Élelmiszermérnök Alapdiploma in Tangerang Indonéziában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 in Tangerang Indonéziában

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Indonézia, az ország dél-kelet ázsiai, lakások több mint 238 millió ember. Indonézia a negyedik legnépesebb ország a világon. Az ország oktatási szektor oszlik óvodai, junior és senior elsődleges, másodlagos és a képzett tanfolyamok.

Az egyik legnagyobb városi központok Indonézia, Tangerang egy hub jó iszlám oktatás ebben az országban. Mindazok, akik várják, hogy megszerzése jó hitoktatás kell menni Tangerang.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák in Tangerang Indonéziában 2017

Mutass többet

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2017 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések in Tangerang Indonéziában. Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer... [-]