Élelmiszermérnök Alapdiploma jakartában Indonéziában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2018 jakartában Indonéziában

Élelmiszermérnök

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Indonézia, hivatalosan az Indonéz Köztársaság, az ország Délkelet-Ázsia és Óceánia.Indonézia egy szigetcsoport, amely mintegy 17.508 szigetek

Mindazok számára, akik érdeklődnek a tanuló indonéz és más nyelvű Jakarta a legjobb hely, hogy menjen. Ez a jó képzési intézmények, amelyek a jó minőségű oktatás egy nagyon ésszerű költségek mellett. Nyugati egyetemek Jakarta jól ismertek a jó oktatási rendszer és támogatás a diákok számára.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák jakartában Indonéziában 2018

Mutass többet

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Bachelor in Food Technology

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának.

Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak.... [-]


Bachelor élelmiszer-tudomány

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. Annál a ... [+]

Bachelor in Food Science

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. ... [-]