Élelmiszermérnök Alapdiploma Portugáliában

Nézd meg Élelmiszermérnök Alapképzések Portugáliában 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapdiplomák Portugáliában 2017

Mutass többet

Egyetemi / Posztgraduális Biomérnöki Diploma és Az élelmiszer-

Castelo Branco University of Applied Sciences
Campus 3 év September 2017 Portugália Castelo Branco

Technológiák fejlesztését, amely működhet összhangban a biológiai élőlények, a technológiai támogatás élelmiszer-feldolgozás és biológiai folyamatok területe intenzív és gyümölcsöző kutatás; területeken, mint a fermentációs technológia, géntechnológia, biofolyamatok, élelmiszer-kémia és szerkezete; élelmiszerminőség és biztonság, mint a HACCP, az új módszerek kémiai és érzékszervi vizsgálat; toxikológia élelmiszer; transzgenikus és bioélelmiszerek; innováció az élelmiszeriparban; szabványosítás és szabályozás az élelmiszerek minőségét; elosztás és forgalmazás és aggodalommal és környezetvédelmi erős szempontjai ilyen mértékű. Használatának és fejlesztésének iparágak kapcsolódó gyártási, átalakítási és a termékek kereskedelmét annak érdekében, hogy hozzájáruljon a fenntartható és kiegyensúlyozott fejlődését. Ez az előadás célja, hogy bemutassa a képzés területén a szennyezés, szennyvíz kezelési technikák és a hulladék hasznosítását. [+]

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Portugáliában 2017. Célok A diákok tudják, alaposan az ételt, annak érdekében, hogy kezelni az átalakulás a nyersanyagok, amelynek célja optimalizációs technológiákat, hogy megőrizzék a táplálkozási és érzékszervi értéke, figyelembe véve minden szempontból a minőség menedzsment, környezetvédelmi és az élelmiszer-biztonság. Képesnek kell lennie arra, hogy végezze el a jellemzése és ellenőrzése biológiai paraméterek és fizikai-kémiai, mikrobiológiai és érzékszervi étel. Végül egy technikus amikor megalakult a Biological Engineering és ételt kell tudni használni a megszerzett tudást gyűjteni, válassza ki, elemezni és értelmezni vonatkozó információt, hogy igazolja megoldásokat a munkahelyére. Karrier - Üzleti - biotechnológiai termékek - élelmiszer-ipari termékek alapvetően fizikai vagy fizikai-kémiai folyamatokat - élelmiszertermékek húsfeldolgozás, hal és haltermékek - gyógyszeripar - szennyvíztisztító telepek, szennyvíztisztító telepek és a hulladékkezelő üzemek szilárd - Laboratóriumi elemzés - üzleti tanácsadás - tudományos kellékek marketing cégek és a technológia - a K + F tevékenységek - a mezőgazdasági termékek marketing cégek, illetve a mezőgazdaság számára - Public Administration - az élelmiszerek minőségellenőrzése - Műszaki Felügyelet - Disclosure és információk - oktatási tevékenységet különböző szinteken, a középiskolát az oktatás vagy szakképzés halad afelé, hogy a felsőoktatás [-]