Élelmiszermérnök Alapdiploma Ázsia

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése Ázsia 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Élelmiszermérnök Alapképzések Áttekintése Ázsia 2017

Mutass többet

Bachelor élelmiszer-tudomány és A Technológia

Universiti Putra Malaysia
Campus Nappali 8 félév January 2018 Malajzia Selangor

A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Bachelor of Food Science and Technology Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) ötféle (5) szakágban a feldolgozás és élelmiszer-mérnöki, Food Biotechnology Élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítás, funkcionális élelmiszerek és táplálkozás és a vállalkozói szellemet. A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. A tantárgy tartalma megfogalmazott összhangban van a legújabb fejlesztések élelmiszer-technológia, amely magában foglalja az ismeretek az élelmiszer-biotechnológia, a nemzetközi jogi normák és a víz- és hulladékgazdálkodás területén. Program a diplomásokat, akik képesek megfelelni az elvárásoknak a munkaerőpiacon, törekvések, sokoldalú és a versenyelőny. Ez katalizálja a fejlesztés az élelmiszer-ipari részvétel a graduális BSTM munkahelyek szektorban. Állásajánlatok Pályakezdő a Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) számos munkalehetőséget sem a magán- vagy az állami szektorban. Között pályafutását elemzője élelmiszerek, élelmiszer-biztonsági tisztek, kutatási tisztek, végrehajtói halal élelmiszer-termelés személyi, élelmiszer marketing igazgatója, vezérigazgatója a kutatás és fejlesztés az élelmiszerek és a vállalkozók. Ezen kívül van még egy végzős BSTM szolgáló élelmiszer-gyártási gyárak, mint a Nestlé, Ajinomoto, Upáli, Dewina Foods, Yeo Hiap Seng, Gardenia, Ramly Burger valamint vállalat vesz részt a termelés és az élelmiszer-szolgáltatás, mint Mc Donalds és a KFC . Van is egy BSTM diplomások szolgálatot a közszférában, mint például az Egészségügyi Minisztérium, mint az élelmiszer technológus és mint kutatási tiszt MARDI, PORIM,... [-]

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2017 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer Analitikai berendezések Érzékszervi értékelés Érzékszervi... [-]

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2017 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok Food Technology... [-]