Élelmiszermérnök Alapdiploma Hollandiában

Megtekintés Élelmiszermérnök Alapképzések Hollandiában 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A Legjobb Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Hollandiában 2017

Mutass többet

Bachelor Nemzetközi Friss üzleti Menedzsment

Fontys Venlo Campus
Campus Nappali 4 év September 2017 Hollandia Seattle

Ízletes paradicsom a szőlő, egészséges tápláló saláták, a gazdag, színes virágok és növények, új, fenntartható módon baromfi-és hústermelés, stb Napi rendszerességgel, az innovatív és sokszínű agrár régió között, a Rajna és a Maas Hollandiában és Németországban dolgozik [+]

Ízletes paradicsom a szőlő, egészséges tápláló saláták, a gazdag, színes virágok és növények, új, fenntartható módon baromfi-és hústermelés, stb Napi rendszerességgel, az innovatív és sokszínű agrár régió között, a Rajna és a Maas Hollandiában és Németországban dolgozik kedves a növekvő igényeknek, a dinamikus piac Európában és külföldön. Ahhoz, hogy megtalálja ezeket a friss termékek a mai szupermarketekben tekinthető teljesen normális. De hogyan találják az utat a kosarak, a fogyasztók számára? Hogyan készülnek, csomagolt, forgalmazott, szállított és értékesített? Ki fejleszti az "új élelmiszer fogalmak? És nagyon fontos, hogy hogyan lesz biztosítva, hogy minden jó és egészséges, és az "ár-érték arány? Mindezekre a kérdésekre és még sok más, a válasz a szakemberek a világ friss ipar. Az új Fontys tanulmányi program "International Fresh Business Management (IFBM)" lesz pontosan válaszolni erre a kérdésre. A termelést a fogyasztók a termék megtalálja az utat a sok kezet. Ebből következik a lánc további feldolgozási lépések, az úgynevezett Fresh Supply Chain. A termék további megmunkálása, újracsomagolt, finomított és megjelennek a reklámok. Sok lépést és az emberek vesznek részt, míg a termék jut el a lemezt a fogyasztók a friss állapotban. Nemzetközi Fresh Business Management egy olyan vizsgálat során, amely egyesíti a marketing, a logisztika, a gazdaság és a tudás az új lánc a helyi, a regionális és a nemzetközi piacokon. Élelmiszer marketing az összes felmerülő szempontot értékesítési friss termékek: a piackutatás és elemzés a stratégiai marketing tervek, valamint a fejlesztés és az operatív marketing és értékesítési tervek. Élelmiszer-logisztika szervez az áramlás a friss termékek magról a lemez.... [-]


Bachelor Nemzetközi ételek és Agráripar

HAS University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2017 Hollandia 'S-Hertogenbosch

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulási [+]

Bachelor International Food and agráripar

 

Angol tanított

 

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulás, hogyan kell hidat építeni különféle világok; közötti profit és non-profit szervezetek, illetve a nemzeti és a nemzetközi ügyekben. Tanulmányai során megtudjuk, élelmiszer-rendszerek a világ minden tájáról. Meg fogja találni, hogy mi a fenntartható élelmiszertermelés jelenti, és megérteni a kapcsolat az élelmiszer és az egészség. Most megtudhatod, a globális élelmiszer-ellátás. Lesz mindent tud a nemzetközi üzleti és lesz megérteni a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági összpontosít, hogyan kell kezelni a mai csökkenése a természetes élelmiszerek és energiahordozók. Arra törekszik, hogy növelje a hatékonyságot az élelmiszer-termelés költség nélkül az emberi jólét és a környezetre. Azt is vizsgálja, bioalapú gazdaság, ami azt jelenti, használata a mezőgazdasági termékek nem élelmiszer jellegű, mint például a bio-műanyagok vagy bio-üzemanyagok. Megtanulod, hogyan kell használni a technológiai újítások, hogyan működjenek együtt a nemzetközi és hogyan kell csinálni fenntartható üzleti. Ön nyitott gondolkodású ember? Szívesen más kultúrák és a világ körül? Ön kreatív és motivált és van egy trükk a vállalkozás? Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági a megfelelő tanulmányi program az Ön számára!... [-]


Bachelor élelmiszer Vállalkozói

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2017 Hollandia Almere

Étel: nincs más termék a világon, hogy mindenki használja, és megveszi naponta. Élelmiszer hatások, kik vagyunk, okoz politikai konfliktusok, hanem összehozza az embereket. Évtizedek étel már bőven sok ember van a világon, még nem értékelték így. A folyamatosan változó világban a népesség növekedése, szükségünk lesz több élelmiszert minden évtizedben. A másik oldalon: ételt élvezzük együtt. [+]

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Hollandiában 2017. Élelmiszer: nincs más termék a világon, hogy mindenki használja, és megveszi naponta. Élelmiszer hatások, kik vagyunk, okoz politikai konfliktusok, hanem összehozza az embereket. Évtizedek étel már bőven sok ember van a világon, még nem értékelték így. A folyamatosan változó világban a népesség növekedése, szükségünk lesz több élelmiszert minden évtizedben. A másik oldalon: ételt élvezzük együtt. Valami osztozunk, és szeretné, hogy jó hasznát. Szóval kérdezd meg magadtól: törődsz étel? Szeretné, hogy hozzájáruljon a különböző élelmiszer-rendszer? Szeretné létrehozni az élelmiszeripari termékek vagy szolgáltatások az élelmiszeripari vállalkozás, amely más lesz a helyzet? Választhatja a tanfolyam Élelmiszer Vállalkozói. Ez az egy éves Bachelor program egy közösen Ifjúsági Food mozgalom (YFM). Ennek eredményeként ez az egyedülálló együttműködés, akkor képes lesz arra, hogy vegye fel a kapcsolatot érdekes társaságok; Továbbá a YFM lehetővé teszi, hogy bővítse a hatályát az agráripar és az érdekelt felek. Az élelmiszer-forradalom zajlik ebben a pillanatban: búcsút gyorsétterem, üdvözöljük a jó, tiszta és tisztességes ételt. Ebben a városiasodó világban szükség van, hogy újra az embereket, hogy az élelmiszer. A végzős Élelmiszertudományi vállalkozási, Ön is hozzájárulhat ehhez a változáshoz. Ez alatt az 1 éves program, akkor megtanulják, hogyan kell létrehozni a saját (élelmiszer) Üzleti és hogyan kell a piaci termék és szolgáltatás. Mindennek tetejébe ez, személyes coaching fognak kapni, hogy támogassák Önnek egy cég összhangban az álmaidat, a tulajdonságok és értékek. A program célja elsősorban, hogy támogassa, hogy dolgozzon a saját cég vagy szervezet. Azonban, mint egy elismert Bachelor of Business Administration, akkor is, hogy ha egy... [-]

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2017 Hollandia Dronten

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. Az első élelmiszer-biztonsági igazolást adtak ki a társaságok a Hollandia. A lánc megközelítés (a termőföldtől az asztalig) szintén jelentős szerepet játszott ebben a tekintetben. A diákok megtanulják, milyen élelmiszer-biztonsági rendszer, hogyan kell beállítani, és hogyan ellenőrzi, hogy egy élelmiszer-biztonsági rendszer jól működik. Minősítés Sikeres befejezése után ez az egy éves program, diplomások kapnak a Ingenieur fokozat (főiskolai diplomát kitüntetéssel) Menedzsment és Agribusiness. Kompetenciák Sikeres diplomások lesz illetékes az alábbi szakterületek: - elemzése az agrár-élelmiszeripari lánc - Végrehajtási minőségi és élelmiszer-biztonsági rendszerek - Könyvvizsgálat minőségbiztosítási rendszerek [-]

Bachelor Az Európai élelmiszer-ipari Vállalkozók

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2017 Hollandia Almere

Ez a 4 éves Bachelor középpontjában a vállalkozói szellem és az innováció az Európai Élelmiszer-Business. Az első két évben kap egy alapot az üzleti menedzsment, a marketing és az élelmiszer termékfejlesztés. [+]

