Részidős Élelmiszermérnök Alapdiploma Nyugat-Európa

Részidős Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Megtekintés Nyugat-Európa 2018

Élelmiszermérnök

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Élelmiszermérnök Alapképzések Nyugat-Európa 2018

Mutass többet

Képzés Food Technology

Instituto Politécnico de Santarém
Campus 3 év October 2018 Portugália Santarem

Az élelmiszer-technológusok nélkülözhetetlenek az egészséges élelmiszerek termelését kiváló minőségű, szervezett és tervezett módon és bizonyos gazdasági és etikai előfeltevések. [+]

Időtartam: 3 év Előnyök: Szállás

Oktatási előírt portugál:

Árak *:

Alkalmazás - 35 € Éves - 2500 € (szállás nélkül): 3000 € (szállás) Használat - 35 € A következő értékek lesznek időben meg kell erősítenie célkitűzések:

Az élelmiszer-technológusok nélkülözhetetlenek az egészséges élelmiszerek termelését kiváló minőségű, szervezett és tervezett módon és bizonyos gazdasági és etikai előfeltevések. Tartanak mély ismerete a nyersanyagok, azok kezelését, annak feldolgozása, ellenőrzése és az új termékek kifejlesztése érdekében, hogy a fogyasztók biztonságos, kényelmes és egészséges élelmiszer.... [-]


Bachelor (top Up) A Vegyipari és Biotechnikai, élelmiszer Vagy Technológiai Folyamat

Business Academy Aarhus
Campus 18 hónapok August 2018 Dánia Aarhus

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. [+]

Bachelor top-up program - 1 ½ év - 90 ECTS

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek.

Kapsz a készségek, hogy sikeres legyen a nemzeti és a nemzetközi laboratóriumi környezetben, és akkor a legfrissebb technológiai, tudományos és társadalmi fejlődés. Meg kell tanítani, hogy további tudás területen belül, amely folyamatosan fejlődik, és a képessége, hogy át és hajtsák végre a technikai és tudományos eredmények gyakorlati használat lesz az egyik fő erőssége. Akkor javulni fog az akadémiai készségek és a képesítések a tervezés, a koordináció és a projekt menedzsment. A program egy multidiszciplináris hangsúly, amely azt tanítja, hogy koordinálja, kommunikálni és kezdeményezi projekthez különböző tudományágak.... [-]


Bachelor "állati élelmiszer"

South Ural State University
Campus September 2018 Oroszország Cseljabinszk

Az oktatási program az állati eredetű élelmiszerek, amelyek célja a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. [+]

Program Leírás

Egyetemista 03.19.03 Állati eredetű termékek

oktatási program Animal Food Célja, hogy a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások "állati eredetű termékek" azok a vállalkozások hús, hal, tej-és olaj és zsír iparágakban.

A program célja az -, hogy előkészítse magasan képzett szakemberek, akik képesek fejlesztése, végrehajtása és nyomon követése a technológiai folyamatok állati termékek előállítására.

Képzési Program terv a következő szakterületek:

technológia a halak, vízi élőlények és termékeik Hús és húskészítmények Technológia tej és tejtermékek technológia technológiai berendezések hús-, tej- és halfeldolgozó iparban kombinált technológiai termékek Táplálkozás alapjai hűtő berendezések és technológiák Eljárások és eszközök élelmiszer gyárt kutatási módszerek élelmiszer állati eredetű termékek állat-egészségügyi vizsgálat fizikai-kémiai és biokémiai alapja előállítási állati eredetű élelmiszerek Tervezése hús, tejtermékek és halfeldolgozó iparban ... [-]

Bachelor International Food & Agribusiness

HAS University of Applied Sciences
Campus 4 év September 2018 Hollandia 'S-Hertogenbosch

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulási [+]

Angol tanított

Felvételi követelmények

A felvételi követelmény erre a 4 éves Bachelor program egy érettségizett, amely egyenértékű a holland HAVO oklevelet. Gyakorlati (munka-) tapasztalat hasznos, de nem kötelező. A szint a diploma után értékelik HAS megkapta a teljes jelentkezési űrlapot. Ha azt szeretnénk tudni, hogy a középiskolát értékelik Hollandiában, mielőtt alkalmazza, az adatok ellenőrzése a Nuffic Ország modulok. Akkor is meg kell tudnia bizonyítani, hogy te vagy jártas az angol nyelvben. MTA University of Applied Sciences elfogadja a következő nyelvi tesztek:

IELTS

Tudományos program: 6,0 (teljes zenekar pontszám) TOEFL... [-]


Bachelor Kémia és Technológia (szakirányú élelmiszer és Biokémiai Technológia)

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus 3 év September 2018 Csehország Prága

Főiskolai tanulmányi program Chemistry and Technology célja befejezése és kiterjesztése alapvető ismeretek és készségek a matematika, a fizika és a kémia. A tanulmány alprogram széles skáláját kínálja a laboratóriumi munka, amely erősíti a gyakorlati készségek és rendben befejeződik, és kiterjed az elméleti tudás. [+]

A kémia és a technika Bachelor tanulmányait elsősorban külföldi pályázók számára tervezték; azaz a tandíjat fizető diákok. Minden kurzust angolul folytatnak.

