Élelmiszermérnök Alapdiploma a Ho Si Minh-város Vietnámban

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 a Ho Si Minh-város Vietnámban

Élelmiszermérnök

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

Vietnam kínál változatos különböző lenyűgöző látnivalók. A hallgatók élvezhetik a természetes szépség, az ország, a diákok, akik utaznak Vietnam lesz ragadtatva a nagyvárosok, a piacok és üzletek is, mint bármi ezen a bolygón. Az egyetemi felvételi Vietnamban alapul pontszámot elért felvételi vizsgát.

Ho Si Minh-város, melynek névadója az ország 's háborús vezető, az egyik vietnami legnagyobb és sokszínű város. A város vált jelentős központja az oktatás és a kultúra az elmúlt években. Itt található néhány délkelet-ázsiai legrangosabb főiskolák.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Ho Si Minh-város Vietnámban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Vietnam Ho Chi Minh City.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here