Élelmiszermérnök Alapdiploma zürichben Svájcban

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 zürichben Svájcban

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Zürich ad otthont több mint 60 ezer ember 20 egyetem és még több más felsőfokú iskolákban. Az is ismert, a technológia és az alkalmazott tudományok, főleg a győztes díjat az európai és a világ egyezmények és a termelő Noble-díjas.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák zürichben Svájcban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Svájc Zurich.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here