Élelmiszermérnök Alapdiploma a Parma Olaszországban

Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 a Parma Olaszországban

Élelmiszermérnök

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A sajt város Olaszországban - Parma ismert építészeti és gazdag örökségét. Van néhány legrégebbi egyetemek Olaszországban, mint a University of Parma. Aki tehát érdekelt abban, hogy a jó oktatás a hagyományos helyen kell élni Parma.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Parma Olaszországban 2018

Mutass többet

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus Nappali 3 év October 2018 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

Program leírás

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv)

Tanév: 1

BIOKÉMIA

4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

biológia

10 CFU

BIOLOGY

6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

kémia

10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

ENGLISH tanúsításán B1

1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA

ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

FOOD történelem és kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

KÉP élelmiszer kortárs kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

MARKETING

6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS

Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia... [-]