$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Alapképzések 2022 Tekintsd meg

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor… Tovább

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Kérj Információt Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Alapdiplomák 2022

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Westbridge University
Mexikó város, Mexikó

A nemzetközi gasztronómiai fokozat hallgatója ismeri a nemzeti és nemzetközi konyhaművészet technikáit, és kreatívan kidolgozza azokat az ételeket, amelyek kielégítik a táplál ... +

A nemzetközi gasztronómiai fokozat hallgatója ismeri a nemzeti és nemzetközi konyhaművészet technikáit, és kreatívan kidolgozza azokat az ételeket, amelyek kielégítik a táplálkozási igényeket. Fejleszti az ételek és italok készítésével foglalkozó vállalatok adminisztratív és számviteli irányítási készségeit. -
BA
Spanish (Mexican)
On-line
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japán

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmi ... +

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmiszer, a bor, a turizmus, a vendéglátás vagy az eseményekhez kapcsolódó vállalkozás fejlesztésének koncepcionális tervezése és megtervezése vállalkozói szempontból. Bevezetés a vállalkozói szellembe és a vállalkozói evolúció elmélete A vállalkozói gondolkodásmód és jellemzők Etikai, társadalmi és fenntartható gyakorlatok Pathways Az ipar és a szervezet A marketingterv Pénzügyek: Készpénz; Indítási költségek; Nyereség és veszteség 2. Élelmiszer- és italköltség -ellenőrzés: Az iparág és a menedzser áttekintése Az élelmiszer -előállítási folyamatot irányító bevételek és költségek kezelése Élelmiszer- és italárak menü Menüelemzés Munkaköltség -ellenőrzési szabványok Diszkriminációs törvények, munkahelyi zaklatás és zaklatás bevételeinek ellenőrzése és használata Technológia 3. Élelmiszer -minőségirányítás: Mi az élelmiszer -minőség? Élelmiszer -termelés és az élelmiszerekben lévő allergének tartósításának ellenőrzése Élelmiszerbiztonsági program kidolgozása Az élelmiszer -biztonsági programot alátámasztó dokumentumok kidolgozása Élelmiszer -biztonsági program ellenőrzése 4. Éttermi koncepciók: Éttermi koncepciók és célpiacok Elhelyezkedés, hely, helymeghatározás A menü- és menütervezés Az elvek Az étterem kialakítása és elrendezése A konyha és a bárok felszerelése A pénzügyi terv és a jogi kötelezettségek Az üzleti terv -
Alapképzés
Japán
On-line
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentína

Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret kész ... +

Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret készíteni, valamint modern és avantgárd alkotásokat. A tanfolyamot ki kell egészíteni a "Professzionális pékségtechnika" című könyvünkkel, amelyet Paulo Sebess, igazgatónk, a nemzetközi pékség szakértője és nemzetközi díjak nyertese írt. Az órák 100% -ban online, lépésenkénti magyarázatokkal és nagyfelbontású videókban rögzítve vannak, így nem hagyja ki az előkészületek és technikák egyetlen részletét sem. Is kiegészíti a tanulás a biztonsági és higiéniai tanfolyamok a munkahelyen és az élelmiszer -kezelés, táplálkozás, pizzák, és Empanadas. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat ad ki. -
Alapképzés
Spanish (Argentina)
On-line
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentína

Az élelmiszer -újságírás világában mindenütt jelenlévő objektivitást és stílust igényel. A blogok és szakkiadványok legújabb tendenciája a versenyképes és innovatív iparág nép ... +

Az élelmiszer -újságírás világában mindenütt jelenlévő objektivitást és stílust igényel. A blogok és szakkiadványok legújabb tendenciája a versenyképes és innovatív iparág népszerűsítése és dokumentálása érdekében olyan dokumentumfilm -készítői profilra van szükség, amely túlmutat a mindennapi riporteren vagy tudósítón. 1. egység: Gasztronómiai újságírás A főzés tudománya és művészete Történelem és kulináris főszereplői Az ínyenc szakmája: technikák és készségek A kulináris elbeszélés: a gasztronómiai újságíró profilja A Savoir vivre stílusa és képessége A regionális gasztronómia lényeges irodalma A különbség a technika és művészet a gasztronómia írásakor -
BA
Spanish (Argentina)
On-line
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Svájc

Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított ... +

Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM. Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy hang ismerete a menedzsment számára. Diákok vannak ellátva hasznos egészségügyi ismeretek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetekkel az egészségügyi ellátás területén. Az ügyvezető Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts egy tanulmányi program a diákok, hogy meg akarják erősíteni tudásukat az egészségügyi és élelmiszer főként a vezetői elemeket. Ez a tanulmányi program áll egy 12-hónapos vizsgálati időszak, amelyben a diákok tanítják majd előadások. Milyen előnyökkel jár? Az Executive Bachelor kitüntetéssel, az esélye annak, hogy elfogadják a Mester általában magasabbak, és ez segít abban, hogy jobb munkát találjon. Ha nem akarsz csinálni egy szakdolgozat, akkor oda nem tiszteli ügyvezető főiskolai. -
BBA
Nappali
Részidős
Angol
On-line
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentína

Legyen professzionális cukrász szakács, aki elsajátítja az összes szükséges technikát ahhoz, hogy a világ legjobb cukrászdáiban dolgozzon mindössze 5 hónap alatt. Az órák 100% ... +

Legyen professzionális cukrász szakács, aki elsajátítja az összes szükséges technikát ahhoz, hogy a világ legjobb cukrászdáiban dolgozzon mindössze 5 hónap alatt. Az órák 100% -ban online, lépésről lépésre, magyarázatokkal, nagyfelbontású videókban rögzítve, bemutatva minden részletet, hogy megtanulják elkészíteni a klasszikus és modern édes készítményeket, süteményeket, petits gâteaux-ot, petits négyeseket és desszerteket a tányér, mint egyik másik oldala sem. Tanulmányait a munkahelyi biztonságról és higiéniáról, valamint az élelmiszer -kezelésről, a táplálkozásról, az italokról és a szeszes italokról, valamint a bor világának bemutatásáról szóló tanfolyamokkal egészíti ki. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat kínál. -
Alapképzés
Spanish (Argentina)
On-line
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Svájc

Végén Bachelor Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik ... +

Végén Bachelor Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) menedzsment számára. -
BBA
Nappali
Részidős
Angol
On-line