Részidős Élelmiszermérnök Alapképzés

Részidős Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok 2017 Vesd össze

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Kérj Információt Részidős Élelmiszermérnök Alapdiplomák 2017

Mutass többet

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Massey University
Campus 4 év March 2017 Új-Zéland Auckland Palmerston North

Massey Egyetem Bachelor of Food Technology Kitüntetések az egyetlen diplomát Ausztráliában, amely egyesíti az élelmiszer-tudomány, élelmiszer-mérnöki és élelmiszer-ipari vállalkozás. 75% -a diplomások munkahelyet követő hat hónapon belül végzős. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. Massey Egyetem Bachelor of Food Technology Kitüntetések az egyetlen diplomát Ausztráliában, amely egyesíti az élelmiszer-tudomány, élelmiszer-mérnöki és élelmiszer-ipari vállalkozás. 75% -a diplomások munkahelyet követő hat hónapon belül végzős. Élelmiszer fontos része a mindennapi életben. A hangsúly az egészségre és a jólétre, az élelmiszer-fogyasztás növekszik. A világ gazdaságai keresnek új utakat, hogy hozzáadott értéket alapanyagait. Mindezek együtt a kiváló fizetések és egyre nagyobb a kereslet az emberek azokat az ismereteket akkor kapnak tanulmányozásával élelmiszer-technológia. Egyedülálló képesítés Massey Egyetem Bachelor of Food Technology Kitüntetések már diplomásokat az Új-Zéland és a nemzetközi élelmiszer-ipari az elmúlt 50 évben. Ez az egyetlen diplomát Ausztráliában, amely egyesíti az élelmiszer-tudomány, élelmiszer-mérnöki és élelmiszer-ipari vállalkozás. Ez ad ön több, mint egy élelmiszer-tudomány mértékben - akkor nyereség technológiai, műszaki és üzleti készségek, hogy alkalmazza a tudást az üzleti világban. Egy nemzetközileg elismert élelmiszer-technológiai program A mértéke lesz nemzetközileg elismert. Mindkét szakon a BFoodTech (Hons) program által akkreditált amerikai székhelyű Institute of Food Technológus (IFT). Ez az egyik csak egy maroknyi programok Amerikán kívüli, hogy elérték ezt az elismerést. Azt is ideiglenesen akkreditált Intézet szakmai mérnökök Új-Zéland (IPENZ), mint egy mérnöki diplomát alatt Sydney Accord, nemzetközi megállapodás (egyenértékű egy hároméves mérnöki diplomát). Az Élelmiszer Process Engineering nagyobb is ideiglenes akkreditációt az Institute of Professional Engineers Új-Zéland (IPENZ), mint egy mérnöki diplomát alatt Washington Accord, nemzetközi megállapodás (egyenértékű egy négyéves mérnöki diplomát). A kereslet a munkaadók Sok Massey élelmiszer-technológiai végzettséggel rendelkezik feladattal, mielőtt befejezik a képesítést. Mert a mi nemzetközi elismerést is dolgozhat a világ... [-]

Bachelor élelmiszer-tudomány és A Technológia

Universiti Putra Malaysia
Campus 8 félév January 2018 Malajzia Selangor

A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. [+]

