Filter
Alapdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élelmiszer és ital tanulmányok 2019 Alapképzés

A főiskolai diplomát egy egyetemi tudományos program, amely előírja, éves elkötelezettség, intenzív tanfolyam, és a személyes fejlődés keresni. Megszerezte a Bachelor lehet tenni körülbelül 2-4 év nappali tagozatos oktatást, de az előnyök a kereső egy egyetemi diplomát egy életen át tarthat.

Mi a Bachelor Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez az oktatási program biztosít a hallgatók a tudás és a szükséges képzést a karrier az élelmiszer- és vendéglátóipari szolgáltatások. A szigorú osztályok, a diákok megtanulják, hogyan kell kezelni a napi működését egy ételt szolgáltató létesítmény, hogyan kell tervezni a menük és Intézet tisztességes árképzés, és hogyan kell kommunikálni, és koordinálja az alkalmazottak. Attól függően, hogy az iskola, egy szakmai szükséges lehet ahhoz, hogy a diákok keresni mértékével.

Áttér egy főiskolai diplomát étel és ital tanulmányok, a diákok mutatják a lehetséges munkaadók, hogy azok az odaadás és ismeretek szükségesek, hogy az Excel a munkahelyen. A diákok is tudják, hogy fontos üzleti és személyes kapcsolatok, amelyek segítenek vezet a karrier a jövőben.

Az ára, hogy kapnak egy Bachelor Élelmiszer és ital Tanulmányok függ számos tényezőtől. A diákok azt tanácsolják, hogy a kutatás a potenciális iskolákban, hogy a tudományos program illeszkedjen a nevelési célokat.

Megszerezte a Bachelor Élelmiszer és ital vizsgálatok segíthetnek diplomások elhelyezkedni éttermek, pékségek, kávézók kórház, iskolák, éttermek vezetői, kormányzati szervek, vendéglátóipari konyhák, szállodák, bárok és egyéb élelmiszer-szolgáltatás beállításait.Ezekben a különböző beállításokat, lehetséges foglalkozások a diplomások magában éttermi vezetők, vendéglátás felügyelők, leltár szakemberek, -szolgáltatás gyártási szakemberek, illetve az élelmiszer-biztonság és az egészségügyi dolgozók.

Az online és a részmunkaidős osztályok állnak a sok iskola, amely egy forgalmas élet nem elrettenteni, hogy kapok egy oktatás. A kezdéshez a Bachelor Food and Beverage Tanulmányok, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

23 Találatok Élelmiszer és ital tanulmányok

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

A Gasztronómiai Bachelor diploma célja a kulináris technikákra szakosodott szakemberek képzése, de gasztronómiai vezetés vezetésére és irányítására is alkalmas. Négyéves ... [+]

A Gasztronómiai Bachelor diploma célja a kulináris technikákra szakosodott szakemberek képzése, de gasztronómiai vezetés vezetésére és irányítására is alkalmas. Négyéves képzés, amely lehetővé teszi diplomások számára, hogy vezessék a gasztronómia jövőjét.

RészletekHivatalos képzés: Bachelor's degree in Gastronomy.Címzett: Diákok, akik karrierjüket a Gasztronómia üzleti irányítási képességekkel kívánják folytatni.A tanulmány időtartama: 4 év.Összesen Crédits: 240 ECTSNyelv: angol: 1. év. Spanyol: 2., 3., 4. év *Található: Castellón de la Plana (Spanyolország)

* Az első év lehet spanyol vagy angol nyelven

Bemutatás

A CEU Cardenal Herrera Egyetem Gasztronómiai Bachelor diploma egy mélyreható társadalmi, kulturális és üzleti tanulmány eredménye, amely a gasztronómiai gyakorlat jelenlegi helyzetéről és arról, hogyan fejlődött mind gasztronómiai, mind kereskedelmi szempontból. A tanulmányból levont fő következtetések a következők voltak:... [-]

Spanyolország Castellón de la Plana
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Paul Smith's College

Bachelor diploma Kulináris Arts & Service Management - A diplomások sokrétű vezetői készek az üdítő élelmiszeriparban. Hands-on learning történik a mi hat kereskedelm ... [+]

