Élelmiszer tudományok Graduális Tanulmányok Megtekintése Afrikában 2020

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát. Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhe… Tovább

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Élelmiszer tudományok Alapképzések Áttekintése Afrikában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R ... +

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R -
Alapképzés
Nappali
Angol
jan. 2020
Campus