Élelmiszermérnök Alapdiploma az Amerikai Egyesült Halifax Kanadában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Halifax Kanadában

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges ahhoz, hogy az élelmiszer előállítását. Tanulás élelmiszer tudományok segítségével a fejlesztés az élelmiszer-feldolgozás, valamint a biztonságos élelmiszer-csomagolás és a forgalmazás.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Felsőoktatási intézmények ebben a városban kínál oktatási tapasztalat, amely valós munkahelyi helyzetekben a szakmai oktatók. Egyetemek, mint a Dalhousie Egyetem campus itt is, mint a University of King 's College, ahol a diákok a különböző földrajzi helyeken vannak jegyezve.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Halifax Kanadában 2018

Mutass többet

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2018 Kanada Halifax

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés

Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. ... [-]