Bachelor diploma Kulináris Arts & Service Management

A diplomások sokrétű vezetői készek az üdítő élelmiszeriparban. Hands-on learning történik a mi hat kereskedelmi minőségű élelmiszerek laboratórium, két on-campus éttermek és diákvállalkozások lakossági péksütemények aljzatba. Tanfolyam alkalmazzák a valós világ egy semesterlong sor szállodai, gasztronómiai és élelmiszer-szolgáltatás munka tapasztalatait. A hallgatók készségek fejlesztése mellett kar felügyelete munka közben off campus szakemberekkel, hogy a hallgatók fizetett munkalehetőségeket, amelyek támogatják a karrier célok. Mit fogsz tanulni?

fejlett kulináris technikák új tendenciák a táplálkozás, a higiénia és az élelmiszer-szolgáltatást végző esztétikai elismerését érzékelésnek az ízek, aromák, lemez előadások és hangulatot marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat kutatás és fejlesztés stratégiai tervezés és a pénzügyi irányítás tervezés és műveletek vezetés ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Paul Smiths
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

A BHMS üzlet ... [+]

Áttekintés

A program a diákok számára kiterjesztett gyakorlati és szakmai kompetencia-képzést kínál ezen a területen, hogy képesek legyenek jutalmazni a posztgraduális pozíciókat. Az is előnyös az emberek számára, akik sajátos kulináris vagy vendéglátóipari üzletük megnyitásakor tervezik a szükséges szakismereteket.

A BHMS kezeli a programot az RGU-val, aki a harmadik évfolyamot sikeresen teljesítő hallgatókat a főiskolai diplomával osztja, és átadja az összes modult. A BHMS tagja az 1928-ban alapított svájci Bénédict svájci iskolai csoportnak, amelynek feladata a felnőttoktatás biztosítása a sikeres sikert kívánó emberek számára. A Bénédict Iskola Svájc egyik legnagyobb magánoktatási szervezete, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős diákot tanít. Ön és társaitok egy olyan dedikált karon tanulnak, aki az akadémiai hitelesítő adataik mellett a kulináris és üzleti területeken jártas know-how-t és tapasztalatot hoz. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanultak kortársak legyenek, és a mindennapi vendéglátó-ipari vagy élelmiszer-szolgáltatási környezetben alkalmazhatók a valós helyzetekben. A Robert Gordon Egyetem, amelyet 1881-ben alapítottak Aberdeenben főiskolaként, 1992-ben vált dinamikus, modern egyetemévé, és nemzetközi hírnevét fejezi ki, hogy magas színvonalú oktatást nyújtson több mint 13.000 diáknak a Ph.D. szint.... [-]

Svájc Lucerne
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

A főbb következtetéseit a következők voltak: - Van egy növekvő tendenciát mutat az a követelmény a szakmai képesítések gasztronómia területén. Ez a szakmai megközelítés azt jelenti, hogy a képzés van most szükség egy sor kapcsolódó műszaki területeken.

Manapság gasztronómia kell látni egy szempontból, amely túllép a gyakorlatban az ételkészítés. Ez azt jelenti, hogy most már van szükség megfelelő tanulási környezetet, amely sikeresen ötvözik a gasztronómia és az üzleti, a főzés és a beruházások megtérülése. A fejlesztés a gasztronómia vezetett bevonásával egy sor tudományos és technikai kérdésekben, hogy csak néhány évvel ezelőtt volt semmi köze a főzéshez, mint a szakma. Meg kell szélesíteni látókörét képzés a leendő szakemberek számára így tudjuk alakítani azokat a szerszámokat és tudást, amelyre szükségük ahhoz, hogy a K + F + I a gasztronómia egyenlet versenyképességi tényezőként a gyakorlatban. ... [-]
Spanyolország Moncada
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

Friss termékek keresése a mai szupermarketekben abszolút normálisnak tekinthető. De hogyan jutnak el a fogyasztók bevásárló kosarakhoz? Hogyan gyártják, csomagolják, forg ... [+]

Mi a Fresh Business?

Friss termékek keresése a mai szupermarketekben abszolút normálisnak tekinthető. De hogyan jutnak el a fogyasztók bevásárló kosarakhoz? Hogyan gyártják, csomagolják, forgalmazzák, szállítják és értékesítik? Ki "fejleszti" az új élelmiszer-fogalmakat? És nagyon fontos, hogy garantált, hogy minden jó állapotban van, egészséges és "ár-érték arány"? Mindezeket a kérdéseket és még sok másat a szakembereknek kell megválaszolni a friss üzlet világában.

