Élelmiszeripari Tanulmányok Alapképzések

Élelmiszeripari Tanulmányok 2019 Alapképzés

Élelmiszeripari Tanulmányok

A főiskolai diplomát egy egyetemi tudományos program, amely előírja, éves elkötelezettség, intenzív tanfolyam, és a személyes fejlődés keresni. Megszerezte a Bachelor lehet tenni körülbelül 2-4 év nappali tagozatos oktatást, de az előnyök a kereső egy egyetemi diplomát egy életen át tarthat.

Mi a Bachelor Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez az oktatási program biztosít a hallgatók a tudás és a szükséges képzést a karrier az élelmiszer- és vendéglátóipari szolgáltatások. A szigorú osztályok, a diákok megtanulják, hogyan kell kezelni a napi működését egy ételt szolgáltató létesítmény, hogyan kell tervezni a menük és Intézet tisztességes árképzés, és hogyan kell kommunikálni, és koordinálja az alkalmazottak. Attól függően, hogy az iskola, egy szakmai szükséges lehet ahhoz, hogy a diákok keresni mértékével.

Áttér egy főiskolai diplomát étel és ital tanulmányok, a diákok mutatják a lehetséges munkaadók, hogy azok az odaadás és ismeretek szükségesek, hogy az Excel a munkahelyen. A diákok is tudják, hogy fontos üzleti és személyes kapcsolatok, amelyek segítenek vezet a karrier a jövőben.

Az ára, hogy kapnak egy Bachelor Élelmiszer és ital Tanulmányok függ számos tényezőtől. A diákok azt tanácsolják, hogy a kutatás a potenciális iskolákban, hogy a tudományos program illeszkedjen a nevelési célokat.

Megszerezte a Bachelor Élelmiszer és ital vizsgálatok segíthetnek diplomások elhelyezkedni éttermek, pékségek, kávézók kórház, iskolák, éttermek vezetői, kormányzati szervek, vendéglátóipari konyhák, szállodák, bárok és egyéb élelmiszer-szolgáltatás beállításait.Ezekben a különböző beállításokat, lehetséges foglalkozások a diplomások magában éttermi vezetők, vendéglátás felügyelők, leltár szakemberek, -szolgáltatás gyártási szakemberek, illetve az élelmiszer-biztonság és az egészségügyi dolgozók.

Az online és a részmunkaidős osztályok állnak a sok iskola, amely egy forgalmas élet nem elrettenteni, hogy kapok egy oktatás. A kezdéshez a Bachelor Food and Beverage Tanulmányok, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Bachelor in Gastronomy

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Nappali 4 év September 2019 Spanyolország Castellón de la Plana

A Gasztronómiai Bachelor diploma célja a kulináris technikákra szakosodott szakemberek képzése, de gasztronómiai vezetés vezetésére és irányítására is alkalmas. Négyéves képzés, amely lehetővé teszi diplomások számára, hogy vezessék a gasztronómia jövőjét. [+]

A Gasztronómiai Bachelor diploma célja a kulináris technikákra szakosodott szakemberek képzése, de gasztronómiai vezetés vezetésére és irányítására is alkalmas. Négyéves képzés, amely lehetővé teszi diplomások számára, hogy vezessék a gasztronómia jövőjét.

RészletekHivatalos képzés: Bachelor's degree in Gastronomy.Címzett: Diákok, akik karrierjüket a Gasztronómia üzleti irányítási képességekkel kívánják folytatni.A tanulmány időtartama: 4 év.Összesen Crédits: 240 ECTSNyelv: angol: 1. év. Spanyol: 2., 3., 4. év *Található: Castellón de la Plana (Spanyolország)

* Az első év lehet spanyol vagy angol nyelven

Bemutatás

A CEU Cardenal Herrera Egyetem Gasztronómiai Bachelor diploma egy mélyreható társadalmi, kulturális és üzleti tanulmány eredménye, amely a gasztronómiai gyakorlat jelenlegi helyzetéről és arról, hogyan fejlődött mind gasztronómiai, mind kereskedelmi szempontból. A tanulmányból levont fő következtetések a következők voltak:... [-]


Bachelor gasztronómiai és szolgáltatás menedzsment

Paul Smith's College
Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Paul Smiths