Bachelor of Food Science and Technology Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) ötféle (5) szakágban a feldolgozás és élelmiszer-mérnöki, Food Biotechnology Élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítás, funkcionális élelmiszerek és táplálkozás és a vállalkozói szellemet. A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. A tantárgy tartalma megfogalmazott összhangban van a legújabb fejlesztések élelmiszer-technológia, amely magában foglalja az ismeretek az élelmiszer-biotechnológia, a nemzetközi jogi normák és a víz- és hulladékgazdálkodás területén. Program a diplomásokat, akik képesek megfelelni az elvárásoknak a munkaerőpiacon, törekvések, sokoldalú és a versenyelőny. Ez katalizálja a fejlesztés az élelmiszer-ipari részvétel a graduális BSTM munkahelyek szektorban. Állásajánlatok Pályakezdő a Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) számos munkalehetőséget sem a magán- vagy az állami szektorban. Között pályafutását elemzője élelmiszerek, élelmiszer-biztonsági tisztek, kutatási tisztek, végrehajtói halal élelmiszer-termelés személyi, élelmiszer marketing igazgatója, vezérigazgatója a kutatás és fejlesztés az élelmiszerek és a vállalkozók. Ezen kívül van még egy végzős BSTM szolgáló élelmiszer-gyártási gyárak, mint a Nestlé, Ajinomoto, Upáli, Dewina Foods, Yeo Hiap Seng, Gardenia, Ramly Burger valamint vállalat vesz részt a termelés és az élelmiszer-szolgáltatás, mint Mc Donalds és a KFC . Van is egy BSTM diplomások szolgálatot a közszférában, mint például az Egészségügyi Minisztérium, mint az élelmiszer technológus és mint kutatási tiszt MARDI, PORIM, LKIM és LKM. Belépési... [-]

Bachelor Of Kulináris Művészetek

Otago Polytechnic
Campus 3 év February 2017 Új-Zéland Dunedin

Keen, hogy a jel a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó új dolgokat kipróbálni? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. Keen, hogy letegye névjegyét a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó kipróbálni új dolgokat? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. Előre a tanulmány a kulináris művészetek és máris jól felszerelt egy izgalmas karriert, mint egy élvonalbeli szakács, kézműves élelmiszer-termelő, élelmiszer író, tanár, vállalkozó, vagy promóter. Lehetőségeket is felmerülhet az üzleti menedzsment, illetve az önfoglalkoztatás. Csatlakozzanak a világ vezető képesítést, hogy vesz új-zélandi élelmiszer-kultúra új magasságokba - az egyetlen a maga nemében a déli féltekén. Ez a fejlett, alkalmazott mértékben az Ön számára a tudás, eszközök és technikák, amelyek fokozzák az foglalkoztatási potenciáljának belül szakmai Culinary Arts. Részesülnek töltött idő a képzési étterem és virágzik irányítása alatt a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. Válassza ki, hogy összpontosítson egy öt speciális területeken: Étterem / Hotel Chef, Artisan Producer, Management, Media and Technology vagy harmadlagos tanár. Nemzetközi díj: Ft 22880 (első év) szükséges készségek Az a képesség, hogy jól működik nyomás alatt Ahhoz, hogy a jó munkaerkölcs A vágy, hogy folyamatosan frissíteni a készségek Belépési követelmények NCEA Level 3 14 kredit a 3. szinten, vagy a fenti három jóváhagyott témák és Ismeretek - 10 kredit a 2. szinten vagy afölött, tevődik össze: 5 kredit az olvasás és 5 kredit írásban és A számolási - 10 kredit 1. szinten vagy afölött, tevődik össze: meghatározott teljesítményszintek keresztül elérhető különféle témákban OR csomag három számolási egység szabványok (26623, 26626, 26627- mindhárom követelmény). Ha Ön nem rendelkezik a fenti képesítéssel,... [-]

Bachelor élelmiszerekben és Technológiákra

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus 3 év October 2017 Olaszország Reggio Calabria

Élelmiszer és Technológiák [+]

Első év Elements of Mathematics Plant Biology kémia Elements of Physics genetika Angol Második év Növény Biokémiai és Élettani Plant Biokémia Plant Physiology Védelmi Élelmiszer és termékek kártevők Kémia és Élelmiszer-biztonsági Patológiája Növények és növényi termékek Agronómia és Ipari Füves növények és fa gyümölcsöt Kultúra Agronómia és Ipari Füves növények Ipari fa gyümölcsöt Kultúra Laboratórium adatfeldolgozási módszerek és eszközök Vegyipari műveletek az élelmiszeriparban I. Törvény a Agri-Food Markets Harmadik év Alapjai Mezőgazdasági Ipari és kezelése az élelmiszer-minőség Engineering az Agri-Food Systems Hidraulika Épületek Mezőgazdasági Ipari Mikrobiológiai Food General Microbiology Fermentációs Microbiology Chemical Analysis and Control of élelmiszerek Technológia az agrár-élelmiszeripari csomagolás és a forgalmazás Agri-Food Economics and Policy Agri-Food Economics és Marketing Agri-Food Policy Takarmányozási és takarmányban technika Principles of Animal Nutrition Takarmányban technika Választani Végső projekt Gyakornoki Szakmunkásképzés Orientációs [-]

