Élelmiszermérnök Alapdiploma in Tangerang Indonéziában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2018 in Tangerang Indonéziában

Élelmiszermérnök

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

Indonézia, hivatalosan az Indonéz Köztársaság, az ország Délkelet-Ázsia és Óceánia.Indonézia egy szigetcsoport, amely mintegy 17.508 szigetek

Az egyik legnagyobb városi központok Indonézia, Tangerang egy hub jó iszlám oktatás ebben az országban. Mindazok, akik várják, hogy megszerzése jó hitoktatás kell menni Tangerang.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák in Tangerang Indonéziában 2018

Mutass többet

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2018 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal.

Mit tanulsz

Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. ... [-]