Élelmiszermérnök Alapképzés Indonéziában

Találd meg Élelmiszermérnök Alapdiplomák Indonéziában 2018

Élelmiszermérnök

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az élelmiszer-feldolgozás, tárolás, a csomagolás és a forgalmazás. Tanulnak emberi táplálkozás, élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az emberi egészség és biztonság.

Indonézia, hivatalosan az Indonéz Köztársaság, az ország Délkelet-Ázsia és Óceánia.Indonézia egy szigetcsoport, amely mintegy 17.508 szigetek

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Indonéziában 2018

Mutass többet

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2018 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal.

Mit tanulsz

Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. ... [-]


Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Bachelor in Food Technology

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának.

Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak.... [-]


Bachelor élelmiszer-tudomány

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. Annál a ... [+]

Bachelor in Food Science

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. ... [-]