Bachelor diploma Kulináris Arts & Service Management - A diplomások sokrétű vezetői készek az üdítő élelmiszeriparban. Hands-on learning történik a mi hat kereskedelmi minőségű élelmiszerek laboratórium, két on-campus éttermek és diákvállalkozások lakossági péksütemények aljzatba. [+]

Bachelor diploma Kulináris Arts & Service Management

A diplomások sokrétű vezetői készek az üdítő élelmiszeriparban. Hands-on learning történik a mi hat kereskedelmi minőségű élelmiszerek laboratórium, két on-campus éttermek és diákvállalkozások lakossági péksütemények aljzatba. Tanfolyam alkalmazzák a valós világ egy semesterlong sor szállodai, gasztronómiai és élelmiszer-szolgáltatás munka tapasztalatait. A hallgatók készségek fejlesztése mellett kar felügyelete munka közben off campus szakemberekkel, hogy a hallgatók fizetett munkalehetőségeket, amelyek támogatják a karrier célok. Mit fogsz tanulni?

fejlett kulináris technikák új tendenciák a táplálkozás, a higiénia és az élelmiszer-szolgáltatást végző esztétikai elismerését érzékelésnek az ízek, aromák, lemez előadások és hangulatot marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat kutatás és fejlesztés stratégiai tervezés és a pénzügyi irányítás tervezés és műveletek vezetés ... [-]

Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Nappali 4 év September 2019 Spanyolország Moncada

[+]

A főbb következtetéseit a következők voltak: - Van egy növekvő tendenciát mutat az a követelmény a szakmai képesítések gasztronómia területén. Ez a szakmai megközelítés azt jelenti, hogy a képzés van most szükség egy sor kapcsolódó műszaki területeken.

Manapság gasztronómia kell látni egy szempontból, amely túllép a gyakorlatban az ételkészítés. Ez azt jelenti, hogy most már van szükség megfelelő tanulási környezetet, amely sikeresen ötvözik a gasztronómia és az üzleti, a főzés és a beruházások megtérülése. A fejlesztés a gasztronómia vezetett bevonásával egy sor tudományos és technikai kérdésekben, hogy csak néhány évvel ezelőtt volt semmi köze a főzéshez, mint a szakma. Meg kell szélesíteni látókörét képzés a leendő szakemberek számára így tudjuk alakítani azokat a szerszámokat és tudást, amelyre szükségük ahhoz, hogy a K + F + I a gasztronómia egyenlet versenyképességi tényezőként a gyakorlatban. ... [-]

Főiskolai üzleti kulináris művészetek

Le Cordon Bleu Paris
Campus Nappali 3 év September 2019 Franciaország Paris

Le Cordon Bleu Párizs indít a Bachelor of Business program elkötelezett diákok keres oktatási kiválóság megszerzésére és fejlesztésére műszaki és vezetői készségek a kulináris művészetek területén. [+]

Le Cordon Bleu Párizs indít a Bachelor of Business program elkötelezett diákok keres oktatási kiválóság megszerzésére és fejlesztésére műszaki és vezetői készségek a kulináris művészetek területén.

Légy Le Cordon Bleu Párizs hallgató:

Hogy csatlakozzon az egyik a világ legtekintélyesebb intézménye, történelemmel átitatott kulturális örökséggel átívelő több mint 120 éves. Tanulmányait a vadonatúj state-of-the-art KIEMELT CAMPUS Párizsban mellett a Szajna, közel az Eiffel-torony, valamint ahhoz, hogy néhány, a legkorszerűbb berendezések és felszerelések felkészülni a jövő vendégszeretet világ . Hogy lehetősége legyen az iparág legátfogóbb és legkeresettebb fok. Élni és tanulni a világ TOP turisztikai, Párizs, a tőke kulturális, gasztronómiai és trendformáló és a luxus. Tanulás az Európa szívében egy nagyszerű módja annak, hogy elősegítse a pályaválasztás és a tapasztalatok egy életre. TANULNI, egy erősen multikulturális környezetben, egy olyan programon keresztül tanított angol, mint a fő oktatási nyelv és elkötelezett francia know-how és a luxus szolgáltatásokat. Részt venni a globális nemzetközi hálózatából, tanulmányozza az egyik Le Cordon Bleu egyetemen külföldön, hogy a legtöbb élmény nemzetközi szinten. ... [-]

Bachelor of Business (nemzetközi étterem gazdálkodás)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Nappali 3 év January 2019 Ausztrália Adelaide Sydney + 1 további

Üdvözöljük a világ a vendéglátás üzleti. Légy kreatív vezető a rohanó világban az étterem irányítását. A Le Cordon Bleu megtudhatja, hogy a legjobb emberek készségek, tudás és fogalmi megértés a valóság létrehozásának és egy étterem sikeres. [+]

Bachelor of Business (nemzetközi étterem gazdálkodás)

Üdvözöljük a világ a vendéglátás üzleti. Légy kreatív vezető a rohanó világban az étterem irányítását. A Le Cordon Bleu megtudhatja, hogy a legjobb emberek készségek, tudás és fogalmi megértés a valóság létrehozásának és egy étterem sikeres.

