Élelmiszermérnök Alapdiploma a Reggio Calabria Olaszországban

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 a Reggio Calabria Olaszországban

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Élelmiszer tudományok nyújt fontos ismereteket táplálkozási források alkalmazásával tudományos elvek létrehozása, fejlesztése és karbantartása táplálékforrást. Azok, akik tanulmányozzák az élelmiszer-tudomány dönthet úgy, hogy a munka, mint élelmiszernek fejlesztők, minőség-ellenőrzési szakemberek, illetve értékesítési képviselők az élelmiszer-és élelmiszer-technológiai cégek.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A nagy olasz város békés hangulatát, és néhány, a legjobb egyetemek, mint a University of Ragusa. Ez egy hely, ahol élni és tanulni. Mindazok számára, a diákok, akik keresik a jó minőségű oktatás, reális áron Ragusa egy hely.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Reggio Calabria Olaszországban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Olaszország Reggio Calabria.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here