Élelmiszermérnök Alapdiploma Ázsia

Élelmiszermérnök Alapképzések Megtekintése Ázsia 2017

Élelmiszermérnök

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Tanfolyamok és programok az élelmiszer-tudomány kiváló azok számára, akik szeretnék megismerni a fizikai és biológiai smink élelmiszer, hogyan dolgozzák fel, és milyen módon annak javítására sikeresen lehet elérni.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Élelmiszermérnök Graduális Tanulmányok Áttekintése Ázsia 2017

Mutass többet

Bachelor "állati élelmiszer"

South Ural State University
Campus Nappali September 2017 Oroszország Cseljabinszk

Az oktatási program az állati eredetű élelmiszerek, amelyek célja a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Program Leírás Egyetemista 03.19.03 Állati eredetű termékek oktatási program Animal Food Célja, hogy a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások "állati eredetű termékek" azok a vállalkozások hús, hal, tej-és olaj és zsír iparágakban. A program célja az -, hogy előkészítse magasan képzett szakemberek, akik képesek fejlesztése, végrehajtása és nyomon követése a technológiai folyamatok állati termékek előállítására. Képzési Program terv a következő szakterületek: technológia a halak, vízi élőlények és termékeik Hús és húskészítmények Technológia tej és tejtermékek technológia technológiai berendezések hús-, tej- és halfeldolgozó iparban kombinált technológiai termékek Táplálkozás alapjai hűtő berendezések és technológiák Eljárások és eszközök élelmiszer gyárt kutatási módszerek élelmiszer állati eredetű termékek állat-egészségügyi vizsgálat fizikai-kémiai és biokémiai alapja előállítási állati eredetű élelmiszerek Tervezése hús, tejtermékek és halfeldolgozó iparban A Program: Úgy tervezték, 240 kredit, a képzés időtartama 4 év teljes idejű. A végzős kap diplomát. [-]

Bachelor élelmiszer Mérnöki

Bach Khoa University (BKU)
Campus Nappali 4 év September 2017 Vietnam Ho Chi Minh City

Érdeklődő diákok a termelés, a feldolgozás, a csomagolás, a biztonság és / vagy szállítása a világ élelmiszer-ellátásának érdekelt lenne a Food Engineering specializáció. [+]

FOOD ENGINEERING Érdeklődő diákok a termelés, a feldolgozás, a csomagolás, a biztonság és / vagy szállítása a világ élelmiszer-ellátásának érdekelt lenne a Food Engineering specializáció. A diákok, akik úgy döntenek, hogy szakosodni élelmiszer mérnöki fogják tanítani, hogy összekapcsolják az alapelveket mérnöki (például folyadék mechanika, hőátadás és anyagátadási, stb), a matematika és a tudomány (biológia, kémia, fizika) a fejlett tanfolyamok az élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az élelmiszer-feldolgozási műveletek és a műszaki tervezés. KARRIER LEHETŐSÉG Élelmiszer mérnökök használják készségek kialakítása a fenntartható és környezetbarát élelmiszer gyártási eljárásait biztonságos, ízletes, egészséges, kényelmes élelmiszerek a fogyasztói tudatosság és kereslet a biztonságos és bőséges élelmiszer-ellátás nőtt Diplomás egy széles munkahely, hogy folytassák pályafutásukat . Ugyanakkor a munkahelyek általában csoportosítva az alábbi 4 kategóriában: Termékfejlesztés: együttműködik az élelmiszer-ipari termékek, csomagolás, stb Műszaki: A fejlődő folyamatok és gépek tenni, és tárolja az ételt. Műszaki vezetés: felügyeli az utat az élelmiszer készül, csomagolása és tárolása. Higiéniai és élelmiszer-biztonság. LEHETŐSÉG átvinni partner egyetemek A diákok 2 lehetőség: 1.opció: Diák tanul BKU 4 évig, és kap a Bachelor of Food Engineering által odaítélt BKU. 2. lehetőség: Befejezése után 02 év BKU, a diákok pénzügyi és tudományos jogosultsági átadhat partner egyetemek a későbbi 02 év alatt fejezik be a tanulmány Bachelor. A hivatalos főiskolai diplomát a partner egyetemeken. BKU jelenleg azon dolgozik, hogy bevonja a program partner egyetemek az USA-ban és Ausztráliában. Az információ frissítésre kerül hamarosan itt. tanterv szerkezete Tanulmány nyelv: angol Végzettség: Bachelor of Food Engineering által odaítélt BKU. Képzés időtartama: 04 év BKU Campus: BKU campus (További információkért BKU campus,... [-]

Bachelor élelmiszer-tudomány és A Technológia

Universiti Putra Malaysia
Campus Nappali 8 félév January 2018 Malajzia Selangor

A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Bachelor of Food Science and Technology Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) ötféle (5) szakágban a feldolgozás és élelmiszer-mérnöki, Food Biotechnology Élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítás, funkcionális élelmiszerek és táplálkozás és a vállalkozói szellemet. A program a diplomásokat, akik jól, képzett és életképes a munkavégzés a különböző foglalkoztatási ágazatokban részt vevő élelmiszer-termelés és feldolgozás, élelmiszer minőség-ellenőrzés, a termékfejlesztés, a kutatás és a menedzsment. Diplomások szakértelem területén Food Science and Technology is képes tevékenységek végzése a downstream iparágak és a modern kereskedelmi mezőgazdaság összhangban az igények és fejlesztések. A tantárgy tartalma megfogalmazott összhangban van a legújabb fejlesztések élelmiszer-technológia, amely magában foglalja az ismeretek az élelmiszer-biotechnológia, a nemzetközi jogi normák és a víz- és hulladékgazdálkodás területén. Program a diplomásokat, akik képesek megfelelni az elvárásoknak a munkaerőpiacon, törekvések, sokoldalú és a versenyelőny. Ez katalizálja a fejlesztés az élelmiszer-ipari részvétel a graduális BSTM munkahelyek szektorban. Állásajánlatok Pályakezdő a Bachelor of Food Science and Technology (BSTM) számos munkalehetőséget sem a magán- vagy az állami szektorban. Között pályafutását elemzője élelmiszerek, élelmiszer-biztonsági tisztek, kutatási tisztek, végrehajtói halal élelmiszer-termelés személyi, élelmiszer marketing igazgatója, vezérigazgatója a kutatás és fejlesztés az élelmiszerek és a vállalkozók. Ezen kívül van még egy végzős BSTM szolgáló élelmiszer-gyártási gyárak, mint a Nestlé, Ajinomoto, Upáli, Dewina Foods, Yeo Hiap Seng, Gardenia, Ramly Burger valamint vállalat vesz részt a termelés és az élelmiszer-szolgáltatás, mint Mc Donalds és a KFC . Van is egy BSTM diplomások szolgálatot a közszférában, mint például az Egészségügyi Minisztérium, mint az élelmiszer technológus és mint kutatási tiszt MARDI, PORIM,... [-]

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2017 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer Analitikai berendezések Érzékszervi értékelés Érzékszervi... [-]

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2017 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok Food Technology... [-]

Bachelor élelmiszer-tudomány

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2017 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. Annál a ... [+]

Bachelor in Food Science Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. Globálisan a fejlesztési Élelmiszertudományi Kar hihetetlenül fejlett, amint azt számos elvégzett kutatások, hogy vizsgálja előnyeit élelmiszerek egészségügyi és a jobb minőségű élelmiszerek, kezdve a betakarítás, a feldolgozás, a csomagolás, és a tárolással a fogyasztás a fogyasztók. A hozzájárulás Élelmiszertudományi Kar is láthattak az élelmiszerek, hogy ma már mindenki élvezheti élelmiszerek, amelyek biztonságosak, finom, tápláló, a megfelelő mennyiségű és változatos, kényelmes és megfizethető. Food Science program alapképzésben (vagy főiskolai) szinten i3L célja, hogy kielégítik a személyzet és a szakemberek az élelmiszer-ágazatban, például az élelmiszeriparban, az élelmiszer-politika és a szabályozó szervek, fogyasztók Egyesület, valamint a kutatási és oktatási központok. A... [-]

Bachelor Az élelmiszer Tudományok

Tel-Hai College
Campus Nappali 4 év October 2017 Izrael Upper Galilee

Élelmiszer tudományok tanulmányozására az alapvető és technikai szempontból az élelmiszer termelés, a betakarítás kezdve és befejezve a fogyasztása a végtermék. [+]

Élelmiszermérnök Alapképzések Ázsia 2017. Bachelor Élelmiszertudományi Kar Élelmiszer tudományok tanulmányozására az alapvető és technikai szempontból az élelmiszer termelés, a betakarítás kezdve és befejezve a fogyasztása a végtermék. A tudósok feladata a tervezés és gyártás élelmiszerek nyersanyagokból a kész termék, beleértve a minőség-ellenőrzés a mezőgazdasági áruk és nyersanyagok, higiénia, Tisztításkor csomagolási folyamatokat és egyéb kritikus alkatrészek. Élelmiszerbiztonság (mind a mikrobák és toxicitás) az a legnagyobb problémát, hogy a gyártók, és így van egy nagy a kereslet a szakemberek minden szinten. A Department of Food Sciences szakembereket képez, hogy végezze el a különböző feladatok minden ágában az élelmiszeripar, valamint a kapcsolódó iparágak alapuló biológiai és biokémiai folyamatokat élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok és nyersanyagok. A hallgatók szerezzenek a szükséges készségeket, hogy laboratóriumi vizsgálatok elvégzéséhez az élelmiszerek, mezőgazdasági termékek, táplálkozás és méreganyagok, valamint, hogy új termékek, mind a state-of-the-art laboratóriumok. Lehetséges alkalmazási helyeken Érettségi közé tartozik az élelmiszer vállalkozások, kutatási és fejlesztési intézmények, élettudományi laboratóriumok, minőség-ellenőrzési és szabályozási intézmények, állami és önkormányzati hivatalok felelős ellenőrzése és értékelése, az élelmiszeripar és a vendéglátás, valamint a tervezés és a tanácsadó cégek. Az egyetemi tananyag Az első éves hallgatók tanulmányi alapvető tanfolyamok biológia, kémia, fizika, matematika és, valamint bevezetést nyújt az élelmiszer és a táplálkozás tudományok. Az ezt követő két év tanulmányi, továbbra is az élelmiszer-technológia elvei, élelmiszer elemzés, élelmiszer-kémia és biokémia, valamint a fizikai tulajdonságait az élelmiszer. Az utolsó tanév a diákok részt vesznek a workshop az élelmiszertermékek kifejlesztése, ahol megtámadta, hogy dolgozzon ki egy eredeti termék, a nyersanyagtól a végső termék, amely mutatja, hogy képviselői az élelmiszeripar.... [-]

Bachelor Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék

Mongolia International University
Campus Nappali 4 év August 2017 Mongólia Ulánbátor

A Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék (BT) részleg egy program, ami a Bachelor of Science fokozatot szerzett.A program arra törekszik, hogy felkészítsen egy alapítványi megértése [+]

Bachelor Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék

A Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék (BT) részleg egy program, ami a Bachelor of Science fokozatot szerzett. A program arra törekszik, hogy felkészítsen egy alapítványi megértése az élet és a természet alapuló holisztikus és integratív nézetet. A hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek a jövőbeni kutatások a területeken csakúgy, mint a tudás megoldására a globális kapcsolatos kérdések a betegségek, a környezet, a mezőgazdasági termelés és az élelmiszer-ellátás. Core BT tanfolyamok kiterjednek biológia, kémia, mikrobiológia, Organic Chemistry, és biotechnológia. ... [-]