Bachelor Nemzetközi ételek és Agráripar

HAS University of Applied Sciences
Campus 4 év September 2017 Hollandia 'S-Hertogenbosch

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulási [+]

Bachelor International Food and agráripar

 

Angol tanított

 

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulás, hogyan kell hidat építeni különféle világok; közötti profit és non-profit szervezetek, illetve a nemzeti és a nemzetközi ügyekben. Tanulmányai során megtudjuk, élelmiszer-rendszerek a világ minden tájáról. Meg fogja találni, hogy mi a fenntartható élelmiszertermelés jelenti, és megérteni a kapcsolat az élelmiszer és az egészség. Most megtudhatod, a globális élelmiszer-ellátás. Lesz mindent tud a nemzetközi üzleti és lesz megérteni a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági összpontosít, hogyan kell kezelni a mai csökkenése a természetes élelmiszerek és energiahordozók. Arra törekszik, hogy növelje a hatékonyságot az élelmiszer-termelés költség nélkül az emberi jólét és a környezetre. Azt is vizsgálja, bioalapú gazdaság, ami azt jelenti, használata a mezőgazdasági termékek nem élelmiszer jellegű, mint például a bio-műanyagok vagy bio-üzemanyagok. Megtanulod, hogyan kell használni a technológiai újítások, hogyan működjenek együtt a nemzetközi és hogyan kell csinálni fenntartható üzleti. Ön nyitott gondolkodású ember? Szívesen más kultúrák és a világ körül? Ön kreatív és motivált és van egy trükk a vállalkozás? Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági a megfelelő tanulmányi program az Ön számára!... [-]


BTECH élelmiszer-technológia

University of Johannesburg
Campus February 2017 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). [+]

Doornfontein CAMPUS Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben. Exit szintű eredmények A hallgató legyen képes: Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása. Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének. Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben. Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak. Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok. Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget. Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás. Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges. [-]

Bachelor Nemzetközi Friss üzleti Menedzsment

Fontys Venlo Campus
Campus 4 év September 2017 Hollandia Seattle

Ízletes paradicsom a szőlő, egészséges tápláló saláták, a gazdag, színes virágok és növények, új, fenntartható módon baromfi-és hústermelés, stb Napi rendszerességgel, az innovatív és sokszínű agrár régió között, a Rajna és a Maas Hollandiában és Németországban dolgozik [+]

Ízletes paradicsom a szőlő, egészséges tápláló saláták, a gazdag, színes virágok és növények, új, fenntartható módon baromfi-és hústermelés, stb Napi rendszerességgel, az innovatív és sokszínű agrár régió között, a Rajna és a Maas Hollandiában és Németországban dolgozik kedves a növekvő igényeknek, a dinamikus piac Európában és külföldön. Ahhoz, hogy megtalálja ezeket a friss termékek a mai szupermarketekben tekinthető teljesen normális. De hogyan találják az utat a kosarak, a fogyasztók számára? Hogyan készülnek, csomagolt, forgalmazott, szállított és értékesített? Ki fejleszti az "új élelmiszer fogalmak? És nagyon fontos, hogy hogyan lesz biztosítva, hogy minden jó és egészséges, és az "ár-érték arány? Mindezekre a kérdésekre és még sok más, a válasz a szakemberek a világ friss ipar. Az új Fontys tanulmányi program "International Fresh Business Management (IFBM)" lesz pontosan válaszolni erre a kérdésre. A termelést a fogyasztók a termék megtalálja az utat a sok kezet. Ebből következik a lánc további feldolgozási lépések, az úgynevezett Fresh Supply Chain. A termék további megmunkálása, újracsomagolt, finomított és megjelennek a reklámok. Sok lépést és az emberek vesznek részt, míg a termék jut el a lemezt a fogyasztók a friss állapotban. Nemzetközi Fresh Business Management egy olyan vizsgálat során, amely egyesíti a marketing, a logisztika, a gazdaság és a tudás az új lánc a helyi, a regionális és a nemzetközi piacokon. Élelmiszer marketing az összes felmerülő szempontot értékesítési friss termékek: a piackutatás és elemzés a stratégiai marketing tervek, valamint a fejlesztés és az operatív marketing és értékesítési tervek. Élelmiszer-logisztika szervez az áramlás a friss termékek magról a lemez.... [-]


