Élelmiszermérnök Alapképzés Olaszországban

Keresése Élelmiszermérnök Alapdiplomák Olaszországban 2018

Élelmiszermérnök

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Olaszországban 2018

Mutass többet

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus Nappali 3 év October 2018 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

Program leírás

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv)

Tanév: 1

BIOKÉMIA

4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

biológia

10 CFU

BIOLOGY

6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

kémia

10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

ENGLISH tanúsításán B1

1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA

ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

FOOD történelem és kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

KÉP élelmiszer kortárs kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

MARKETING

6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS

Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia... [-]