Élelmiszermérnök Alapdiploma az Amerikai Egyesült Államokban

Tekintsd meg Élelmiszermérnök Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Élelmiszermérnök

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges ahhoz, hogy az élelmiszer előállítását. Tanulás élelmiszer tudományok segítségével a fejlesztés az élelmiszer-feldolgozás, valamint a biztonságos élelmiszer-csomagolás és a forgalmazás.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Amerikai Egyesült Államok. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here