Részidős Élelmiszermérnök Alapképzés Nyugat-Európa

Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Találd meg Nyugat-Európa 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapdiplomák Nyugat-Európa 2017

Mutass többet

Mérnöki Diplomát Az élelmiszer és A Mezőgazdaság Területén

Universidad Europea Del Atlántico
Campus 4 év September 2017 Spanyolország Santander

A diploma mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . A diplomát mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries Ez egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, hogy szükség van az innovációra és megkülönböztetni magukat a versenytársaktól. Ennek elérése érdekében a kereslet szakosodott mérnökök ezen ága tudás és képes megbirkózni a kihívásokkal a globalizált piacon és folyamatosan fejlődik. A tananyag UNEATLANTICO van egy tudásbázist a tudomány és a mérnöki ág teljes más anyagokkal középpontjában a jelenlegi igényeket az élelmiszeripar; alapanyagok termelése, mérnöki és élelmiszer-technológia, és a gazdaság, szervezése és lebonyolítása. Ezen túlmenően, a képzés Műszaki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries kiképzett gyakorlására a szabályozott szakma agrármérnöki szakirányú mezőgazdasági és élelmiszeripar. Az Európai Egyetem az Atlanti modern létesítmények, beleértve a műszaki laboratóriumok (Biokémiai és Élettani, Élelmiszer-tudományi és Élelmiszer-technológiai, és Kulináris Technology), ahol a diákok széles körben fejleszteni a gyakorlati készségek Grade és végre transzverzális projekteknek, mint amilyenek a későbbiekben találni a munkahelyen. Állásajánlatok Ha a vizsgálatok végén, a hallgató folytathatja tevékenységét az alábbi területeken: Irányítása és ellenőrzése élelmiszer-előállítás során: feldolgozására olajok és zsírok, a feldolgozott gyümölcs- és zöldségfélék, gabonafélék, tejtermékek, hús, hal termékek, konzerv, erjesztett ételek, fűszerek, serkentők, édesítőszerek, új élelmiszerek, stb Mérnöki és Tanácsadó: tervezés, építés, összeszerelés, a kutatás és a technológiai fejlesztés, gépek, berendezések és folyamatirányítás. Modellezés és a folyamatok optimalizálása. Műszaki irány: a vállalatok és az élelmiszeripar, valamint a műszaki és marketing.... [-]

Főiskolai Táplálkozásban és A Kulináris Művészetek

ABMS The Open University Of Switzerland
On-line Részidős 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zurich

Végén Bachelor Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) menedzsment számára. [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500 Advance Your Szakértelem ABM Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online alapképzési szakok. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM. Szakembereknek A Bachelor of Nutrition and Culinary Arts (Food Service Management; BBA) jelenti az első szint elérése bármely tudományterületen. Végén Bachelor Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) menedzsment számára. Diákok vannak ellátva hasznos üzleti eszközök belépni a munkaerőpiacra, és hozzájárul hatékonyan, szervezetek keretében általuk választott területen a Bachelor (BBA) Táplálkozás és Culinary Arts egy tanulmányi program a diákok, hogy meg akarják erősíteni tudásukat az egészségügyi és élelmiszer- főként a vezetői elemeket. Ez a tanulmányi program áll egy 12-hónapos vizsgálati időszak, amelyben a diákok tanítják majd előadások. A mi alapképzési szakok, akkor: Értsd meg, hogy akár egy kisebb csapat egy étteremben vagy szállodában. Értsd A táplálkozás. Fejleszteni és gyakorlat innovatív kutatási módszerek. Keress a legmagasabb minőségű oktatást. Elérjék a szakértelem közzé tudományos folyóiratban. Legyél sikeres kutató és szakember. Tanulmány nyelv: ennek a tanulmányi program tanítják teljes egészében angol nyelven. BBA: 1 év Jelenleg 4 bevitel évente: januárban, áprilisban, júliusban, és októberben A főiskolai fog tartani... [-]

ügyvezető Bachelor A Táplálkozásban és A Kulináris Művészetek

ABMS The Open University Of Switzerland
On-line Részidős 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zurich

Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . 3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500 Advance Your Szakértelem ABM Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online alapképzési szakok. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM. Szakembereknek Az ügyvezető Bachelor of Nutrition and Culinary Arts (Food Service Management) (Ebba) jelenti az első szint elérése bármely tudományterületen. Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy hang ismerete a menedzsment számára. Diákok vannak ellátva hasznos egészségügyi ismeretek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetekkel az egészségügyi ellátás területén. Az ügyvezető Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts egy tanulmányi program a diákok, hogy meg akarják erősíteni tudásukat az egészségügyi és élelmiszer főként a vezetői elemeket. Ez a tanulmányi program áll egy 12-hónapos vizsgálati időszak, amelyben a diákok tanítják majd előadások. A mi vezetői alapképzési szakok, akkor: Fejleszteni és gyakorlat innovatív kutatási módszerek. Keress a legmagasabb minőségű oktatást. Elérjék a szakértelem közzé tudományos folyóiratban. Legyél sikeres kutató és szakember. A főiskolai fog tartani a vezetést, hogy a következő szintre. A mi alapképzési szakok, akkor: Megalapozza a jövőbeni tanulmányok és szakmai... [-]

Bachelor (top Up) A Vegyipari és Biotechnikai, élelmiszer Vagy Technológiai Folyamat

Business Academy Aarhus
Campus 18 hónapok August 2017 Dánia Aarhus

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. [+]

Bachelor top-up program - 1 ½ év - 90 ECTS Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. Kapsz a készségek, hogy sikeres legyen a nemzeti és a nemzetközi laboratóriumi környezetben, és akkor a legfrissebb technológiai, tudományos és társadalmi fejlődés. Meg kell tanítani, hogy további tudás területen belül, amely folyamatosan fejlődik, és a képessége, hogy át és hajtsák végre a technikai és tudományos eredmények gyakorlati használat lesz az egyik fő erőssége. Akkor javulni fog az akadémiai készségek és a képesítések a tervezés, a koordináció és a projekt menedzsment. A program egy multidiszciplináris hangsúly, amely azt tanítja, hogy koordinálja, kommunikálni és kezdeményezi projekthez különböző tudományágak. Mint Bachelor tud dolgozni a gyógyszeripari cégek, a kutatás és fejlesztés, illetve a tanár. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk a projekt menedzsment helyzetben feladata a tervezés, fejlesztés, kivitelezés, dokumentálás és minőség-ellenőrzés. Használjuk az analitikus és gyakorlati képességek kezelésére feladatokat a fejlesztés, termék gyártása és a kutatás. 18 hónap lesz jogosult, hogy vállalja a feladatait a jövőben a köz- és magánvállalkozások. Felvételi követelmények Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology Annak érdekében, hogy felvételt nyert a szak, akkor kell kitölteni az alábbi programok: Kémiai és biotechnikai Tudomány élelmiszer-technológia Process Technology angol teszt Ha nincs dán AP fokozatot (International vonal), akkor is meg kell felelnie a követelményeknek egy hatóságilag jóváhagyott angol teszt. Elfogadjuk... [-]

Bachelor Kémia és Technológia (szakirányú élelmiszer és Biokémiai Technológia)

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus 3 év September 2017 Csehország Prága

