$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Tekintsd meg Élelmiszer tudományok Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2022

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel. Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhet… Tovább

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Élelmiszer tudományok Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2022

Kevesebb
További információ az Amerikai Egyesült Államokban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Amerikai Egyesült Államok

1972 óta az Élelmiszertudományi Tanszék vezető szerepet tölt be az élelmiszerek minőségének, biztonságának, piacképességének és elérhetőségének javításában az oktatás, a kutat ... +

1972 óta az Élelmiszertudományi Tanszék vezető szerepet tölt be az élelmiszerek minőségének, biztonságának, piacképességének és elérhetőségének javításában az oktatás, a kutatás és a kiterjesztés kiválósága révén. Országosan elismert egyetemi és posztgraduális programjaink izgalmas és kielégítő karrierre készítik fel a hallgatókat az iparban, a kormányzatban és a tudományos életben. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel webhelyünket, és ismerkedjen meg a Tennessee Egyetem élelmiszer -tudományi programjával. Az élelmiszertudomány izgalmas multidiszciplináris terület, amelynek célja a világ élelmiszer -ellátásának minőségének, biztonságának és táplálkozásának javítása. Többek vagyunk, mint az étel; tanulmányozzuk az egész folyamatot, a tervezéstől az emésztésig és minden között. Itt, az UT -n megtudhatja, hogyan érkeznek az ételek a helyi élelmiszerboltba. Programunk több, mint előadáson keresztül tanulni. Órákat tölt majd a laboratóriumokban, hogy megtanulja az ételek tulajdonságait és összetételét. Ha érdekelnek a kémiai reakciók, megérti, hogyan lehet megakadályozni az élelmiszer -visszahívást, vagy egészségügyi ellátást nyújt a betegnek, akkor készen áll az UT -ra, hogy karrierjét a következő szintre emelje. Fokozati lehetőségek Az élelmiszertudományi szakos hallgatók az első két évet a felső tagozatos kurzusokhoz szükséges tudományos és általános háttérismeretek fejlesztésével töltik. A kötelező természettudományi kurzusok közé tartozik a biológia, a kémia, a matematika, a mikrobiológia, a táplálkozás és a fizika. Az általános hátteret a VolCore -hoz szükséges tanfolyamok és egy bevezető élettudományi tanfolyam biztosítja. A felső tagozat szintjén a hallgatók biokémiai, élelmiszer-elemzési, élelmiszer-kémiai, élelmiszer-mérnöki és élelmiszer-mikrobiológiai tanfolyamokat folytatnak. Rugalmas tantervünk lehetővé teszi, hogy tudományos tanulmányait a négy cél egyikére összpontosítsa, amelyek támogatják szakmai céljait. Élelmiszertudományi koncentrációk Tudományos koncentráció Ez a koncentráció helyi, regionális, nemzeti vagy globális szinten felkészít az élelmiszeriparra. A tanfolyam további lehetőségei közé tartozik az élelmiszer -csomagolás, a gyártási műveletek, az élelmiszer -kémia, az élelmiszer -mikrobiológia, a szabályozás és az érzékszervi tudomány. Az Élelmiszeripari Technológusok Intézete (IFT) jóváhagyja ezt a koncentrációt és annak tanfolyamait. Előzetes szakmai koncentráció Azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az egészségügyi területen, például a fogászat, az orvostudomány, a gyógyszerészet vagy az állatorvosi ellátás iránt, nyilatkozniuk kell erről a koncentrációról. A szakmai iskolába való felvételhez szükséges tanfolyamokat fogja elvégezni az élelmiszertudományi Bachelor diploma alapvető kurzuskövetelményei mellett. Előzetes szakmai koncentráció 3 + 1 A Pre-Professional koncentrációhoz hasonlóan a Pre-Professional 3+1 azokat a hallgatókat is megcélozza, akiket a Tennessee-i Egyetem Egészségtudományi Központjába (UTHSC) Memphisbe vagy a Tennessee-i Egyetem Állatorvosi Orvostudományi Főiskolájára (UTCVM) vettek fel. főiskolai végzettségű. Az egyetemi kurzus utolsó 30 órájában kap jóváírást, ha sikeresen befejezte az első évet az UTHSC -n vagy az UTCVM -en. Ötéves BS/MS A Tennessee gyorsított ötéves kombinált alapképzési/mesterképzési programot kínál, amely lehetővé teszi, hogy 9 órányi diplomát számítson be az élelmiszer-tudomány alap- és mesterképzésébe. -
BSc
Nappali
8 félévek
Angol
jan. 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikai Egyesült Államok

Az élelmiszer-tudomány mérnöki, biológiai és fizikai tudományok felhasználásával tanulmányozza az élelmiszerek jellegét, romlását, feldolgozását és javítását a fogyasztók szám ... +

Az élelmiszer-tudomány mérnöki, biológiai és fizikai tudományok felhasználásával tanulmányozza az élelmiszerek jellegét, romlását, feldolgozását és javítását a fogyasztók számára. Az élelmiszer-technológia az élelmiszer-tudomány alkalmazása a biztonságos, tápláló, egészséges élelmiszerek kiválasztásában, tartósításában, csomagolásában, feldolgozásában, forgalmazásában és felhasználásában. -
BSc
Nappali
Részidős
4 év
Angol
jan. 2022
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, Amerikai Egyesült Államok