Pályakezdő program elsajátítsák az alapvető ismeretek és készségek a matematika; fizika; szervetlen, szerves, fizikai és analitikai kémia; biológia; és biokémia.

Elméleti oktatás kiegészül egy széles körű gyakorlati laboratóriumi lehetőségek, amelyek fejleszteni és erősíteni az egyes tanuló gyakorlati képességeit.

A program során a mag kötelező tárgyak egészítik ki utasítást a kötelező-választható és szabadon választható tanulmányi specializáció alanyok által a különböző UCT Prága karok.... [-]


Bachelor A Kulináris Művészetekben

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus 3 év March 2018 Franciaország Paris

A főiskola kulináris művészetében válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, és 3 év alatt szerezze meg a teljes szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, hogy sikerként és / vagy menedzserként menjen el a nemzetközi éttermi iparban, vagy nyissa meg saját intézményét . [+]

A főiskola kulináris művészetében válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, és 3 év alatt szerezze meg a teljes szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, hogy sikerként és / vagy menedzserként menjen el a nemzetközi éttermi iparban, vagy nyissa meg saját intézményét . PROGRAMJEGYZÉK:

Fejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terénHasználja ki a magasan képzett tudást a magasan képzett oktatókEgyedi oktatási módszerek, amelyek ötvözik a kiscsoportos beállításokat és a magas gyakorlati szintet, hogy megkönnyítsék a személyre szabott nyomon követést, a hatékony tanulást és az optimalizált tanítástValódi szakmai élethelyzetek gyakorlatokon keresztül, üzleti játék és tanulmányi projektek révénCsatlakozzon egy nemzetközi oktatási programhoz egy angol nyelvű programmal... [-]

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus 3 év October 2018 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

Program leírás

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv)

Tanév: 1

BIOKÉMIA

4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

biológia

10 CFU

BIOLOGY

6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

kémia

10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak

ENGLISH tanúsításán B1

1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA

ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

FOOD történelem és kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

KÉP élelmiszer kortárs kultúra

6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak

MARKETING

6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS

Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia... [-]


Mérnöki Diplomát Az élelmiszer és A Mezőgazdaság Területén

Universidad Europea Del Atlántico
Campus 4 év September 2018 Spanyolország Santander

A diploma mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. [+]

A diplomát mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries Ez egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, hogy szükség van az innovációra és megkülönböztetni magukat a versenytársaktól. Ennek elérése érdekében a kereslet szakosodott mérnökök ezen ága tudás és képes megbirkózni a kihívásokkal a globalizált piacon és folyamatosan fejlődik.

A tananyag UNEATLANTICO van egy tudásbázist a tudomány és a mérnöki ág teljes más anyagokkal középpontjában a jelenlegi igényeket az élelmiszeripar; alapanyagok termelése, mérnöki és élelmiszer-technológia, és a gazdaság, szervezése és lebonyolítása. Ezen túlmenően, a képzés Műszaki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries kiképzett gyakorlására a szabályozott szakma agrármérnöki szakirányú mezőgazdasági és élelmiszeripar.... [-]


Fokú Tudományos és élelmiszeripari Technológiák

Universidad Europea del Atlántico
Campus 4 év September 2018 Spanyolország Santander

A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-tervezési ... [+]

Diplomát Science and Technology Food

A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-design.

A technológiai fejlődés és az új tudományos felfedezések terén a táplálkozás és az élelmiszer-technológia, generált nagy a kereslet a képzett szakemberek ezen ága tudás. Így diplomások a diplomát UNEATLANTICO működhet az első hazai ipari szektor: a spanyol Food and Drink ipar. Ez a szektor zárta a 2012-es év nettó árbevétele 86.298.000 €, ez a szám képviseli 7,6% -ára csökken.... [-]


Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus 1 év September 2018 Hollandia Dronten Almere Kanada Halifax + 2 további

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés

Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. ... [-]