Filter
Alapdiplomák
Dél-Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építés Graduális Tanulmányok Megtekintése Dél-Amerika 2019

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Építőipari egy tanulmányi, amely magában foglalja az új fejlesztések, felújítás, vizsgálatok és így tovább. Egy bizonyos fokú építési vezethet a karrier, mint egy építő, a személyzet vezetője, felügyelő vagy a tervező. A diákok az építési számíthatunk, hogy megtudjuk, a mérnöki, építési szabályzatok és a legjobb gyakorlatokat.

A népek Dél-Amerika kínál hatalmas élmény gazdag kiváló építészeti stílusú konyha, kerámia, és a tánc. A múlt átitatott folklór, tanuló Dél-Amerikában lehetővé teszi, hogy megengedhet magának egy kultúra, amely már érvényesült korosztály számára.

Építés Alapképzések Áttekintése Dél-Amerika 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Építés, Dél-Amerika

Diplomák
Helyszín
Dél-Amerika
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

A szó eredeti jelentése mérő felmérése és elhatárolására földet. Azonban a munka Mérnök Surveyor immár nem korlátozódik a mezőgazdasági területek, a maguk területén nagyo ... [+]

A szó eredeti jelentése mérő felmérése és elhatárolására földet. Azonban a munka Mérnök Surveyor immár nem korlátozódik a mezőgazdasági területek, a maguk területén nagyon széles. A felmérés jelen van különböző ágai Mérnöki és részvétele a Surveyor mérnök elengedhetetlen számos projektben, a tervezéstől a mérés befejezését.

A mérnök Surveyor engedélyezve dolgozni műszaki cégek, iparágak, építőipar, közművek és az oktatási és kutatási intézmények. Nehézipar, földmérő egyik legfontosabb ellenőrzési eszközök és ellenőrzési nagy szerkezetek, pontos helymeghatározás alkatrészek és gépek, számszerűsítése betétek és ellenőrzésére a termelés.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul