Élelmiszermérnök Alapképzések

Élelmiszermérnök 2017/2018 Alapképzés

Élelmiszermérnök

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Élelmiszermérnök Alapképzés

Mutass többet

Képzés Food Technology

Instituto Politécnico de Santarém
Campus Nappali 3 év October 2017 Portugália Santarem

Az élelmiszer-technológusok nélkülözhetetlenek az egészséges élelmiszerek termelését kiváló minőségű, szervezett és tervezett módon és bizonyos gazdasági és etikai előfeltevések. [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Időtartam: 3 év Előnyök: Szállás Oktatási előírt portugál: Árak *: Alkalmazás - 35 € Éves - 2500 € (szállás nélkül): 3000 € (szállás) Használat - 35 € * A következő értékek lesznek időben meg kell erősítenie célkitűzések: Az élelmiszer-technológusok nélkülözhetetlenek az egészséges élelmiszerek termelését kiváló minőségű, szervezett és tervezett módon és bizonyos gazdasági és etikai előfeltevések. Tartanak mély ismerete a nyersanyagok, azok kezelését, annak feldolgozása, ellenőrzése és az új termékek kifejlesztése érdekében, hogy a fogyasztók biztonságos, kényelmes és egészséges élelmiszer. Ezért minden egyes szakaszában a szakmai élet, kell eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megértsék a helyzetet, és reagál rájuk - a fény a tudás és készségek, hogy van, és azok, akik szerezni keresztül folyamatosan önálló tanulásra és folyamatos visszatérés az iskolába. A foglalkoztathatóság: A tanfolyam célja, hogy a vonat technikusok ismeretek és készségek elvégzéséhez hatósági feladatokat, a szint élelmiszer-ipari vállalatok, valamint a támogatást, beleértve a szolgáltatások és egyéb magán- vagy közintézmények, minden szakaszában az élelmiszer-termelési lánc, a fogantatástól a fogyasztás. Ezzel párhuzamosan a képzés célja továbbá a kurzus alkotják a szakember felelős és tudatos polgár szerepüket a társadalomban, amelyben szakmai tevékenységüket fejleszteni. [-]

Bachelor (top Up) A Vegyipari és Biotechnikai, élelmiszer Vagy Technológiai Folyamat

Business Academy Aarhus
Campus Nappali 18 hónapok January 2018 Dánia Aarhus

Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. [+]

Bachelor top-up program - 1 ½ év - 90 ECTS Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology egy top-up során kémiai és biotechnológiai elemző, és miután befejezte a 18 hónapig tartó program akkor kap egy főiskolai diplomát. A program a közvetlen út a további tanulás kémiai és biotechnológiai elemző, az élelmiszer-technológusok és a folyamat szakemberek. Kapsz a készségek, hogy sikeres legyen a nemzeti és a nemzetközi laboratóriumi környezetben, és akkor a legfrissebb technológiai, tudományos és társadalmi fejlődés. Meg kell tanítani, hogy további tudás területen belül, amely folyamatosan fejlődik, és a képessége, hogy át és hajtsák végre a technikai és tudományos eredmények gyakorlati használat lesz az egyik fő erőssége. Akkor javulni fog az akadémiai készségek és a képesítések a tervezés, a koordináció és a projekt menedzsment. A program egy multidiszciplináris hangsúly, amely azt tanítja, hogy koordinálja, kommunikálni és kezdeményezi projekthez különböző tudományágak. Mint Bachelor tud dolgozni a gyógyszeripari cégek, a kutatás és fejlesztés, illetve a tanár. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk a projekt menedzsment helyzetben feladata a tervezés, fejlesztés, kivitelezés, dokumentálás és minőség-ellenőrzés. Használjuk az analitikus és gyakorlati képességek kezelésére feladatokat a fejlesztés, termék gyártása és a kutatás. 18 hónap lesz jogosult, hogy vállalja a feladatait a jövőben a köz- és magánvállalkozások. Felvételi követelmények Kémiai és biotechnikai, élelmiszer vagy Process Technology Annak érdekében, hogy felvételt nyert a szak, akkor kell kitölteni az alábbi programok: Kémiai és biotechnikai Tudomány élelmiszer-technológia Process Technology angol teszt Ha nincs dán AP fokozatot (International vonal), akkor is meg kell felelnie a követelményeknek egy hatóságilag jóváhagyott angol teszt. Elfogadjuk... [-]

Bachelor "állati élelmiszer"

South Ural State University
Campus Nappali September 2018 Oroszország Cseljabinszk

Az oktatási program az állati eredetű élelmiszerek, amelyek célja a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Program Leírás Egyetemista 03.19.03 Állati eredetű termékek oktatási program Animal Food Célja, hogy a képzési szakemberek képesek kidolgozni és végrehajtani a technológiai állati termékek előállítására. A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások "állati eredetű termékek" azok a vállalkozások hús, hal, tej-és olaj és zsír iparágakban. A program célja az -, hogy előkészítse magasan képzett szakemberek, akik képesek fejlesztése, végrehajtása és nyomon követése a technológiai folyamatok állati termékek előállítására. Képzési Program terv a következő szakterületek: technológia a halak, vízi élőlények és termékeik Hús és húskészítmények Technológia tej és tejtermékek technológia technológiai berendezések hús-, tej- és halfeldolgozó iparban kombinált technológiai termékek Táplálkozás alapjai hűtő berendezések és technológiák Eljárások és eszközök élelmiszer gyárt kutatási módszerek élelmiszer állati eredetű termékek állat-egészségügyi vizsgálat fizikai-kémiai és biokémiai alapja előállítási állati eredetű élelmiszerek Tervezése hús, tejtermékek és halfeldolgozó iparban A Program: Úgy tervezték, 240 kredit, a képzés időtartama 4 év teljes idejű. A végzős kap diplomát. [-]

Bachelor Nemzetközi ételek és Agráripar

HAS University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia 'S-Hertogenbosch

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulási [+]

Bachelor International Food and agráripar

 

Angol tanított

 

Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági van a nemzetközi fenntartható vállalkozói szellemet. Ez azt jelenti, hogy csinálja a nemzetközi üzleti, az emberek iránti tisztelet és a bolygón. Arról van szó, tanulás, hogyan kell hidat építeni különféle világok; közötti profit és non-profit szervezetek, illetve a nemzeti és a nemzetközi ügyekben. Tanulmányai során megtudjuk, élelmiszer-rendszerek a világ minden tájáról. Meg fogja találni, hogy mi a fenntartható élelmiszertermelés jelenti, és megérteni a kapcsolat az élelmiszer és az egészség. Most megtudhatod, a globális élelmiszer-ellátás. Lesz mindent tud a nemzetközi üzleti és lesz megérteni a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági összpontosít, hogyan kell kezelni a mai csökkenése a természetes élelmiszerek és energiahordozók. Arra törekszik, hogy növelje a hatékonyságot az élelmiszer-termelés költség nélkül az emberi jólét és a környezetre. Azt is vizsgálja, bioalapú gazdaság, ami azt jelenti, használata a mezőgazdasági termékek nem élelmiszer jellegű, mint például a bio-műanyagok vagy bio-üzemanyagok. Megtanulod, hogyan kell használni a technológiai újítások, hogyan működjenek együtt a nemzetközi és hogyan kell csinálni fenntartható üzleti. Ön nyitott gondolkodású ember? Szívesen más kultúrák és a világ körül? Ön kreatív és motivált és van egy trükk a vállalkozás? Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági a megfelelő tanulmányi program az Ön számára!... [-]


BTECH élelmiszer-technológia

University of Johannesburg
Campus Nappali February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Doornfontein CAMPUS Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben. Exit szintű eredmények A hallgató legyen képes: Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása. Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének. Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben. Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak. Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok. Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget. Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás. Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges. [-]

Mérnöki Diplomát Az élelmiszer és A Mezőgazdaság Területén

Universidad Europea Del Atlántico
Campus Nappali 4 év September 2018 Spanyolország Santander

A diploma mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. [+]