Bachelor "állati élelmiszer"

South Ural State University
Campus September 2017 Oroszország Cseljabinszk

Az oktatási program az állati eredetű élelmiszerek, amelyek célja a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. [+]

Program Leírás Egyetemista 03.19.03 Állati eredetű termékek oktatási program Animal Food Célja, hogy a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások "állati eredetű termékek" azok a vállalkozások hús, hal, tej-és olaj és zsír iparágakban. A program célja az -, hogy előkészítse magasan képzett szakemberek, akik képesek fejlesztése, végrehajtása és nyomon követése a technológiai folyamatok állati termékek előállítására. Képzési Program terv a következő szakterületek: technológia a halak, vízi élőlények és termékeik Hús és húskészítmények Technológia tej és tejtermékek technológia technológiai berendezések hús-, tej- és halfeldolgozó iparban kombinált technológiai termékek Táplálkozás alapjai hűtő berendezések és technológiák Eljárások és eszközök élelmiszer gyárt kutatási módszerek élelmiszer állati eredetű termékek állat-egészségügyi vizsgálat fizikai-kémiai és biokémiai alapja előállítási állati eredetű élelmiszerek Tervezése hús, tejtermékek és halfeldolgozó iparban A Program: Úgy tervezték, 240 kredit, a képzés időtartama 4 év teljes idejű. A végzős kap diplomát. [-]

Bachelor Kémia és Technológia (szakirányú élelmiszer és Biokémiai Technológia)

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus 3 év September 2017 Csehország Prága

Főiskolai tanulmányi program Chemistry and Technology célja befejezése és kiterjesztése alapvető ismeretek és készségek a matematika, a fizika és a kémia. A tanulmány alprogram széles skáláját kínálja a laboratóriumi munka, amely erősíti a gyakorlati készségek és rendben befejeződik, és kiterjed az elméleti tudás. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. A Bachelor tanulmányi program Kémia és Technológia célja elsősorban a kérelmezők külföldön azaz a hallgatók, akik fizetnek tandíjat. Minden tanfolyam az angol. Pályakezdő program elsajátítsák az alapvető ismeretek és készségek a matematika; fizika; szervetlen, szerves, fizikai és analitikai kémia; biológia; és biokémia. Elméleti oktatás kiegészül egy széles körű gyakorlati laboratóriumi lehetőségek, amelyek fejleszteni és erősíteni az egyes tanuló gyakorlati képességeit. A program során a mag kötelező tárgyak egészítik ki utasítást a kötelező-választható és szabadon választható tanulmányi specializáció alanyok által a különböző UCT Prága karok. A tanulmányi program által akkreditált a Cseh Oktatási Minisztérium, Ifjúsági és Sportminisztérium, valamint a követelményeknek megfelelően a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási térség. VÉGZETTEK A fő célja a tanulmányi program elkészítése a diplomások-mindegyikük szert kiváló elméleti ismeretek, gyakorlati készségek és tapasztalat alapvető természettudományi diszciplínák-folytassák tanulmányaikat a mester szint és / vagy felkészíti őket a szakmai álláspontok a kémiai , az élelmiszer- és gyógyszeriparban, a kutatóintézetek, vagy az állami szektorban. Kémia és Technológia (szakirány Élelmiszer és biokémiai technológia) Áttekintés Főiskolai tanulmányi program Kémia és Technológia Célja befejezése és kiterjesztése alapvető ismeretek és készségek a matematika, a fizika és a kémia. A tanulmány alprogram széles skáláját kínálja a laboratóriumi munka, amely erősíti a gyakorlati készségek és rendben befejeződik, és kiterjed az elméleti tudás. A diákok tanítják közös kötelező tárgyak, amelyeket később befejezett specializált kötelező-választható és szabadon választható kurzusok az egyes karok. a Kar Élelmiszer és Biokémiai Technology A diákok közvetlen tanulmányaikat elsősorban biokémia, mikrobiológia és biotechnológia az egyik oldalon vagy túlnyomó... [-]

