Alapképzés a Cork Írországban

A Legjobb Alapképzések a Cork Írországban 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Írország az utóbbi időben végre a törvényt, amely felhatalmazta az összes hallgatók egyetemi oktatás kérni állami hitelek, hogy nekik elérni a nagyobb egyetemi álmok. Első hivatalos nyelv az ír, vagy más néven az ír gael, de az angol (a második hivatalos nyelv), szélesebb körben használják. A nemzeti tőke Dublin. Írország híres ünnepli Szent Patrik napja (március 17.), a világ minden tájáról.

Cork az anglicised változata ír szó Corcaigh, ami azt jelenti, mocsár.A városközpont épült a mocsári és hajók is képes navigálni a csatornák elválasztott a sok sziget

Graduális Tanulmányok Összevetése a Cork Írországban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Írország Parafa-.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Írország!

or search for similar programs here