Élelmiszermérnök Alapdiploma in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Oregon egy amerikai állam található, a Csendes-óceán partján. Miatt buja zöld hegyek, erdők, vízesés, tavak és strandok, a turizmus az egyik fő iparágak ebben az állapotban. Számos egyetem ebben az állapotban, amely magában foglalja a legigényesebb és legmagasabb rangú egyetemen.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Bachelor élelmiszer-tudomány és A Technológia

Oregon State University
Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Corvallis

A főiskolai diplomát Food Science and Technology biztosítja a szükséges alapot, hogy bármely, a sok lehetséges étel és ital kapcsolatos karrierje. A program integrálja elveket és fogalmakat a fizikai, biológiai és műszaki tudományok (beleértve tanfolyamok általános kémia, szerves kémia, biológia, fizika, matematika és statisztika, biokémia, mikrobiológia, és az élelmiszer-mérnöki) és a ... [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban. Bachelor in Food Science and Technology A főiskolai diplomát Food Science and Technology biztosítja a szükséges alapot, hogy bármely, a sok lehetséges étel és ital kapcsolatos karrierje. A program integrálja elveket és fogalmakat a fizikai, biológiai és műszaki tudományok (beleértve tanfolyamok általános kémia, szerves kémia, biológia, fizika, matematika és statisztika, biokémia, mikrobiológia, és az élelmiszer-mérnöki) és alkalmazza őket, hogy a tudományos és technikai vonatkozásai élelmiszer- és italgyártó. Diákok, akik elérik legalább 2,00 GPA a szükséges alapítvány tanfolyamokat a kémia emellett keresi a kémia kisebb. Amellett, hogy teljessé a Food Science and Technology Core, a diákok közül választhat három lehetőség (területek koncentrációja): Borászat és Szőlészet Fermentációs Tudomány Élelmiszermérnök Minden tanterv által jóváhagyott Felsőoktatási Bizottság az Institute of Food Technologists, hogy a diákok jogosultak nemzeti és Oregon IFT ösztöndíjak, valamint a biztosító univerzális fokú elismerése az élelmiszeriparban. Beyond kiválaszt egy opciót, a hallgatók képesek, tovább tanulmányaikat a menüben a választható kredit, fejlesztését elősegítő további szakértelem élelmiszerekkel összefüggő területeken, mint a mikrobiológia, toxikológia, a táplálkozás, a kertészet, és az állati tudományok, illetve jóváírás formalizált karrier és a szakmai fejlesztési tapasztalatok. A kiskorúak körében, amelyek kiegészítik az Élelmiszer-tudományi és Technológiai majorban üzleti és vállalkozási, mikrobiológia, és a táplálkozás. Osztályos követelmények Minden tanfolyam elvégzéséhez szükséges a Food Science and Technology főbb kell továbbadni, osztályozzák az A-F skála. Ide tartoznak mind a "core" és a "lehetőség" tanfolyamok FST, valamint a támogató tanfolyamok matematika, a tudományok, és írásbeli és szóbeli kommunikáció. AC osztály, vagy jobb, ki kell érdemelni a... [-]