Élelmiszermérnök Alapképzés Svájcban

Keress Élelmiszermérnök Alapképzések Svájcban 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Élelmiszer tudományok nyújt fontos ismereteket táplálkozási források alkalmazásával tudományos elvek létrehozása, fejlesztése és karbantartása táplálékforrást. Azok, akik tanulmányozzák az élelmiszer-tudomány dönthet úgy, hogy a munka, mint élelmiszernek fejlesztők, minőség-ellenőrzési szakemberek, illetve értékesítési képviselők az élelmiszer-és élelmiszer-technológiai cégek.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Svájcban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Svájc.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here