Élelmiszermérnök Alapdiploma Új-Zélandon

Vesd össze Élelmiszermérnök Alapképzések Új-Zélandon 2017

Élelmiszermérnök

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

Az élelmiszer-tudomány tanulmányok a hallgatók oktatása a tudomány alkalmazása továbbra is minőségi élelmiszerellátás a nagyközönség számára. A diákok leggyakrabban vizsgálni különböző tudományágak, beleértve a mérnöki, a kémia és a biológia.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapdiplomák Új-Zélandon 2017

Mutass többet

Bachelor Of Kulináris Művészetek

Otago Polytechnic
Campus Nappali 3 év February 2018 Új-Zéland Dunedin Cromwell Auckland + 2 további

Keen, hogy a jel a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó új dolgokat kipróbálni? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. [+]

A Legjobb Élelmiszermérnök Alapdiplomák Új-Zélandon 2017. Keen, hogy letegye névjegyét a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó kipróbálni új dolgokat? Akkor ez a program az Ön számára! Szakmai főzőtanfolyam diplomások iránti kereslet szerte a világon a legkülönbözőbb iparágakban. Előre a tanulmány a kulináris művészetek és máris jól felszerelt egy izgalmas karriert, mint egy élvonalbeli szakács, kézműves élelmiszer-termelő, élelmiszer író, tanár, vállalkozó, vagy promóter. Lehetőségeket is felmerülhet az üzleti menedzsment, illetve az önfoglalkoztatás. Csatlakozzanak a világ vezető képesítést, hogy vesz új-zélandi élelmiszer-kultúra új magasságokba - az egyetlen a maga nemében a déli féltekén. Ez a fejlett, alkalmazott mértékben az Ön számára a tudás, eszközök és technikák, amelyek fokozzák az foglalkoztatási potenciáljának belül szakmai Culinary Arts. Részesülnek töltött idő a képzési étterem és virágzik irányítása alatt a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. Válassza ki, hogy összpontosítson egy öt speciális területeken: Étterem / Hotel Chef, Artisan Producer, Management, Media and Technology vagy harmadlagos tanár. Nemzetközi díj: Ft 22880 (első év) szükséges készségek Az a képesség, hogy jól működik nyomás alatt Ahhoz, hogy a jó munkaerkölcs A vágy, hogy folyamatosan frissíteni a készségek Belépési követelmények NCEA Level 3 14 kredit a 3. szinten, vagy a fenti három jóváhagyott témák és Ismeretek - 10 kredit a 2. szinten vagy afölött, tevődik össze: 5 kredit az olvasás és 5 kredit írásban és A számolási - 10 kredit 1. szinten vagy afölött, tevődik össze: meghatározott teljesítményszintek keresztül elérhető különféle témákban OR csomag három számolási egység szabványok (26623, 26626, 26627- mindhárom követelmény). Ha Ön nem rendelkezik a fenti képesítéssel,... [-]