Élelmiszermérnök Alapképzés Észak Amerika

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése Észak Amerika 2018

Élelmiszermérnök

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Élelmiszermérnök Alapképzések Áttekintése Észak Amerika 2018

Mutass többet

Diplomát Gasztronómia

Universidad Tecmilenio
Campus Nappali 8 félév July 2018 Mexikó Monterrey

Alakul a kapcsolódó gasztronómiai alternatívát a jelenlegi élelmiszer-szükségleteinek. [+]

Diplomás profil

A végzett hallgatók pályakövetési Gasztronómia, meg tudja-e:

Adjuk menük különböző élelmiszer-szolgáltatás (éttermek, iskolák, kórházak, ipari konyhák) különböző költségvetések, étkezési költségek és a termelési volumen. És módszerekkel megfelelő előkészítése és az élelmiszer-tartósítási eljárások és az innovatív kulináris fogalmak. Kezelése kulináris üzleti tevékenység, beleértve a kiadások csökkentése, egészségügyi ellenőrzés, az élelmiszerek és szolgáltatások, marketing és emberi erőforrás menedzsment. Innovációs technikák és összetevők alkalmazását a fejlesztés avantgárd és kapcsolódó aktuális igényeihez étel ételeket. Megfogalmazásához és kezelése gasztronómiai események különböző környezetekben és összefüggések, amelyek különböző érzékszervi tapasztalatok. Tervezését, szervezését és működését étel és ital szolgáltatások, beleértve a tervezési létesítmények, személyzet menedzsment, esemény fogalmi és kezelése éttermek és bárok. mező Work ... [-]

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2018 Hollandia Dronten Almere Kanada Halifax + 3 további

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés

Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. ... [-]