A nemzetközi friss üzlet világa kiterjed minden friss termékre, mindenféle elképzelhető domainre: tejből, virágokból, növényekből, gombákból és diófélékből származó húsokig mindenféle gyümölcsökig és zöldségekig. A termelés mellett az elsődleges termékek feldolgozásának első lépései a friss üzleti világunk részét képezik. De ne felejtsd el a beszállítók, tanácsadók és a logisztikai szolgáltatók teljes környezetét, akik szerves részét képezik ebben a dinamikus üzleti területen. Igen, termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, de a lényeg az, hogy mindig az emberekre vonatkozik. Olyan emberek, akik kihívásként látják el a fogyasztók igazi igényeit az egész világon: egészséges és biztonságos étel, valamint egy szép és személyes díszített lakóterület.... [-]

Hollandia Venlo
Szeptember 2019
Angol,Német
Nappali
48 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IMC University of Applied Sciences Krems

A Nemzetközi Bor-üzleti Bachelor program tanterve az üzleti, jogi, borászati ​​és borászati ​​témákra terjed ki. ... [+]

Hozzon létre - Íz - Eladás

Milyen jobb hely a nemzetközi borágazatra vonatkozó alapgondolatok tanulmányozásához, mint Ausztria egyik legjelentősebb szőlőtermő régiójának szívében? Az üzleti és jogi ismeretek, valamint a borászat szakképzése azt jelenti, hogy diplomások teljesen felkészültek az üzleti adminisztrációs feladatok ellátására - többek között a nemzetközi színtéren is, az angol nyelven teljes tanfolyamoknak köszönhetően.

A tantárgy tartalmaÜzletvezetés, Közgazdaságtan, JogNemzetközi Wine BusinessEszközök és módszerekGyakorlati képzésRánézésreIdőtartam: 3 év / 6 félévFormátum: teljes munkaidősAz oktatás nyelve: angolAkadémiai fokozat: Bachelor of Arts in Business (BA)Bevitel: évente, minden évben szeptemberbenTanulmányi díjak: félévenként 363,36 EUR az EU / EGT állampolgárok számára, 3900 EUR az EU / EGT-állampolgárok számára... [-]
Ausztria Krems an der Donau
Szeptember 2019
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Aspira University College

Horvátország sikeresen kiépítette az egyik leggyorsabban növekvő mediterrán ínyenc célállomást. Növekedése és fejlődése gazdag gasztronómiai hagyományokon alapul, valamin ... [+]

Gasztronómiai tanulmányi program

Horvátország sikeresen kiépítette az egyik leggyorsabban növekvő mediterrán ínyenc célállomást. Növekedése és fejlődése gazdag gasztronómiai hagyományokon alapul, valamint számos étterme egyre növekvő kínálatával, a helyi gasztronómia és borászat kiváló választékával. Ahhoz, hogy egy gyomor-borászati termék fejlődjön, egy magas színvonalú személyzet képzett arra, hogy olyan kiváló minőségű termékeket hozzon létre, amelyek lépést tartanak az étkezések előkészítésének és bemutatásának legújabb fejleményeivel, a turisztikai követelményeknek és igényeknek megfelelően. piac. Ezzel az új kurzussal az Aspira Egyetemi Főiskola ösztönzi a gasztronómia kiválóságát, és mint egyetlen ilyen felsőoktatási intézmény oktatja a diákokat a horvát gasztronómia fejlődésének tulajdonosa.... [-]

Horvátország Zagreb Split
Október 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

A főiskola kulináris művészetében válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, és 3 év alatt szerezze meg a teljes szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, ... [+]

A Kulináris Művészetek Bachelor-jával válasszon ki egy kiváló oktatási utat, és 3 éven belül szerezzen be a szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, hogy a szakács és / vagy a nemzetközi étteremiparban vezetője legyen, vagy nyissa meg saját létesítményét .