A Bachelor of Business (Nemzetközi étterem Management), majd megtanít a kritikus elemzés vezetési stílusok, és a stratégiai gondolkodás szükséges, hogy sikeresek ebben az iparágban. Pragmatikus üzleti szimulációk és két szakmai munkán alapuló lehetőségeket segít formálni a karrierjét. Majd szert szakmai tapasztalat, tudás és készségek a valós munkakörnyezetben.... [-]


Bachelor of Culinary Arts

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Nappali 3 év February 2019 Új-Zéland Wellington

A Bachelor of Culinary Arts és Business felkészíti a diplomások, hogy adja meg és kezelje a világszínvonalú gasztronómiai vállalkozások egy globálisan versenyképes környezetben. [+]

Áttekintés

A Bachelor of Culinary Arts és Business felkészíti a diplomások, hogy adja meg és kezelje a világszínvonalú gasztronómiai vállalkozások egy globálisan versenyképes környezetben. Ez az innovatív szakképzési program elsősorban a finom ételek és italok ismeretének és megbecsülésének fejlesztésére összpontosít, a "legelőről a tányér" kontextusban, és arról, hogyan sikeresen alkalmazzák ezt az üzleti célú kulináris környezetben. A diákok megtanulják a kulináris termék vagy szolgáltatás koncepcionálását, létrehozását, előmozdítását, forgalmazását és kezelését globális környezetben. Ez a kurzus biztosítja, hogy a diákok 100% -ban készek bejutni a vendéglátóiparba.... [-]


Bachelor International Wine Business

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Nappali 6 félév September 2019 Ausztria Krems an der Donau

A Nemzetközi Bor-üzleti Bachelor program tanterve az üzleti, jogi, borászati ​​és borászati ​​témákra terjed ki. [+]

Hozzon létre - Íz - Eladás

Milyen jobb hely a nemzetközi borágazatra vonatkozó alapgondolatok tanulmányozásához, mint Ausztria egyik legjelentősebb szőlőtermő régiójának szívében? Az üzleti és jogi ismeretek, valamint a borászat szakképzése azt jelenti, hogy diplomások teljesen felkészültek az üzleti adminisztrációs feladatok ellátására - többek között a nemzetközi színtéren is, az angol nyelven teljes tanfolyamoknak köszönhetően.

A tantárgy tartalmaÜzletvezetés, Közgazdaságtan, JogNemzetközi Wine BusinessEszközök és módszerekGyakorlati képzésRánézésreIdőtartam: 3 év / 6 félévFormátum: teljes munkaidősAz oktatás nyelve: angolAkadémiai fokozat: Bachelor of Arts in Business (BA)Bevitel: évente, minden évben szeptemberbenTanulmányi díjak: félévenként 363,36 EUR az EU / EGT állampolgárok számára, 3900 EUR az EU / EGT-állampolgárok számára... [-]

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2019 Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Új-Zéland Auckland + 8 további

[+]

Különleges Belépési követelmények

Kutatás Étel és ital menedzser Operations Manager [-]

Bachelor a kulináris művészetekben

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Nappali 3 év September 2019 Franciaország Paris

A főiskola kulináris művészetében válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, és 3 év alatt szerezze meg a teljes szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, hogy sikerként és / vagy menedzserként menjen el a nemzetközi éttermi iparban, vagy nyissa meg saját intézményét . [+]

A Kulináris Művészetek Bachelor-jával válasszon ki egy kiváló oktatási utat, és 3 éven belül szerezzen be a szükséges kulináris know-how-t és vezetői kompetenciákat, hogy a szakács és / vagy a nemzetközi étteremiparban vezetője legyen, vagy nyissa meg saját létesítményét .

