BACHELORSTUDIES.HU

Értékesítés 2019/2020 Alapképzés

A főiskolai diplomát szabvánnyá vált előfeltétele a mai munkaerőpiacon. Statisztikailag, azoknak, akik elérik a főiskolai bérelt gyakrabban, és lényegesen magasabb éves jövedelem, mint azoknál, akik nem a felsőoktatási mandátumát. Azok számára, akik stabilizálják magukat a munkaerőpiacon, vagy hogy előre saját karrierjét, egy főiskolai diplomát egy nagy lépés a helyes irányba.

Mi a Bachelor Merchandising? Ez egy járható út, akiket érdekel a divat és ruházati értékesítés. A program középpontjában a marketing stratégiák, mind globális, mind a hazai, valamint a kiskereskedelmi fejlesztési gyakorlat és hatékony kiskereskedelmi menedzsment technikák. Attól függően, hogy a program, ott lehet egy szakmai eleme, amelyen keresztül az egyének szert gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a területen. Amikor az fokozatot, diplomások is lelkes megértése, hogyan kell helyesen fejlesztése és végre hatékony ruházat kampányok.

A Bachelor Merchandising bizonyítani tudja, hogy nagyon hasznos. A kiskereskedelem olyan fenntartható területen, ami azt jelenti, hogy a diplomások nagy mennyiségű lehetőségeket.

Nincs meghatározott költség egy merchandising mértékben. Bizonyos tényezők, mint például a helyét az iskola, és attól, hogy tanulmányozza online vagy személyesen, hatással lesz az ár.

Olyanok, akik Bachelor Merchandising, hogy tervezik folytatni kiskereskedelmi számíthat arra, hogy biztosítsák a menedzsment pozícióját egy boltban, vagy cég, bár lehet, hogy elindul egy értékesítési képviselője és a munka az utat felfelé. Diplomások, akik szeretnének kimerészkedni a hagyományos szerepeket is úgy egyéb módon kapcsolódó pozíciókat, mint a tanácsadók vagy a személyes vásárlók. Azoknak a vállalkozói szellem, nyit egy butik, vagy kezdődik egy új ruházati vonal is lehet életképes lehetőség.

Az egyének érdekeltek a divatipar, a Bachelor Merchandising mindenképpen érdemes megvizsgálni.Számos különböző program közül lehet választani, hogy illeszkedjen az Ön személyes igényeihez. Ha többet szeretne megtudni a programot az érdeklődés, keressen a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Értékesítés Filter

Bachelor a vizuális merchandisingban

IFA Paris
Campus Nappali 3 - 3 év Szeptember 2020 Franciaország Paris

Az IFA Paris Bachelor a Visual Merchandising egyedülálló, ez a nappali tagozatos program három akadémiai év alatt szerveződik, elsősorban a gyorsan fejlődő iparág szakmai követelményeinek megszerzésére. A diákok kapnak rugalmasságot a második évben, amikor úgy dönt, hogy főbb a marketing vagy vizuális merchandising.