Élelmiszermérnök Alapdiploma az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az élelmiszer-feldolgozás, tárolás, a csomagolás és a forgalmazás. Tanulnak emberi táplálkozás, élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az emberi egészség és biztonság.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Melbourne city biztosított Ausztrália kiváló minőségű egyetemekkel és az egyetemen. A Melbourne-i Egyetem, amelyet negyedik helyen világszerte 2008 található a városban. Azt is otthont ad Monash Egyetem, a La Trobe Egyetem és még sokan mások.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Ausztrália Melbourne. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here