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Hollandiában 2017. Európa nagyon gazdag történelme az élelmiszer-termelés és a kereskedelem. A különböző helyeken Európában tette fejlesztésére vonatkozó egyedi termékek és a hagyományos termelési módszerek. Mi a jövőben ezekre a termékekre? A fogyasztók ma jobban tudja, hogy mit esznek, és mivel a közelmúlt botrányai az élelmiszeripar egyre több fogyasztó keres termékek származása ismeretlen. Meg fogja tanulni Az Európai Élelmiszer-Business együtt a diákok a különböző nemzetiségű és feltárja, hogy az eltérő élelmiszer-termelési lehetőségek az Európai Unión belül is használható nagyobb fogyasztói csoportok. Ez a 4 éves Bachelor középpontjában a vállalkozói szellem és az innováció az Európai Élelmiszer-Business. Az első két évben kap egy alapot az üzleti menedzsment, a marketing és az élelmiszer termékfejlesztés. Ezekben az években, akkor is jobban betekintést alakulását az élelmiszer-ipari vállalkozók világszerte, valamint a legújabb fejlesztéseket az Európai Unión belül. Egyik eleme a program egy tanulmányutat egy-két európai országban az első félévben, hogy tovább vizsgálja fogalmának európai élelmiszer-termelés. A harmadik évben fog tanulni különböző európai egyetemeken és még inkább a kapcsolat között a hely, ahol a terméket termesztették, és a sajátos jellemzői a termék. Azt is, hogy jobban megértsék a kapcsolat a kultúra és az élelmiszer, és hogyan kell a márka érkező termékek egy adott régióban. A negyedik évben akkor létre saját üzletét, amely egy terméket választottuk. Ezen kívül lesz a szakdolgozat megírása és a diploma megszerzése után lesz egy szakértő az Európai Élelmiszer-Business. Szakmai lehetőségek Érettségi után Az Európai Élelmiszer-Business, Akkor sokat nyert tudás termelésére, feldolgozására és forgalomba hozatalára, hanem tudom, hogyan, hogy... [-]

Agglegény A Nemzetközi élelmiszer-ipari Vállalkozók

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2017 Hollandia Dronten

A International Food Business program van sok szempontból egyedi, hanem mindenekelőtt azért, mert a kínált egy holland és egy kanadai egyetem, akik mindketten felajánlják Bachelor diplomát a hallgatók, akik befejezni ezt a programot, diákok tanulni mind Kanadában és Hollandiában a 4 év alatt a tanulmány. [+]

A folyamat a termőföldtől az asztalig egy egyedi és különleges eljárással. Minden évben több ezer új termék kerül a piacra, és a végén a boltokban a világ minden tájáról. Az élelmiszeripar a gyorsan változó üzleti környezet, arra kényszerítve a vállalatokat, hogy megfeleljen az igényeinek folyamatos javítására. Ezért ez iparnak jól szervezett cégek, akik nemzetközi orientált, innovatív, az érintett a nemzetközi marketing és a logisztika, valamint erős és biztonságos minőségi szemlélet. Pontosan ez az, amit mi természetesen International Food Business van összpontosítva. Jövő vezetők az élelmiszer-ipari vállalkozók és élelmiszer-ágazatban kell első kézből a nemzetközi üzleti gyakorlat és lánc menedzsment. És bár Észak-Amerikában és Európában a szoros kötelék időtlen idők óta, a két földrész nagyon különböző. A fogyasztói magatartás és üzleti Észak-Amerikában egészen más, mint Európa. Ha szeretne dolgozni ezekkel a kontinensen kell alkalmazkodni a két kultúra. Minden ország más, mint a többi, így meg kell tudni, hogy ki és mi van dolgunk. A International Food Business program van sok szempontból egyedi, hanem mindenekelőtt azért, mert a kínált egy holland és egy kanadai egyetem, akik mindketten felajánlják Bachelor diplomát a hallgatók, akik befejezni ezt a programot, diákok tanulni mind Kanadában és Hollandiában a 4 év alatt a tanulmány. Szakmai lehetőségek Ha kitölti az International Food Business tanulmány sikeresen a foglalkoztatási lehetőségek nagymértékben növelni kell, nem csak a hazai és nemzetközi agrár-élelmiszeripari vállalkozások, hanem más iparágakban. Ez magában foglalhatja a pozíciók, mint például: - Piackutató Manager - Distribution és Logisztikai Manager - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Sales Consultant -... [-]