Főiskolai tanulmányi program Chemistry and Technology célja befejezése és kiterjesztése alapvető ismeretek és készségek a matematika, a fizika és a kémia. A tanulmány alprogram széles skáláját kínálja a laboratóriumi munka, amely erősíti a gyakorlati készségek és rendben befejeződik, és kiterjed az elméleti tudás. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . A Bachelor tanulmányi program Kémia és Technológia célja elsősorban a kérelmezők külföldön azaz a hallgatók, akik fizetnek tandíjat. Minden tanfolyam az angol. Pályakezdő program elsajátítsák az alapvető ismeretek és készségek a matematika; fizika; szervetlen, szerves, fizikai és analitikai kémia; biológia; és biokémia. Elméleti oktatás kiegészül egy széles körű gyakorlati laboratóriumi lehetőségek, amelyek fejleszteni és erősíteni az egyes tanuló gyakorlati képességeit. A program során a mag kötelező tárgyak egészítik ki utasítást a kötelező-választható és szabadon választható tanulmányi specializáció alanyok által a különböző UCT Prága karok. A tanulmányi program által akkreditált a Cseh Oktatási Minisztérium, Ifjúsági és Sportminisztérium, valamint a követelményeknek megfelelően a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási térség. VÉGZETTEK A fő célja a tanulmányi program elkészítése a diplomások-mindegyikük szert kiváló elméleti ismeretek, gyakorlati készségek és tapasztalat alapvető természettudományi diszciplínák-folytassák tanulmányaikat a mester szint és / vagy felkészíti őket a szakmai álláspontok a kémiai , az élelmiszer- és gyógyszeriparban, a kutatóintézetek, vagy az állami szektorban. Kémia és Technológia (szakirány Élelmiszer és biokémiai technológia) Áttekintés Főiskolai tanulmányi program Kémia és Technológia Célja befejezése és kiterjesztése alapvető ismeretek és készségek a matematika, a fizika és a kémia. A tanulmány alprogram széles skáláját kínálja a laboratóriumi munka, amely erősíti a gyakorlati készségek és rendben befejeződik, és kiterjed az elméleti tudás. A diákok tanítják közös kötelező tárgyak, amelyeket később befejezett specializált kötelező-választható és szabadon választható kurzusok az egyes karok. a Kar Élelmiszer és Biokémiai Technology A diákok közvetlen tanulmányaikat elsősorban biokémia, mikrobiológia és biotechnológia az egyik oldalon vagy... [-]

Bachelor "állati élelmiszer"

South Ural State University
Campus September 2017 Oroszország Cseljabinszk

Az oktatási program az állati eredetű élelmiszerek, amelyek célja a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. [+]

Program Leírás Egyetemista 03.19.03 Állati eredetű termékek oktatási program Animal Food Célja, hogy a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások "állati eredetű termékek" azok a vállalkozások hús, hal, tej-és olaj és zsír iparágakban. A program célja az -, hogy előkészítse magasan képzett szakemberek, akik képesek fejlesztése, végrehajtása és nyomon követése a technológiai folyamatok állati termékek előállítására. Képzési Program terv a következő szakterületek: technológia a halak, vízi élőlények és termékeik Hús és húskészítmények Technológia tej és tejtermékek technológia technológiai berendezések hús-, tej- és halfeldolgozó iparban kombinált technológiai termékek Táplálkozás alapjai hűtő berendezések és technológiák Eljárások és eszközök élelmiszer gyárt kutatási módszerek élelmiszer állati eredetű termékek állat-egészségügyi vizsgálat fizikai-kémiai és biokémiai alapja előállítási állati eredetű élelmiszerek Tervezése hús, tejtermékek és halfeldolgozó iparban A Program: Úgy tervezték, 240 kredit, a képzés időtartama 4 év teljes idejű. A végzős kap diplomát. [-]

Bachelor élelmiszerekben és Technológiákra

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus 3 év October 2017 Olaszország Reggio Calabria

Élelmiszer és Technológiák [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . Első év Elements of Mathematics Plant Biology kémia Elements of Physics GENETICS Angol Második év Növény Biokémiai és Élettani Plant Biokémia Plant Physiology Védelmi Élelmiszer és termékek kártevők Kémia és Élelmiszer-biztonsági Patológiája Növények és növényi termékek Agronómia és Ipari Füves növények és fa gyümölcsöt Kultúra Agronómia és Ipari Füves növények Ipari fa gyümölcsöt Kultúra Laboratórium adatfeldolgozási módszerek és eszközök Vegyipari műveletek az élelmiszeriparban I. Törvény a Agri-Food Markets Harmadik év Alapjai Mezőgazdasági Ipari és kezelése az élelmiszer-minőség Engineering az Agri-Food Systems Hidraulika Épületek Mezőgazdasági Ipari Mikrobiológiai Food General Microbiology Fermentációs Microbiology Chemical Analysis and Control of élelmiszerek Technológia az agrár-élelmiszeripari csomagolás és a forgalmazás Agri-Food Economics and Policy Agri-Food Economics és Marketing Agri-Food Policy Takarmányozási és takarmányban technika Principles of Animal Nutrition Takarmányban technika Választani Végső projekt Gyakornoki Szakmunkásképzés Orientációs [-]