Bachelor (top Up) A Vegyipari és Biotechnikai, élelmiszer Vagy Technológiai Folyamat

Business Academy Aarhus
Campus 18 hónapok September 2017 Dánia Aarhus

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. [+]

Bachelor top-up program - 1 ½ év - 90 ECTS Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. Kapsz a készségek, hogy sikeres legyen a nemzeti és a nemzetközi laboratóriumi környezetben, és akkor a legfrissebb technológiai, tudományos és társadalmi fejlődés. Meg kell tanítani, hogy további tudás területen belül, amely folyamatosan fejlődik, és a képessége, hogy át és hajtsák végre a technikai és tudományos eredmények gyakorlati használat lesz az egyik fő erőssége. Akkor javulni fog az akadémiai készségek és a képesítések a tervezés, a koordináció és a projekt menedzsment. A program egy multidiszciplináris hangsúly, amely azt tanítja, hogy koordinálja, kommunikálni és kezdeményezi projekthez különböző tudományágak. Mint Bachelor tud dolgozni a gyógyszeripari cégek, a kutatás és fejlesztés, illetve a tanár. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk a projekt menedzsment helyzetben feladata a tervezés, fejlesztés, kivitelezés, dokumentálás és minőség-ellenőrzés. Használjuk az analitikus és gyakorlati képességek kezelésére feladatokat a fejlesztés, termék gyártása és a kutatás. 18 hónap lesz jogosult, hogy vállalja a feladatait a jövőben a köz- és magánvállalkozások. Felvételi követelmények Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology Annak érdekében, hogy felvételt nyert a szak, akkor kell kitölteni az alábbi programok: Kémiai és biotechnikai Tudomány élelmiszer-technológia Process Technology angol teszt Ha nincs dán AP fokozatot (International vonal), akkor is meg kell felelnie a követelményeknek egy hatóságilag jóváhagyott angol teszt. Elfogadjuk... [-]

Bachelor in Kinesiology with a Concentration in Exercise Science

Aquinas College
Campus 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids

Love sport, fitness or helping people heal? Kinesiology has you covered. Kinesiology is the study of body movement, and it is home to everything associated with moving bodies. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. Why Study Kinesiology? Love sport, fitness or helping people heal? Kinesiology has you covered. Kinesiology is the study of body movement, and it is home to everything associated with moving bodies. With four majors and six minors, you can gain the skills and education needed to combine your love of sport, fitness and helping people with healthcare, athletic training, teaching, coaching and personal training or business to land the job of your dreams. We are one of the few programs in the state where Athletic Training majors can also compete in intercollegiate athletics - giving our students a competitive edge. Our Business Administration/Sport Management majors can work with faculty to custom tailor their education to match their career goals by adding minors and concentrations. Our exercise science students get hands on experience with faculty and our large network of successful alumni who work in the fitness industry. Physical Education Teaching majors benefit from small classes with state of the art sport and fitness facilities, giving them the best opportunity for success. No matter your specific major, our Kinesiology department will prepare you for a successful, rewarding and fulfilling career. How We're Different Community partnerships, internships, and student teaching provide real-world application and hands-on learning experience. Four majors and six minors - Athletic Training, Business Administration/Sport Management, Teaching Physical Education, and Exercise Science majors; and Allied Health and Sport Science, Athletic Coaching, Exercise Science, Health Education, and Secondary Teaching (with or without Coaching) minors. The... [-]