A diplomát mérnöki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries Ez egy nagy karrier lehetőséget adott a növekvő kereslet a mérnökök speciálisan képzett ezen a területen. Szerint 2012 FDE (FoodDrinkEurope), az élelmiszeripar vezet foglalkoztatási európai szinten, ami 15% a munka és a számlázott akár 6,8% 2009 óta. Agráripar érzi, egyre, hogy szükség van az innovációra és megkülönböztetni magukat a versenytársaktól. Ennek elérése érdekében a kereslet szakosodott mérnökök ezen ága tudás és képes megbirkózni a kihívásokkal a globalizált piacon és folyamatosan fejlődik. A tananyag UNEATLANTICO van egy tudásbázist a tudomány és a mérnöki ág teljes más anyagokkal középpontjában a jelenlegi igényeket az élelmiszeripar; alapanyagok termelése, mérnöki és élelmiszer-technológia, és a gazdaság, szervezése és lebonyolítása. Ezen túlmenően, a képzés Műszaki Élelmezési és Mezőgazdasági Industries kiképzett gyakorlására a szabályozott szakma agrármérnöki szakirányú mezőgazdasági és élelmiszeripar. Az Európai Egyetem az Atlanti modern létesítmények, beleértve a műszaki laboratóriumok (Biokémiai és Élettani, Élelmiszer-tudományi és Élelmiszer-technológiai, és Kulináris Technology), ahol a diákok széles körben fejleszteni a gyakorlati készségek Grade és végre transzverzális projekteknek, mint amilyenek a későbbiekben találni a munkahelyen. Állásajánlatok Ha a vizsgálatok végén, a hallgató folytathatja tevékenységét az alábbi területeken: Irányítása és ellenőrzése élelmiszer-előállítás során: feldolgozására olajok és zsírok, a feldolgozott gyümölcs- és zöldségfélék, gabonafélék, tejtermékek, hús, hal termékek, konzerv, erjesztett ételek, fűszerek, serkentők, édesítőszerek, új élelmiszerek, stb Mérnöki és Tanácsadó: tervezés, építés, összeszerelés, a kutatás és a technológiai fejlesztés, gépek, berendezések és folyamatirányítás. Modellezés és a folyamatok optimalizálása. Műszaki irány: a vállalatok és az élelmiszeripar, valamint a műszaki és marketing. Egyéb ágazatok: akkreditációs és tanúsítási cégek, szervezetek... [-]

Az élelmiszer Tudomány és A Technológia Főiskolája

Universiti Putra Malaysia
Campus Nappali 8 félév January 2018 Malajzia Selangor

A program olyan diplomásokat fog készíteni, akik szakképzettek, képzettek és életképesek az élelmiszertermelésben és -feldolgozásban, az élelmiszer-minőségellenőrzésben, termékfejlesztésben, kutatásban és irányításban érintett különböző foglalkoztatási ágazatokban. [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. ÉS teljesítette különleges követelmények a program, azaz elérésére szükséges fokozatokra (tudomány / művészet) meghatározott egyes UPM Bachelor programot. [-]

Bachelor Of élelmiszer-technológia

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2018 Indonézia Tangerang

Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két gyakorlat, [+]

Mintegy Study Program Svájci német Egyetem Food Technology Department kínál lehetőséget, hogy csatlakozzon egy gyorsan növekvő élelmiszeriparban. Egyedülálló kombinációja az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok során szerzett két szakmai, Indonéziában és Németországban biztosít a diplomások megfelelő szakértelemmel a tudomány és a technológia, valamint a kreatív és innovatív hangulattal. Mit tanulsz Most megtudhatod, minden szempontból az élelmiszer-feldolgozó ipar, a tudás élelmiszer anyagjellemzők az élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia. Új élelmiszer termékek fejlesztése is kiemelt a vizsgálat során, valamint az élelmiszer-biztonság és a minőség, és a gazdasági áttekintés az élelmiszer-vállalkozó. Tanterv 1. szemeszter Angol 1 Kalkulus és lineáris algebra 1 Fizika 1 Fizika 1 Laboratórium Általános Biológia Általános Biológiai Laboratórium Kémia 1 Kémia 1 Laboratórium Bevezetés a programozás (IT) Általános Menedzsment tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 1 Mandarin nyelv és kultúra 1 2. szemeszter angol 2 Kalkulus és lineáris algebra 2 Fizika 2 Physics Laboratory 2 General Microbiology Kémia 2 Kémiai Laboratórium 2 általános statisztikák Etikai és vallási filozófia Bevezetés a Food Industry tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 2 Mandarin nyelv és kultúra 2 3. szemeszter Gyakorlat 1 (Indonézia) Konzervtechnológiai Food Chemistry Food Chemistry Laboratory Jó gyakorlatok az élelmiszeriparban Élelmiszer anyagjellemzők Élelmiszer rendelet 4. szemeszter angol 3 Élelmiszer Biokémia Élelmiszer Biokémiai Laboratórium Unit Process Élelmiszer Táplálkozás Élelmiszer mikrobiológia Élelmiszer Mikrobiológiai Laboratórium Mérnök-gazdasági Termodinamika és kinetika Pancasila és Civic tanórán Tanfolyamok Német nyelv és kultúra 3 Mandarin nyelv és kultúra 3 Félév 5 angol 4 Food Processing Technology Food Processing Technology Laboratory Élelmiszer-csomagolás és tárolás technológia Élelmiszer Analitikai berendezések Érzékszervi értékelés Érzékszervi... [-]

Fokú Tudományos és élelmiszeripari Technológiák

Universidad Europea del Atlántico
Campus Nappali 4 év September 2018 Spanyolország Santander

A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-tervezési ... [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Diplomát Science and Technology Food A tananyag a diplomát Science and Technology of Food UNEATLANTICO modern és minőségi oktatás minden szakmai területen, hogy ki tudja nyitni az élelmiszer-technológus, különös hangsúlyt fektetve a kérdésekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági és gazdálkodásáról , a feldolgozás és az innováció területén az élelmiszer-design. A technológiai fejlődés és az új tudományos felfedezések terén a táplálkozás és az élelmiszer-technológia, generált nagy a kereslet a képzett szakemberek ezen ága tudás. Így diplomások a diplomát UNEATLANTICO működhet az első hazai ipari szektor: a spanyol Food and Drink ipar. Ez a szektor zárta a 2012-es év nettó árbevétele 86.298.000 €, ez a szám képviseli 7,6% -ára csökken. Az Egészségtudományi Kar modern létesítményekkel, amelyek lehetővé teszik a diákokat, hogy széles körben gyakorlati tudást Élelmiszeripari technológus. Ezek a létesítmények közé tartozik a laboratóriumi Biokémiai és Élettani egyik Food Science and Technology Élelmiszer és végül egy másik Culinary és Élelmiszer-Technology. Szakmai kirándulás Az ilyen mértékű biztosít a tudás a szakmai fejlődés a következő területeken: Élelmiszer elemzés. Menedzsment és minőségbiztosítási folyamatok az élelmiszeripari és hasznosítása melléktermékek és hulladékok kezelése. Fejlesztési és innovációs folyamatok és élelmiszeripari termékek. Marketing, kommunikáció és marketing élelmiszer. Élelmiszer feldolgozás. Jogi, tudományos és műszaki tanácsadás, a köz- és a magánszféra. Oktatás és kutatás. Tanácsadás és fejlesztése más tevékenységeket, mint a liberális profi. Kétnyelvű oktatás Jelenleg az egyik legfontosabb eszközök a nemzetközi kommunikáció, és a legfontosabb, hogy megnyitja a lehetőséget, hogy talál egy jó munkát mind Spanyolországban, mind külföldön, az angol. Hazánkban 80% -a állásajánlatokat már nem szükséges a kiváló irányító... [-]

Bachelor élelmiszer-technológia

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ... [+]

Bachelor in Food Technology Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának. Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Unique Value Points Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország. Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket. Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek. Karok Food Technology program, nem csak előadások,... [-]

Bachelor élelmiszer-tudomány

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év July 2018 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. Annál a ... [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Bachelor in Food Science Az élelmiszer-politika az indonéz kormány arra irányul, hogy elérjék az élelmiszer-szuverenitás és elsősorban a - többek között - az élelmiszerek elérhetőségét, minőségi élelmiszerek forgalmazása, javítása élelmiszer hozzáférhetősége, és javítja az élelmiszer-fogyasztás a minőség és a táplálkozás. Élelmiszerek rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségű, biztonságos, tápláló, jó minőségű és megfizethető a közösség, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeket egészséges és sikeres életet. A globális szinten, hogy megfelelő, minőségi, biztonságos, tápláló és egészséges ételek is növekszik. Van egy hatalmas kereslet élelmiszerek, hogy támogassa a életmódjával társadalom fejlesztése és a fejlődő országokban. Élelmiszeripar Indonéziában, és a világ gyorsan növekszik, hogy megfeleljen az ilyen igényeket. Ezzel összhangban, a politikai döntéshozók és a szabályozó szervek az élelmiszer aktualizálni kell a fejlesztési biztosítása a lakosság egészségét. Ezért erősen szükséges személyzetet a kompetencia élelmiszer-tudomány, akik fel tudják mutatni élelmiszerek, mérésére kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait élelmiszerek, az élelmiszer-biztonság, és hogy az innováció az élelmiszer-tudomány segítségével multidiszciplináris megközelítés. Globálisan a fejlesztési Élelmiszertudományi Kar hihetetlenül fejlett, amint azt számos elvégzett kutatások, hogy vizsgálja előnyeit élelmiszerek egészségügyi és a jobb minőségű élelmiszerek, kezdve a betakarítás, a feldolgozás, a csomagolás, és a tárolással a fogyasztás a fogyasztók. A hozzájárulás Élelmiszertudományi Kar is láthattak az élelmiszerek, hogy ma már mindenki élvezheti élelmiszerek, amelyek biztonságosak, finom, tápláló, a megfelelő mennyiségű és változatos, kényelmes és megfizethető. Food Science program alapképzésben (vagy főiskolai) szinten i3L célja, hogy kielégítik a személyzet és a szakemberek az élelmiszer-ágazatban, például az élelmiszeriparban, az élelmiszer-politika és a szabályozó szervek, fogyasztók Egyesület, valamint a kutatási és... [-]

Bachelor Diplomát Gasztronómiai Tudomány

University of Parma
Campus Nappali 3 év October 2017 Olaszország Parma

Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel [+]

Program leírás Tanfolyam felépítése RAJZA kredittel Percorso COMUNE (tanterv) Tanév: 1 BIOKÉMIA - 4 CFU - BASIC kötelező tantárgyak biológia - 10 CFU BIOLOGY - 6 CFU - BASIC kötelező tantárgyak kémia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak ENGLISH tanúsításán B1 - 1 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA ÉLELMISZER ÉS KOMMUNIKÁCIÓ - 8 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak FOOD történelem és kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak KÉP élelmiszer kortárs kultúra - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak MARKETING - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Matematika-fizika alkalmazott Gasztronómia - 10 CFU - BASIC kötelező tantárgyak Eredete és fejlődése az élelmiszer rendszerek - 6 CFU - KIEGÉSZÍTŐ kötelező tantárgyak Tanév: 2 ÁLLATI TERMÉK - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Közgazdaságtudományi mezőgazdasági rendszer - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Ételek és italok 1 - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ÉLELMISZERHIGIÉNIAI - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Az élelmiszer-mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános mikrobiológia - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Általános Mikrobiológiai és Mikrobiológiai élelmiszer- - 12 CFU Növénykultúra - 12 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Trasformazioni Molecolari negli Alimenti e Composti di Neoformazione - 9 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS Tanév: 3 Alkoholos italok és idegi élelmiszerek - 6 CFU - kötelező tantárgyak, jellemző a CLASS ZÁRÓVIZSGA - 5 CFU - idegen nyelv, ZÁRÓVIZSGA Ételek és italok 2 - 12 CFU... [-]

Bachelor Az élelmiszer-biztonsági Irányítási

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 1 év September 2018 Hollandia Dronten Almere Kanada Halifax + 3 további

Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: [+]

Élelmiszermérnök Alapdiploma 2017/2018. Aeres University of Applied Sciences kínál szak iránt érdeklődő diákok a karrier az alábbi szakmai profilok: - élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonsági vezetője - ellenőre a nemzetközi élelmiszer-minőségi rendszerek - Vezető tanácsadó / tanácsadó élelmiszer minőség-ellenőrzés Biztonságos élelmiszer elsődleges prioritássá vált. Élelmiszer-termelés egyre bonyolultabb, és egyre több dolgot lehet baj a gyártási folyamat során. Használatára vonatkozó antibiotikumok szarvasmarha-takarmány, amely ahhoz vezetett, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Sok éven át, Hollandia vezető szerepet játszott az élelmiszer-biztonság területén. Az első élelmiszer-biztonsági igazolást adtak ki a társaságok a Hollandia. A lánc megközelítés (a termőföldtől az asztalig) szintén jelentős szerepet játszott ebben a tekintetben. A diákok megtanulják, milyen élelmiszer-biztonsági rendszer, hogyan kell beállítani, és hogyan ellenőrzi, hogy egy élelmiszer-biztonsági rendszer jól működik. Minősítés Sikeres befejezése után ez az egy éves program, diplomások kapnak a Ingenieur fokozat (főiskolai diplomát kitüntetéssel) Menedzsment és Agribusiness. Kompetenciák Sikeres diplomások lesz illetékes az alábbi szakterületek: - elemzése az agrár-élelmiszeripari lánc - Végrehajtási minőségi és élelmiszer-biztonsági rendszerek - Könyvvizsgálat minőségbiztosítási rendszerek [-]