Találd meg Építészeti tudományok Alapdiplomák Romániában 2020

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.Egy jó szerkezet megépítése jóval többet jelent, mint felhúzni négy falat. Az építészeti ismeretek nélkülözhetetlenek az előre m… Tovább

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Egy jó szerkezet megépítése jóval többet jelent, mint felhúzni négy falat. Az építészeti ismeretek nélkülözhetetlenek az előre megbeszélt igények és jogi irányelvek teljesítéséhez.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

A Legjobb Építészeti tudományok Alapdiplomák Romániában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Spiru Haret University
Bucharest , Romania

Építészeti tervezés én, építészeti tervezés II, Tanulmány a formáját és összetételét én, Tanulmány a forma

Építészeti tervezés én, építészeti tervezés II, Tanulmány a formáját és összetételét én, Tanulmány a forma -
Alapképzés
Nappali
6 év
Angol
Campus