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus 3 év October 2017 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

Program leírás Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv) Tanév: 1 BIOKÉMIA - 4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak biológia - 10 CFU BIOLOGY - 6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak kémia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak ENGLISH tanúsításán B1 - 1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ - 8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak FOOD történelem és kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak KÉP élelmiszer kortárs kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak MARKETING - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak Eredete és fejlődése az élelmiszer rendszerek - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak Tanév: 2 ÁLLATI TERMÉK - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Közgazdaságtudományi mezőgazdasági rendszer - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Ételek és italok 1 - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ÉLELMISZERHIGIÉNIAI - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Az élelmiszer-mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános Mikrobiológiai és Mikrobiológiai élelmiszer- - 12 CFU Növénykultúra - 12 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Trasformazioni Molecolari negli Alimenti e Composti di Neoformazione - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Tanév: 3 Alkoholos italok és idegi élelmiszerek - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ZÁRÓVIZSGA - 5 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA Ételek és italok 2 - 12 CFU... [-]

Bachelor Nemzetközi ételek és Agráripar

HAS University of Applied Sciences
Campus 4 év September 2017 Hollandia 'S-Hertogenbosch

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulási [+]

Bachelor International Food and agráripar

 

Angol tanított

 

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulás, hogyan kell hidat építeni különféle világok; közötti profit és non-profit szervezetek, illetve a nemzeti és a nemzetközi ügyekben. Tanulmányai során megtudjuk, élelmiszer-rendszerek a világ minden tájáról. Meg fogja találni, hogy mi a fenntartható élelmiszertermelés jelenti, és megérteni a kapcsolat az élelmiszer és az egészség. Most megtudhatod, a globális élelmiszer-ellátás. Lesz mindent tud a nemzetközi üzleti és lesz megérteni a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági összpontosít, hogyan kell kezelni a mai csökkenése a természetes élelmiszerek és energiahordozók. Arra törekszik, hogy növelje a hatékonyságot az élelmiszer-termelés költség nélkül az emberi jólét és a környezetre. Azt is vizsgálja, bioalapú gazdaság, ami azt jelenti, használata a mezőgazdasági termékek nem élelmiszer jellegű, mint például a bio-műanyagok vagy bio-üzemanyagok. Megtanulod, hogyan kell használni a technológiai újítások, hogyan működjenek együtt a nemzetközi és hogyan kell csinálni fenntartható üzleti. Ön nyitott gondolkodású ember? Szívesen más kultúrák és a világ körül? Ön kreatív és motivált és van egy trükk a vállalkozás? Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági a megfelelő tanulmányi program az Ön számára!... [-]


Bachelor élelmiszer Vállalkozói

Aeres University of Applied Sciences
Campus 1 év September 2017 Hollandia Almere Dronten Kanada Halifax + 2 további

Étel: nincs más termék a világon, hogy mindenki használja, és megveszi naponta. Élelmiszer hatások, kik vagyunk, okoz politikai konfliktusok, hanem összehozza az embereket. Évtizedek étel már bőven sok ember van a világon, még nem értékelték így. A folyamatosan változó világban a népesség növekedése, szükségünk lesz több élelmiszert minden évtizedben. A másik oldalon: ételt élvezzük együtt. [+]

