Élelmiszermérnök Alapképzés Óceánia

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése Óceánia 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

Szeretne tanulni Óceánia? A két legkeresettebb tanulmány célpontok Óceánia: Ausztrália és Új-Zéland, a kettőt együtt kínál egy ritka és nagyon jellegzetes tanulmány kaland.

Élelmiszermérnök Alapképzések Áttekintése Óceánia 2017

Mutass többet

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2017 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Óceánia 2017. Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer Analitikai... [-]

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2017 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok Food Technology program, nem csak előadások,... [-]