Élelmiszermérnök Alapdiploma in Castellón Spanyolországban

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 in Castellón Spanyolországban

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Castellón a főváros a Provinc Castello, Spanyolország. A város nyugszik közel a Földközi-tenger és a Desert de les Palmes hegység, északon. Ez ad otthont a University Jaime I Castello de la Plana.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák in Castellón Spanyolországban 2017

Mutass többet

Fokú Gasztronómiai és Kulináris Menedzsment

The Gastronomy and Culinary Management University Centre (Gasma)
Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország Castellón

A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management (Gasma) egyik központja az egyetemi oktatás, a kutatás és az innováció fejlesztését célzó, a gasztronómiai és kulináris ágazat Földközi-tenger térségében. [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések in Castellón Spanyolországban. SZAKMAI Interdiszciplináris és gyakorlati modell a leendő szakemberek számára Az egyetemi tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management célja, hogy a diákok egy szilárd gyakorlati alapját, amelyre építeni a pályaválasztás. Mivel a Food and Management nem elszigetelt tudományágak, a tanulmányok kommunikációs tartalom, marketing, a mikrobiológia, a táplálkozás és a fogyasztói pszichológia, amelynek célja a diákok egy átfogó képet, amely lehetővé teszi számukra, hogy vállalja a szakma egy különleges szemszögből, . A vizsgálatok alapján öt téma, hogy jön össze kínálnak diplomások a szakmai profil Gasma jövőben, teljes és aktuális: Food Technology. Általános ismeretek a Társaság. Gasztronómiai. Gasztronómiai Management. Nyelven. A Grade kapcsolódó tudományágak, hogy gazdagítsa a szakmai A tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management, önmagában, egy módja, amely a diákok élnek és Management Gasztronómia és nő mindkét szakágban, így a válogatás a végleges útvonal keletkezik egy teljesen természetes . A diákok először elsajátítsák az alapvető fogalmakat, hogy az épület a tudásbázis szükséges lesz nagyon speciális szakemberek alapos megértése az egész alapja a munkájukat. Ezek az elméleti ismeretek mindenkor váltakozik gyakorlati tartalma, amely a diákok megtanulják az üzleti locale ben az eredeti nemzeti közép szakaszában kialakulásának és nemzetközi amikor utolsó éves fok. 1. Course: A szilárd alapot a vendéglátás és menedzsment 2. Course: Új technikák és eszközök 3. pálya: biztosítása ismeretek 4. A tantárgy: Road specializáció felé TFG Szakmai gyakorlat és foglalkoztatás A legfontosabb specializáció A hallgatók bizonyítani a megszerzett tudás dolgozni Grade Final Year Work (TFG) Ez végrehajtását, az egyes tanuló, a memória vagy az... [-]