Élelmiszermérnök Alapdiploma a Victoria Ausztráliában

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése 2017 a Victoria Ausztráliában

Élelmiszermérnök

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Victoria nyolc egyetem és a különböző állami fenntartású intézmények, amelyek megkönnyítik a műszaki és a további oktatás. Ezen kívül van egy állam, könyvtár, ami jó a kutatók vállalkozás felsőoktatás területén.

Kérj Információt Élelmiszermérnök Alapdiplomák a Victoria Ausztráliában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Élelmiszermérnök Ausztrália Győzelem.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here