Távoktatás Élelmiszermérnök Alapképzés

Távoktatás Élelmiszermérnök Alapképzések 2017 Összevetése

Élelmiszermérnök

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az élelmiszer-feldolgozás, tárolás, a csomagolás és a forgalmazás. Tanulnak emberi táplálkozás, élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az emberi egészség és biztonság.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Kérj Információt Távoktatás Élelmiszermérnök Alapdiplomák 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök distance.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here