Élelmiszermérnök Alapdiploma Mongóliában

Tekintsd meg Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Mongóliában 2018

Élelmiszermérnök

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges ahhoz, hogy az élelmiszer előállítását. Tanulás élelmiszer tudományok segítségével a fejlesztés az élelmiszer-feldolgozás, valamint a biztonságos élelmiszer-csomagolás és a forgalmazás.

Mongólia egy tengerparttal nem rendelkező ország Kelet-és Közép-Ázsiában. Határos Oroszország az északi és Kína déli, keleti és nyugati. Ulan Bator, fővárosa és egyben legnagyobb városa, ad otthont a mintegy 45%-a él. Ez rendszerint a nyugatiak a 9-18 hónappal azelőtt, hogy megszerezni a jó társalgási képességek mongol.

A Legjobb Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Mongóliában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Mongólia. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here