Élelmiszermérnök Alapdiploma a Nova Scotia Kanadában

Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 a Nova Scotia Kanadában

Élelmiszermérnök

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Nova Scotia régió igyekezett hangolja össze a felsőoktatási rendszer mellett ügyes képzési és kiváló oktatás. Az előbbi hivatás iskola is megújult, és nyomdokain felső iskolák, mint a Dalhousie Egyetem Acadia University kínál minőségi oktatás a diákok.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Nova Scotia Kanadában 2018

Mutass többet

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2018 Kanada Halifax

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés

Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. ... [-]