ügyvezető Bachelor A Táplálkozásban és A Kulináris Művészetek

ABMS The Open University Of Switzerland
On-line Részidős 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zurich

Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, [+]

Advance Your Szakértelem ABM Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online alapképzési szakok. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM. Szakembereknek Az ügyvezető Bachelor of Nutrition and Culinary Arts (Food Service Management) (Ebba) jelenti az első szint elérése bármely tudományterületen. Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy hang ismerete a menedzsment számára. Diákok vannak ellátva hasznos egészségügyi ismeretek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetekkel az egészségügyi ellátás területén. Az ügyvezető Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts egy tanulmányi program a diákok, hogy meg akarják erősíteni tudásukat az egészségügyi és élelmiszer főként a vezetői elemeket. Ez a tanulmányi program áll egy 12-hónapos vizsgálati időszak, amelyben a diákok tanítják majd előadások. A mi vezetői alapképzési szakok, akkor: Fejleszteni és gyakorlat innovatív kutatási módszerek. Keress a legmagasabb minőségű oktatást. Elérjék a szakértelem közzé tudományos folyóiratban. Legyél sikeres kutató és szakember. A főiskolai fog tartani a vezetést, hogy a következő szintre. A mi alapképzési szakok, akkor: Megalapozza a jövőbeni tanulmányok és szakmai kitüntetést. Tanulmányozza és alkalmazza az innovatív kutatási módszerek. Keverjük össze az alkalmazott kutatás és a szakmai gyakorlat. Készülj fel, hogy hatást politika és gyakorlat. Tanuld stratégiák elősegítése hatékonyabb, alkalmazkodó szervezetek, és hozzon létre a pozitív változás. Legyen egy innovatív vezetője a területen. Jelenleg 4 bevitel évente: januárban, áprilisban, júliusban, és októberben Tanulmány nyelv: ennek... [-]

Egyetemi / Posztgraduális Biomérnöki Diploma és Az élelmiszer-

Castelo Branco University of Applied Sciences
Campus 3 év September 2017 Portugália Castelo Branco

Technológiák fejlesztését, amely működhet összhangban a biológiai élőlények, a technológiai támogatás élelmiszer-feldolgozás és biológiai folyamatok területe intenzív és gyümölcsöző kutatás; területeken, mint a fermentációs technológia, géntechnológia, biofolyamatok, élelmiszer-kémia és szerkezete; élelmiszerminőség és biztonság, mint a HACCP, az új módszerek kémiai és érzékszervi vizsgálat; toxikológia élelmiszer; transzgenikus és bioélelmiszerek; innováció az élelmiszeriparban; szabványosítás és szabályozás az élelmiszerek minőségét; elosztás és forgalmazás és aggodalommal és környezetvédelmi erős szempontjai ilyen mértékű. Használatának és fejlesztésének iparágak kapcsolódó gyártási, átalakítási és a termékek kereskedelmét annak érdekében, hogy hozzájáruljon a fenntartható és kiegyensúlyozott fejlődését. Ez az előadás célja, hogy bemutassa a képzés területén a szennyezés, szennyvíz kezelési technikák és a hulladék hasznosítását. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. Célok A diákok tudják, alaposan az ételt, annak érdekében, hogy kezelni az átalakulás a nyersanyagok, amelynek célja optimalizációs technológiákat, hogy megőrizzék a táplálkozási és érzékszervi értéke, figyelembe véve minden szempontból a minőség menedzsment, környezetvédelmi és az élelmiszer-biztonság. Képesnek kell lennie arra, hogy végezze el a jellemzése és ellenőrzése biológiai paraméterek és fizikai-kémiai, mikrobiológiai és érzékszervi étel. Végül egy technikus amikor megalakult a Biological Engineering és ételt kell tudni használni a megszerzett tudást gyűjteni, válassza ki, elemezni és értelmezni vonatkozó információt, hogy igazolja megoldásokat a munkahelyére. Karrier - Üzleti - biotechnológiai termékek - élelmiszer-ipari termékek alapvetően fizikai vagy fizikai-kémiai folyamatokat - élelmiszertermékek húsfeldolgozás, hal és haltermékek - gyógyszeripar - szennyvíztisztító telepek, szennyvíztisztító telepek és a hulladékkezelő üzemek szilárd - Laboratóriumi elemzés - üzleti tanácsadás - tudományos kellékek marketing cégek és a technológia - a K + F tevékenységek - a mezőgazdasági termékek marketing cégek, illetve a mezőgazdaság számára - Public Administration - az élelmiszerek minőségellenőrzése - Műszaki Felügyelet - Disclosure és információk - oktatási tevékenységet különböző szinteken, a középiskolát az oktatás vagy szakképzés halad afelé, hogy a felsőoktatás [-]