A program kiemeliFejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terénHasználja ki a magasan képzett tudást a magasan képzett oktatókEgyedülálló tanítási módszerek, amelyek egyesítik a kiscsoportos beállításokat és a magas szintű gyakorlatot, hogy kihasználják a személyre szabott nyomon követést, a hatékony tanulást és az optimalizált tanítástValódi szakmai élethelyzetek szakmai gyakorlatokon, üzleti játékokon és tanulmányi projekteken keresztülCsatlakozzon egy nemzetközi oktatási programhoz egy angol nyelvű programmalProgramtartalom... [-]
Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol,Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Tecmilenio

Alakul a kapcsolódó gasztronómiai alternatívát a jelenlegi élelmiszer-szükségleteinek. ... [+]

Diplomás profil

A végzett hallgatók pályakövetési Gasztronómia, meg tudja-e:

Adjuk menük különböző élelmiszer-szolgáltatás (éttermek, iskolák, kórházak, ipari konyhák) különböző költségvetések, étkezési költségek és a termelési volumen. És módszerekkel megfelelő előkészítése és az élelmiszer-tartósítási eljárások és az innovatív kulináris fogalmak. Kezelése kulináris üzleti tevékenység, beleértve a kiadások csökkentése, egészségügyi ellenőrzés, az élelmiszerek és szolgáltatások, marketing és emberi erőforrás menedzsment. Innovációs technikák és összetevők alkalmazását a fejlesztés avantgárd és kapcsolódó aktuális igényeihez étel ételeket. Megfogalmazásához és kezelése gasztronómiai események különböző környezetekben és összefüggések, amelyek különböző érzékszervi tapasztalatok. Tervezését, szervezését és működését étel és ital szolgáltatások, beleértve a tervezési létesítmények, személyzet menedzsment, esemény fogalmi és kezelése éttermek és bárok. mező Work ... [-]
Mexikó Monterrey
Július 2019
Spanyol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

Az alapképzési program, az Élelmiszerrendszerek: Fenntarthatóság, Menedzsment és Technológia, felkészíti a hallgatókat arra, hogy szakértői Élelmiszerrendszer-vezetőkké v ... [+]

Az alapképzési program, az Élelmiszerrendszerek: Fenntarthatóság, Menedzsment és Technológia, felkészíti a hallgatókat arra, hogy szakértői Élelmiszerrendszer-vezetőkké váljanak. A program biztosítja a hallgatók számára az interdiszciplináris tudást, amely szükséges az üzleti, a környezetvédelmi és a természeti erőforrások kezeléséhez az agrár-élelmiszeriparban. A szakmai profil összhangban van a fenntartható fejlődés stratégiájával, amelyet az Európai Bizottság „A fenntartható növekedés innovációjának: bio-gazdaság Európának” című közleményében vázoltak fel.

Pontosabban, a tanfolyam célja, hogy a diákokat olyan keresztfunkciós kompetenciákkal látja el, amelyek összekapcsolják az ellátási lánc és a gazdaságtan és az üzleti menedzsment ismereteit az élelmiszerellátás és -megőrzés technológiai know-how-jával, valamint a környezeti fenntarthatósággal. Az eredmény egy interdiszciplináris vizsgálati terv, amely a módszertani szempontokra és az alapkészségekre összpontosít, amelyek a jövőben továbbra is hasznosak lesznek.... [-]

Olaszország Parma
Október 2019
Olasz
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfelel ... [+]

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfeleljen a nagy elvárások a tészta területén. Válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, hogy sikeres legyen a vállalkozói életében - cukrászspecialista .

A program kiemeliFejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terénHasználja ki a magasan képzett tudást a magasan képzett oktatókEgyedülálló tanítási módszerek, amelyek egyesítik a kiscsoportos beállításokat és a magas szintű gyakorlatot, hogy kihasználják a személyre szabott nyomon követést, a hatékony tanulást és az optimalizált tanítástValódi szakmai élethelyzetek szakmai gyakorlatokon, üzleti játékokon és tanulmányi projekteken keresztülCsatlakozzon egy nemzetközi oktatási programhoz francia és angol nyelvenProgramtartalom... [-]
Franciaország Yssingeaux
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Varna University of Management

... [+]

[-]
Bulgária Varna
Október 2019
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
The Restaurant School at Walnut Hill College

A Bachelor 's Degree in Restaurant Management ellátja azokat a diákokat, akik keresnek a karrier az étteremben és az élelmiszer-szolgáltatási iparban. ... [+]

A Bachelor 's Degree in Restaurant Management ellátja azokat a diákokat, akik keresnek a karrier az étteremben és az élelmiszer-szolgáltatási iparban.