Élelmiszer: nincs más termék a világon, hogy mindenki használja, és megveszi naponta. Élelmiszer hatások, kik vagyunk, okoz politikai konfliktusok, hanem összehozza az embereket. Évtizedek étel már bőven sok ember van a világon, még nem értékelték így. A folyamatosan változó világban a népesség növekedése, szükségünk lesz több élelmiszert minden évtizedben. A másik oldalon: ételt élvezzük együtt. Valami osztozunk, és szeretné, hogy jó hasznát. Szóval kérdezd meg magadtól: törődsz étel? Szeretné, hogy hozzájáruljon a különböző élelmiszer-rendszer? Szeretné létrehozni az élelmiszeripari termékek vagy szolgáltatások az élelmiszeripari vállalkozás, amely más lesz a helyzet? Választhatja a tanfolyam Élelmiszer Vállalkozói. Ez az egy éves Bachelor program egy közösen Ifjúsági Food mozgalom (YFM). Ennek eredményeként ez az egyedülálló együttműködés, akkor képes lesz arra, hogy vegye fel a kapcsolatot érdekes társaságok; Továbbá a YFM lehetővé teszi, hogy bővítse a hatályát az agráripar és az érdekelt felek. Az élelmiszer-forradalom zajlik ebben a pillanatban: búcsút gyorsétterem, üdvözöljük a jó, tiszta és tisztességes ételt. Ebben a városiasodó világban szükség van, hogy újra az embereket, hogy az élelmiszer. A végzős Élelmiszertudományi vállalkozási, Ön is hozzájárulhat ehhez a változáshoz. Ez alatt az 1 éves program, akkor megtanulják, hogyan kell létrehozni a saját (élelmiszer) Üzleti és hogyan kell a piaci termék és szolgáltatás. Mindennek tetejébe ez, személyes coaching fognak kapni, hogy támogassák Önnek egy cég összhangban az álmaidat, a tulajdonságok és értékek. A program célja elsősorban, hogy támogassa, hogy dolgozzon a saját cég vagy szervezet. Azonban, mint egy elismert Bachelor of Business Administration, akkor is, hogy ha egy támogatható jelölt munkahely, mint: termékfejlesztő Logisztikai... [-]

Fokú Gasztronómiai és Kulináris Menedzsment

The Gastronomy and Culinary Management University Centre (Gasma)
Campus 4 év September 2017 Spanyolország Castellón

A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management (Gasma) egyik központja az egyetemi oktatás, a kutatás és az innováció fejlesztését célzó, a gasztronómiai és kulináris ágazat Földközi-tenger térségében. [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . SZAKMAI Interdiszciplináris és gyakorlati modell a leendő szakemberek számára Az egyetemi tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management célja, hogy a diákok egy szilárd gyakorlati alapját, amelyre építeni a pályaválasztás. Mivel a Food and Management nem elszigetelt tudományágak, a tanulmányok kommunikációs tartalom, marketing, a mikrobiológia, a táplálkozás és a fogyasztói pszichológia, amelynek célja a diákok egy átfogó képet, amely lehetővé teszi számukra, hogy vállalja a szakma egy különleges szemszögből, . A vizsgálatok alapján öt téma, hogy jön össze kínálnak diplomások a szakmai profil Gasma jövőben, teljes és aktuális: Food Technology. Általános ismeretek a Társaság. Gasztronómiai. Gasztronómiai Management. Nyelven. A Grade kapcsolódó tudományágak, hogy gazdagítsa a szakmai A tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management, önmagában, egy módja, amely a diákok élnek és Management Gasztronómia és nő mindkét szakágban, így a válogatás a végleges útvonal keletkezik egy teljesen természetes . A diákok először elsajátítsák az alapvető fogalmakat, hogy az épület a tudásbázis szükséges lesz nagyon speciális szakemberek alapos megértése az egész alapja a munkájukat. Ezek az elméleti ismeretek mindenkor váltakozik gyakorlati tartalma, amely a diákok megtanulják az üzleti locale ben az eredeti nemzeti közép szakaszában kialakulásának és nemzetközi amikor utolsó éves fok. 1. Course: A szilárd alapot a vendéglátás és menedzsment 2. Course: Új technikák és eszközök 3. pálya: biztosítása ismeretek 4. A tantárgy: Road specializáció felé TFG Szakmai gyakorlat és foglalkoztatás A legfontosabb specializáció A hallgatók bizonyítani a megszerzett tudás dolgozni Grade Final Year Work (TFG) Ez végrehajtását, az egyes tanuló, a memória... [-]

Fokú Agrármérnök és élelmiszeripar

Universidad Europea del Atlántico
Campus 4 év September 2017 Spanyolország Santander

A mérnöki diplomát a Mezőgazdasági és Élelmiszer-feldolgozók egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, a ... [+]

Fokú agrármérnök és Élelmiszer-feldolgozók A mérnöki diplomát a Mezőgazdasági és Élelmiszer-feldolgozók egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, hogy szükség van az innovációra és megkülönböztetni magukat a versenytársaktól. Ennek elérése érdekében a kereslet szakosodott mérnökök ezen ága tudás és képes megbirkózni a kihívásokkal a globalizált piacon és folyamatosan fejlődik. A tananyag UNEATLANTICO van egy tudásbázist a tudomány és a mérnöki ág teljes más anyagokkal középpontjában a jelenlegi igényeket az élelmiszeripar; alapanyagok termelése, mérnöki és élelmiszer-technológia, és a gazdaság, szervezése és lebonyolítása. Emellett a diploma mérnöki Mezőgazdaság- és Élelmiszer-feldolgozók lehetővé teszi, hogy gyakorolja a szabályozott szakma agrármérnök szakirányú Mezőgazdasági és Élelmiszer-feldolgozók. Az Európai Egyetem az Atlanti modern létesítmények, beleértve a műszaki laboratóriumok (Biokémiai és Élettani, Élelmiszer-tudományi és Élelmiszer-technológiai, és Kulináris Technology), ahol a diákok széles körben fejleszteni a gyakorlati készségek Grade és végre transzverzális projekteknek, mint amilyenek a későbbiekben találni a munkahelyen. Szakmai kirándulás Ha a vizsgálatok végén, a hallgató folytathatja tevékenységét az alábbi területeken: Irányítása és ellenőrzése élelmiszer-előállítás során: feldolgozására olajok és zsírok, a feldolgozott gyümölcs- és zöldségfélék, gabonafélék, tejtermékek, hús, hal termékek, konzerv, erjesztett ételek, fűszerek, serkentők, édesítőszerek, új élelmiszerek, stb Mérnöki és Tanácsadó: tervezés, építés, összeszerelés, a kutatás és a technológiai fejlesztés, gépek, berendezések és folyamatirányítás. Modellezés és a folyamatok optimalizálása. Műszaki irány: a vállalatok és az élelmiszeripar, valamint a műszaki és marketing. Egyéb ágazatok: akkreditációs... [-]

Fokú Tudományos és élelmiszeripari Technológiák

Universidad Europea del Atlántico
Campus 4 év September 2017 Spanyolország Santander

A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-tervezési ... [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . Diplomát Science and Technology Food A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-design. A technológiai fejlődés és az új tudományos felfedezések terén a táplálkozás és az élelmiszer-technológia, generált nagy a kereslet a képzett szakemberek ezen ága tudás. Így diplomások a diplomát UNEATLANTICO működhet az első hazai ipari szektor: a spanyol Food and Drink ipar. Ez a szektor zárta a 2012-es év nettó árbevétele 86.298.000 €, ez a szám képviseli 7,6% -ára csökken. Az Egészségtudományi Kar modern létesítményekkel, amelyek lehetővé teszik a diákokat, hogy széles körben gyakorlati tudást Élelmiszeripari technológus. Ezek a létesítmények közé tartozik a laboratóriumi Biokémiai és Élettani egyik Food Science and Technology Élelmiszer és végül egy másik Culinary és Élelmiszer-Technology. Szakmai kirándulás Az ilyen mértékű biztosít a tudás a szakmai fejlődés a következő területeken: Élelmiszer elemzés. Menedzsment és minőségbiztosítási folyamatok az élelmiszeripari és hasznosítása melléktermékek és hulladékok kezelése. Fejlesztési és innovációs folyamatok és élelmiszeripari termékek. Marketing, kommunikáció és marketing élelmiszer. Élelmiszer feldolgozás. Jogi, tudományos és műszaki tanácsadás, a köz- és a magánszféra. Oktatás és kutatás. Tanácsadás és fejlesztése más tevékenységeket, mint a liberális profi. Kétnyelvű oktatás Jelenleg az egyik legfontosabb eszközök a nemzetközi kommunikáció, és a legfontosabb, hogy megnyitja a lehetőséget, hogy talál egy jó munkát mind Spanyolországban, mind külföldön, az angol. Hazánkban 80% -a állásajánlatokat már nem... [-]