Az élelmezéstudomány minden ember életét érinti, mivel az étel nélkülözhetetlen az élethez. Az élelmiszer-tudósok olyan tudományokat alkalmaznak, mint a biológia, a kémia, a f ... +

Az élelmezéstudomány minden ember életét érinti, mivel az étel nélkülözhetetlen az élethez. Az élelmiszer-tudósok olyan tudományokat alkalmaznak, mint a biológia, a kémia, a fizika, a biotechnológia, a mikrobiológia, a mérnöki munka és a matematika az élelmiszerekre annak biztosítása érdekében, hogy az evett ételek biztonságosak legyenek, és hogy javuljanak az olyan tényezők, mint az íz, a tápérték és az eltarthatóság. -
Alapképzés
Angol
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Cincinnati State
Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok

A kulináris és élelmiszertudományi alapképzés felkészíti a hallgatókat arra, hogy belépjenek az élelmiszeriparba belépő szintű élelmiszer-tudósokként és technológusként, vagy ... +

A kulináris és élelmiszertudományi alapképzés felkészíti a hallgatókat arra, hogy belépjenek az élelmiszeriparba belépő szintű élelmiszer-tudósokként és technológusként, vagy lépjenek be a kapcsolódó foglalkozási területekre, ideértve a termékkutatást és -fejlesztést, a minőségellenőrzést és az élelmiszerbiztonságot, a jogszabályok betartását, az élelmiszertermelés felügyeletét , és speciális összetevők értékesítése. Az alapszak első két évében a hallgatók a kulináris művészet alapjaira koncentrálnak. A hallgatók készségeiket a Midwest Culinary Institute korszerű kulináris és sütő laboratóriumaiban fejlesztik, szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók felügyelete alatt. A harmadik és negyedik évben a hallgatók bővítik kulináris és ételtudományi ismereteiket. A felső szintű tanfolyam magában foglalja az élelmiszer-összetevők funkcionalitását, az élelmiszertermékek tervezését és fejlesztését, érzékszervi értékelését és tesztelését, az élelmiszer mikrobiológiáját és a szakmai karrierre való egyéb felkészülést. A hallgatók kooperatív oktatáson keresztül vesznek részt a tapasztalati tanulásban az alapképzés minden évében. Azoknak a hallgatóknak, akik jóváírást akarnak utalni Cincinnati State egy másik intézményben elvégzett kulináris tanfolyamokért, találkozniuk kell a program elnökével. A tanfolyamátadási kredit korlátozott lehet, a program akkreditációján és a hallgatói sikereken alapulva az előző kulináris tanfolyamon. -
BSc
Angol
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Az élelmiszer-tudomány egy multidiszciplináris programterület, amely a kémia, a mikrobiológia, a mérnöki tudomány és a táplálkozás területén új élelmiszer-ipari termékek és fo ... +

Az élelmiszer-tudomány egy multidiszciplináris programterület, amely a kémia, a mikrobiológia, a mérnöki tudomány és a táplálkozás területén új élelmiszer-ipari termékek és folyamatok kifejlesztésére alkalmazza az élelmiszerek biztonságának és minőségének javítását. Az élelmiszer-tudomány fokozata nemzetközileg elismert, és az Élelmiszertechnológusok Intézete jóváhagyta. Sok hallgató vesz részt szakmai gyakorlaton élelmiszeripari vállalatoknál és a kapcsolódó iparágaknál. A hallgatók a szakmai gyakorlat során kreditpontokat kaphatnak, miközben felbecsülhetetlen szakmai tapasztalatot szereznek. Az Élelmiszertudományi és Emberi Táplálkozási Tanszék számos ösztöndíjat is igénybe vehet. -
BSc
Angol
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Amerikai Egyesült Államok

Az élelmiszer-tudomány a tudomány és a mérnöki elvek alapján tanulmányozza az élelmiszereket, azok tartósítását és feldolgozását.

Az élelmiszer-tudomány a tudomány és a mérnöki elvek alapján tanulmányozza az élelmiszereket, azok tartósítását és feldolgozását. -
Alapképzés
Campus
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, Amerikai Egyesült Államok

Tanulja meg, hogyan tervezzen és irányítson egy kis mezőgazdasági vállalkozást. Tanulmányozza a fenntartható mezőgazdaság elveit, ideértve a nem vegyi kártevők és talaj kezelé ... +

Tanulja meg, hogyan tervezzen és irányítson egy kis mezőgazdasági vállalkozást. Tanulmányozza a fenntartható mezőgazdaság elveit, ideértve a nem vegyi kártevők és talaj kezelését is. Vizsgálja meg az ökológiai, a helyi és a városi mezőgazdasági rendszereket, és tanulmányozza az amerikai élelmiszer-rendszer ellenálló képességét. Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az új Purdue Egyetem hallgatói farmján. -
Alapképzés
Angol
Campus
 
Salem College
Winston-Salem, Amerikai Egyesült Államok

Salem biokémiai alapképzést kínál. A biokémia szakon elsajátítja az alapvető kémiát, biológiát, fizikát és matematikát, amelyek segítenek megérteni és megoldani az egészségügy ... +

Salem biokémiai alapképzést kínál. A biokémia szakon elsajátítja az alapvető kémiát, biológiát, fizikát és matematikát, amelyek segítenek megérteni és megoldani az egészségügyi, környezetvédelmi, kriminalisztikai és élelmiszerbiztonsági problémákat molekuláris szinten. -
BSc
Angol
Campus