Élelmiszermérnök Alapképzés Ausztráliában

Összes megtekintése Élelmiszermérnök Alapképzések Ausztráliában 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapképzések Ausztráliában 2017

Mutass többet

Bachelor élelmiszer-technológia és A Táplálkozás / Vegyészmérnöki (kitüntetéses)

RMIT University
Campus Nappali 5 év January 2018 Ausztrália Melbourne

Ez a kettős szak lesz felkészülni a vezető szerepet, mint egy élelmiszeripari szakember. Lesz az élelmiszer a tudomány és a mérnöki készségek kulcsfontosságú területeken ... [+]

Bachelor of Science (Food Technology and Nutrition) / Bachelor of Engineering (vegyészmérnök) (kitüntetéses)

 

Ez a kettős szak lesz felkészülni a vezető szerepet, mint egy élelmiszeripari szakember. Lesz az élelmiszer a tudomány és a mérnöki készségek kulcsfontosságú területeken a termékfejlesztés és termelési rendszerek. Most megtudhatod, hogyan alakítják ki a növény, a folyamat és a termék. Ez a program ideális, ha érdekel:

új termékek, tervezési folyamatok és csomagolás szélesebb körű szerepet élelmiszer-feldolgozó ipar hatékonyságának javítása az élelmiszer-feldolgozó ipar.

 

 

Miért duplázni?... [-]