Egyetemi / Posztgraduális Biomérnöki Diploma és Az élelmiszer-

Castelo Branco University of Applied Sciences
Campus 3 év September 2017 Portugália Castelo Branco

Technológiák fejlesztését, amely működhet összhangban a biológiai élőlények, a technológiai támogatás élelmiszer-feldolgozás és biológiai folyamatok területe intenzív és gyümölcsöző kutatás; területeken, mint a fermentációs technológia, géntechnológia, biofolyamatok, élelmiszer-kémia és szerkezete; élelmiszerminőség és biztonság, mint a HACCP, az új módszerek kémiai és érzékszervi vizsgálat; toxikológia élelmiszer; transzgenikus és bioélelmiszerek; innováció az élelmiszeriparban; szabványosítás és szabályozás az élelmiszerek minőségét; elosztás és forgalmazás és aggodalommal és környezetvédelmi erős szempontjai ilyen mértékű. Használatának és fejlesztésének iparágak kapcsolódó gyártási, átalakítási és a termékek kereskedelmét annak érdekében, hogy hozzájáruljon a fenntartható és kiegyensúlyozott fejlődését. Ez az előadás célja, hogy bemutassa a képzés területén a szennyezés, szennyvíz kezelési technikák és a hulladék hasznosítását. [+]

Célok A diákok tudják, alaposan az ételt, annak érdekében, hogy kezelni az átalakulás a nyersanyagok, amelynek célja optimalizációs technológiákat, hogy megőrizzék a táplálkozási és érzékszervi értéke, figyelembe véve minden szempontból a minőség menedzsment, környezetvédelmi és az élelmiszer-biztonság. Képesnek kell lennie arra, hogy végezze el a jellemzése és ellenőrzése biológiai paraméterek és fizikai-kémiai, mikrobiológiai és érzékszervi étel. Végül egy technikus amikor megalakult a Biological Engineering és ételt kell tudni használni a megszerzett tudást gyűjteni, válassza ki, elemezni és értelmezni vonatkozó információt, hogy igazolja megoldásokat a munkahelyére. Karrier - Üzleti - biotechnológiai termékek - élelmiszer-ipari termékek alapvetően fizikai vagy fizikai-kémiai folyamatokat - élelmiszertermékek húsfeldolgozás, hal és haltermékek - gyógyszeripar - szennyvíztisztító telepek, szennyvíztisztító telepek és a hulladékkezelő üzemek szilárd - Laboratóriumi elemzés - üzleti tanácsadás - tudományos kellékek marketing cégek és a technológia - a K + F tevékenységek - a mezőgazdasági termékek marketing cégek, illetve a mezőgazdaság számára - Public Administration - az élelmiszerek minőségellenőrzése - Műszaki Felügyelet - Disclosure és információk - oktatási tevékenységet különböző szinteken, a középiskolát az oktatás vagy szakképzés halad afelé, hogy a felsőoktatás [-]

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus 1 év September 2017 Hollandia Dronten Almere Kanada Halifax + 2 további

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa . Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. Az első élelmiszer-biztonsági igazolást adtak ki a társaságok a Hollandia. A lánc megközelítés (a termőföldtől az asztalig) szintén jelentős szerepet játszott ebben a tekintetben. A diákok megtanulják, milyen élelmiszer-biztonsági rendszer, hogyan kell beállítani, és hogyan ellenőrzi, hogy egy élelmiszer-biztonsági rendszer jól működik. Minősítés Sikeres befejezése után ez az egy éves program, diplomások kapnak a Ingenieur fokozat (főiskolai diplomát kitüntetéssel) Menedzsment és Agribusiness. Kompetenciák Sikeres diplomások lesz illetékes az alábbi szakterületek: - elemzése az agrár-élelmiszeripari lánc - Végrehajtási minőségi és élelmiszer-biztonsági rendszerek - Könyvvizsgálat minőségbiztosítási rendszerek [-]