Élelmiszermérnök Alapdiploma a Ho Si Minh-város Vietnámban

Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 a Ho Si Minh-város Vietnámban

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges ahhoz, hogy az élelmiszer előállítását. Tanulás élelmiszer tudományok segítségével a fejlesztés az élelmiszer-feldolgozás, valamint a biztonságos élelmiszer-csomagolás és a forgalmazás.

Vietnam hivatalosan a Vietnami Szocialista Köztársaság, a legkeletibb ország az indokínai félszigeten Délkelet-Ázsiában. 2011-ben Vietnam volt, összesen 163 egyetem (beleértve a vezető egyetemek és intézetek).

Ho Si Minh-város, melynek névadója az ország 's háborús vezető, az egyik vietnami legnagyobb és sokszínű város. A város vált jelentős központja az oktatás és a kultúra az elmúlt években. Itt található néhány délkelet-ázsiai legrangosabb főiskolák.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Ho Si Minh-város Vietnámban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Vietnam Ho Chi Minh City. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

Search for similar programs here