$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Graduális Tanulmányok Vesd össze Japánban 2022

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvá… Tovább

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Alapdiplomák Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japán

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmi ... +

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmiszer, a bor, a turizmus, a vendéglátás vagy az eseményekhez kapcsolódó vállalkozás fejlesztésének koncepcionális tervezése és megtervezése vállalkozói szempontból. Bevezetés a vállalkozói szellembe és a vállalkozói evolúció elmélete A vállalkozói gondolkodásmód és jellemzők Etikai, társadalmi és fenntartható gyakorlatok Pathways Az ipar és a szervezet A marketingterv Pénzügyek: Készpénz; Indítási költségek; Nyereség és veszteség 2. Élelmiszer- és italköltség -ellenőrzés: Az iparág és a menedzser áttekintése Az élelmiszer -előállítási folyamatot irányító bevételek és költségek kezelése Élelmiszer- és italárak menü Menüelemzés Munkaköltség -ellenőrzési szabványok Diszkriminációs törvények, munkahelyi zaklatás és zaklatás bevételeinek ellenőrzése és használata Technológia 3. Élelmiszer -minőségirányítás: Mi az élelmiszer -minőség? Élelmiszer -termelés és az élelmiszerekben lévő allergének tartósításának ellenőrzése Élelmiszerbiztonsági program kidolgozása Az élelmiszer -biztonsági programot alátámasztó dokumentumok kidolgozása Élelmiszer -biztonsági program ellenőrzése 4. Éttermi koncepciók: Éttermi koncepciók és célpiacok Elhelyezkedés, hely, helymeghatározás A menü- és menütervezés Az elvek Az étterem kialakítása és elrendezése A konyha és a bárok felszerelése A pénzügyi terv és a jogi kötelezettségek Az üzleti terv -
Alapképzés
Japán
On-line