A klasszikus tanulás olyan tanfolyamokon, mint a Kockázatkezelés és a Humánerőforrás a vendéglátás iparban segít a tanulóknak hatékony vezetési stílusok kialakításában és a munkahelyi kérdések megértésében. Eközben olyan osztályok, mint az üzleti franchise és a restaurant design lehetővé teszik a diákok kreativitásukat a saját éttermeik tervezésének és stratégia kialakításának módjában.

A főiskolai program befejezésekor a diákok elhelyezkedést kereshetnek az éttermekben, szállodákban, vendéglátó-ipari vállalkozásokban és egyéb kereskedelmi vagy intézményi vendéglátásban. Lehetséges pozíciók közé tartozik az éttermi menedzser, a vendéglátás vagy a bankett menedzser, az ebédlő vagy a szobaszerviz menedzser, valamint az asszisztens étkezési vezetője.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
120 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Lesz egy lehetőséget, hogy összekapcsolják a képzés a vendéglátásban és a turizmus főiskolai oktatás és koncentrálni a korai tanulmányok ... ... [+]

Bachelor of Arts Hotel és Catering Management (kitüntetéses)

GMIT Galway Campus

Lesz egy lehetőséget, hogy összekapcsolják a képzés a vendéglátásban és a turizmus főiskolai oktatás és koncentrálni a korai vizsgálatok az élelmiszer-termelés és éttermi szolgáltatás. Ezek gyakorlati területeken kombinálható ezt követően kapcsolatos témák így a mindkét világból a legjobbat. Ez végső soron a jó 7. szint üzleti mértéke és kiváló gyakorlati kompetenciákat.

program modulok

A modulok száma fedezi ezt a programot, beleértve az élelmiszer tanulmányok, gyakorlati és elméleti, Vendéglátás Studies (Front Office rendszerek, Étel és Ital Systems); Vendéglátás menedzsment; Pénzügyi menedzsment; Törvény; Management Studies (menedzsment, marketing); Emberi erőforrás menedzsment; Management Science (Statisztika, Information Technology); Environmental Studies (Economics, turizmus), valamint egy választható választás turisztikai vagy nemzetközi nyelv a francia, a német és a spanyol. Mivel a magas szintű szakmai gyakorlat az iparban folyamán, diplomások gyakran hierarchikus állások vezető vendéglátás és a turizmus szervezése mind Írország, mind külföldön.... [-]

Írország Galway Westport
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Нархоз Университет

A program hallgatókat az Almatyban található nagy szállodák és éttermek, például a "Ritz-Carlton", a "Tien-Shan", a "Rixos" alapján képezik. A közgazdaságtan, a menedzsme ... [+]

Szint: egyetemista

Étterem üzleti és szállodai üzlet

A program hallgatókat az Almatyban található nagy szállodák és éttermek, például a "Ritz-Carlton", a "Tien-Shan", a "Rixos" alapján képezik. A közgazdaságtan, a menedzsment, a marketing és a vállalkozói szellem ismeretét kapják, amely lehetővé teszi számukra, hogy bérbe adjanak, és saját vállalkozást indítsanak. Miután a Narhoz végzett, a diplomások tökéletesen orientáltak a szállodai és éttermi üzleti életben, vállalati fogadások és ünnepek szervezésével divatos büféasztalok, üzleti ebédek, koktélok, vagy saját kávézó, hotel vagy pizzéria magas színvonalon történő megnyitása. Ennek a szakterületnek a diplomások nagy keresletet követelnek a kazahsztáni nagyvárosokban a jelentős gazdasági növekedés és a turizmus fejlesztése kapcsán. Ezek olyan városok, ahol aktív, magas és középosztályú szállodák, hostelek aktív építése és megnyitása, ahol új éttermek, kávézók, gyorséttermek vannak.költség: Teljes munkaidős részleg: 800 000 tized évente Részletes megbeszélés érhető el a felvételi iroda hétköznapokon 09:00 és 18:00 között, szombaton pedig 09:00 és 15:00 között, ul. Zhandosova, 55 Kérdése van? Hívjon minket! 7 (727) 346 64 64 - Hívásközpont... [-]

Kazahsztán Almaty
Szeptember 2019
Orosz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul