Élelmiszermérnök Alapdiploma jakartában Indonéziában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 jakartában Indonéziában

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Élelmiszer tudományok nyújt fontos ismereteket táplálkozási források alkalmazásával tudományos elvek létrehozása, fejlesztése és karbantartása táplálékforrást. Azok, akik tanulmányozzák az élelmiszer-tudomány dönthet úgy, hogy a munka, mint élelmiszernek fejlesztők, minőség-ellenőrzési szakemberek, illetve értékesítési képviselők az élelmiszer-és élelmiszer-technológiai cégek.

Indonézia elfogadta a magas színvonalú oktatási rendszer, amely az oktatás három alapvető szintje a legmagasabb szintű, hogy az egyetemi szintű. Az utóbbi időben az ország frissített öt főiskolák teljes egyetemi szinten azzal a céllal, elhelyezésére is, a nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni Indonéziában. A felsőoktatási programok Indonéziában által akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület a felsőoktatásban. A nemzet 's főváros Jakarta.

Mindazok számára, akik érdeklődnek a tanuló indonéz és más nyelvű Jakarta a legjobb hely, hogy menjen. Ez a jó képzési intézmények, amelyek a jó minőségű oktatás egy nagyon ésszerű költségek mellett. Nyugati egyetemek Jakarta jól ismertek a jó oktatási rendszer és támogatás a diákok számára.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák jakartában Indonéziában 2017

Mutass többet

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2017 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések jakartában Indonéziában. Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok Food Technology... [-]