Részidős Élelmiszermérnök Alapképzés

Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017/2018 Megtekintése

Élelmiszermérnök

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Kérj Információt Részidős Élelmiszermérnök Alapdiplomák 2017/2018

Mutass többet

Bachelor (top Up) A Vegyipari és Biotechnikai, élelmiszer Vagy Technológiai Folyamat

Business Academy Aarhus
Campus 18 hónapok January 2018 Dánia Aarhus

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017/2018. Bachelor top-up program - 1 ½ év - 90 ECTS Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. Kapsz a készségek, hogy sikeres legyen a nemzeti és a nemzetközi laboratóriumi környezetben, és akkor a legfrissebb technológiai, tudományos és társadalmi fejlődés. Meg kell tanítani, hogy további tudás területen belül, amely folyamatosan fejlődik, és a képessége, hogy át és hajtsák végre a technikai és tudományos eredmények gyakorlati használat lesz az egyik fő erőssége. Akkor javulni fog az akadémiai készségek és a képesítések a tervezés, a koordináció és a projekt menedzsment. A program egy multidiszciplináris hangsúly, amely azt tanítja, hogy koordinálja, kommunikálni és kezdeményezi projekthez különböző tudományágak. Mint Bachelor tud dolgozni a gyógyszeripari cégek, a kutatás és fejlesztés, illetve a tanár. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk a projekt menedzsment helyzetben feladata a tervezés, fejlesztés, kivitelezés, dokumentálás és minőség-ellenőrzés. Használjuk az analitikus és gyakorlati képességek kezelésére feladatokat a fejlesztés, termék gyártása és a kutatás. 18 hónap lesz jogosult, hogy vállalja a feladatait a jövőben a köz- és magánvállalkozások. Felvételi követelmények Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology Annak érdekében, hogy felvételt nyert a szak, akkor kell kitölteni az alábbi programok: Kémiai és biotechnikai Tudomány élelmiszer-technológia Process Technology angol teszt Ha nincs dán AP fokozatot (International vonal), akkor is meg kell felelnie a követelményeknek... [-]

BTECH élelmiszer-technológia

University of Johannesburg
Campus February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). [+]

Doornfontein CAMPUS Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben. Exit szintű eredmények A hallgató legyen képes: Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása. Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének. Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben. Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak. Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok. Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget. Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás. Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges. [-]

Az élelmiszer Tudomány és A Technológia Főiskolája

Universiti Putra Malaysia
Campus 8 félév January 2018 Malajzia Selangor

A program olyan diplomásokat fog készíteni, akik szakképzettek, képzettek és életképesek az élelmiszertermelésben és -feldolgozásban, az élelmiszer-minőségellenőrzésben, termékfejlesztésben, kutatásban és irányításban érintett különböző foglalkoztatási ágazatokban. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017/2018. ÉS teljesítette különleges követelmények a program, azaz elérésére szükséges fokozatokra (tudomány / művészet) meghatározott egyes UPM Bachelor programot. [-]

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus 4 év July 2018 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer Analitikai berendezések Érzékszervi értékelés Érzékszervi... [-]

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017/2018. Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok... [-]

Bachelor élelmiszer-tudomány

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. Annál a ... [+]

Bachelor in Food Science Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. Globálisan a fejlesztési Élelmiszertudományi Kar hihetetlenül fejlett, amint azt számos elvégzett kutatások, hogy vizsgálja előnyeit élelmiszerek egészségügyi és a jobb minőségű élelmiszerek, kezdve a betakarítás, a feldolgozás, a csomagolás, és a tárolással a fogyasztás a fogyasztók. A hozzájárulás Élelmiszertudományi Kar is láthattak az élelmiszerek, hogy ma már mindenki élvezheti élelmiszerek, amelyek biztonságosak, finom, tápláló, a megfelelő mennyiségű és változatos, kényelmes és megfizethető. Food Science program alapképzésben (vagy főiskolai) szinten i3L célja, hogy kielégítik a személyzet és a szakemberek az élelmiszer-ágazatban, például az élelmiszeriparban, az élelmiszer-politika és a szabályozó szervek, fogyasztók Egyesület, valamint a kutatási és oktatási központok. A... [-]