Mérnöki Diplomát Az élelmiszer és A Mezőgazdaság Területén

Universidad Europea Del Atlántico
Campus 4 év September 2017 Spanyolország Santander

A diploma mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. [+]

A diplomát mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries Ez egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, hogy szükség van az innovációra és megkülönböztetni magukat a versenytársaktól. Ennek elérése érdekében a kereslet szakosodott mérnökök ezen ága tudás és képes megbirkózni a kihívásokkal a globalizált piacon és folyamatosan fejlődik. A tananyag UNEATLANTICO van egy tudásbázist a tudomány és a mérnöki ág teljes más anyagokkal középpontjában a jelenlegi igényeket az élelmiszeripar; alapanyagok termelése, mérnöki és élelmiszer-technológia, és a gazdaság, szervezése és lebonyolítása. Ezen túlmenően, a képzés Műszaki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries kiképzett gyakorlására a szabályozott szakma agrármérnöki szakirányú mezőgazdasági és élelmiszeripar. Az Európai Egyetem az Atlanti modern létesítmények, beleértve a műszaki laboratóriumok (Biokémiai és Élettani, Élelmiszer-tudományi és Élelmiszer-technológiai, és Kulináris Technology), ahol a diákok széles körben fejleszteni a gyakorlati készségek Grade és végre transzverzális projekteknek, mint amilyenek a későbbiekben találni a munkahelyen. Állásajánlatok Ha a vizsgálatok végén, a hallgató folytathatja tevékenységét az alábbi területeken: Irányítása és ellenőrzése élelmiszer-előállítás során: feldolgozására olajok és zsírok, a feldolgozott gyümölcs- és zöldségfélék, gabonafélék, tejtermékek, hús, hal termékek, konzerv, erjesztett ételek, fűszerek, serkentők, édesítőszerek, új élelmiszerek, stb Mérnöki és Tanácsadó: tervezés, építés, összeszerelés, a kutatás és a technológiai fejlesztés, gépek, berendezések és folyamatirányítás. Modellezés és a folyamatok optimalizálása. Műszaki irány: a vállalatok és az élelmiszeripar, valamint a műszaki és marketing. Egyéb ágazatok: akkreditációs és tanúsítási cégek, szervezetek... [-]

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus 3 év October 2017 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések 2017. Program leírás Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv) Tanév: 1 BIOKÉMIA - 4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak biológia - 10 CFU BIOLOGY - 6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak kémia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak ENGLISH tanúsításán B1 - 1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ - 8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak FOOD történelem és kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak KÉP élelmiszer kortárs kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak MARKETING - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak Eredete és fejlődése az élelmiszer rendszerek - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak Tanév: 2 ÁLLATI TERMÉK - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Közgazdaságtudományi mezőgazdasági rendszer - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Ételek és italok 1 - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ÉLELMISZERHIGIÉNIAI - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Az élelmiszer-mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános Mikrobiológiai és Mikrobiológiai élelmiszer- - 12 CFU Növénykultúra - 12 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Trasformazioni Molecolari negli Alimenti e Composti di Neoformazione - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Tanév: 3 Alkoholos italok és idegi élelmiszerek - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ZÁRÓVIZSGA - 5 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA Ételek... [-]