$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Graduális Tanulmányok Találj Ázsiában 2022

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy… Tovább

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Élelmiszer és ital tanulmányok Alapképzések Ázsiában 2022

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japán

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmi ... +

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmiszer, a bor, a turizmus, a vendéglátás vagy az eseményekhez kapcsolódó vállalkozás fejlesztésének koncepcionális tervezése és megtervezése vállalkozói szempontból. Bevezetés a vállalkozói szellembe és a vállalkozói evolúció elmélete A vállalkozói gondolkodásmód és jellemzők Etikai, társadalmi és fenntartható gyakorlatok Pathways Az ipar és a szervezet A marketingterv Pénzügyek: Készpénz; Indítási költségek; Nyereség és veszteség 2. Élelmiszer- és italköltség -ellenőrzés: Az iparág és a menedzser áttekintése Az élelmiszer -előállítási folyamatot irányító bevételek és költségek kezelése Élelmiszer- és italárak menü Menüelemzés Munkaköltség -ellenőrzési szabványok Diszkriminációs törvények, munkahelyi zaklatás és zaklatás bevételeinek ellenőrzése és használata Technológia 3. Élelmiszer -minőségirányítás: Mi az élelmiszer -minőség? Élelmiszer -termelés és az élelmiszerekben lévő allergének tartósításának ellenőrzése Élelmiszerbiztonsági program kidolgozása Az élelmiszer -biztonsági programot alátámasztó dokumentumok kidolgozása Élelmiszer -biztonsági program ellenőrzése 4. Éttermi koncepciók: Éttermi koncepciók és célpiacok Elhelyezkedés, hely, helymeghatározás A menü- és menütervezés Az elvek Az étterem kialakítása és elrendezése A konyha és a bárok felszerelése A pénzügyi terv és a jogi kötelezettségek Az üzleti terv -
Alapképzés
Japán
On-line