A program kiemeliFejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terénHasználja ki a magasan képzett tudást a magasan képzett oktatókEgyedülálló tanítási módszerek, amelyek egyesítik a kiscsoportos beállításokat és a magas szintű gyakorlatot, hogy kihasználják a személyre szabott nyomon követést, a hatékony tanulást és az optimalizált tanítástValódi szakmai élethelyzetek szakmai gyakorlatokon, üzleti játékokon és tanulmányi projekteken keresztülCsatlakozzon egy nemzetközi oktatási programhoz egy angol nyelvű programmalProgramtartalom... [-]

Diplomát gasztronómia

Universidad Tecmilenio
Campus Nappali 8 félév July 2019 Mexikó Monterrey

Alakul a kapcsolódó gasztronómiai alternatívát a jelenlegi élelmiszer-szükségleteinek. [+]

Diplomás profil

A végzett hallgatók pályakövetési Gasztronómia, meg tudja-e:

Adjuk menük különböző élelmiszer-szolgáltatás (éttermek, iskolák, kórházak, ipari konyhák) különböző költségvetések, étkezési költségek és a termelési volumen. És módszerekkel megfelelő előkészítése és az élelmiszer-tartósítási eljárások és az innovatív kulináris fogalmak. Kezelése kulináris üzleti tevékenység, beleértve a kiadások csökkentése, egészségügyi ellenőrzés, az élelmiszerek és szolgáltatások, marketing és emberi erőforrás menedzsment. Innovációs technikák és összetevők alkalmazását a fejlesztés avantgárd és kapcsolódó aktuális igényeihez étel ételeket. Megfogalmazásához és kezelése gasztronómiai események különböző környezetekben és összefüggések, amelyek különböző érzékszervi tapasztalatok. Tervezését, szervezését és működését étel és ital szolgáltatások, beleértve a tervezési létesítmények, személyzet menedzsment, esemény fogalmi és kezelése éttermek és bárok. mező Work ... [-]

Bachelor francia cukrászművészetekben

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Nappali 3 év September 2019 Franciaország Yssingeaux

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfeleljen a nagy elvárások a tészta területén. Válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, hogy sikeres legyen a vállalkozói életében - cukrászspecialista. [+]

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfeleljen a nagy elvárások a tészta területén. Válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, hogy sikeres legyen a vállalkozói életében - cukrászspecialista .

A program kiemeliFejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terénHasználja ki a magasan képzett tudást a magasan képzett oktatókEgyedülálló tanítási módszerek, amelyek egyesítik a kiscsoportos beállításokat és a magas szintű gyakorlatot, hogy kihasználják a személyre szabott nyomon követést, a hatékony tanulást és az optimalizált tanítástValódi szakmai élethelyzetek szakmai gyakorlatokon, üzleti játékokon és tanulmányi projekteken keresztülCsatlakozzon egy nemzetközi oktatási programhoz francia és angol nyelvenProgramtartalom... [-]

Bachelor élelmiszerekben és technológiákra

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Reggio Calabria

Élelmiszer és Technológiák [+]

Első év Elements of Mathematics Plant Biology kémia Elements of Physics GENETICS Angol Második év Növény Biokémiai és Élettani Plant Biokémia Plant Physiology Védelmi Élelmiszer és termékek kártevők Kémia és Élelmiszer-biztonsági Patológiája Növények és növényi termékek Agronómia és Ipari Füves növények és fa gyümölcsöt Kultúra Agronómia és Ipari Füves növények Ipari fa gyümölcsöt Kultúra Laboratórium adatfeldolgozási módszerek és eszközök Vegyipari műveletek az élelmiszeriparban I. Törvény a Agri-Food Markets Harmadik év Alapjai Mezőgazdasági Ipari és kezelése az élelmiszer-minőség Engineering az Agri-Food Systems Hidraulika Épületek Mezőgazdasági Ipari Mikrobiológiai Food General Microbiology Fermentációs Microbiology Chemical Analysis and Control of élelmiszerek Technológia az agrár-élelmiszeripari csomagolás és a forgalmazás Agri-Food Economics and Policy Agri-Food Economics és Marketing Agri-Food Policy Takarmányozási és takarmányban technika Principles of Animal Nutrition Takarmányban technika Választani Végső projekt Gyakornoki Szakmunkásképzés Orientációs [-]

Agglegény a vendéglátás és a kulináris művészetek

Varna University of Management
Campus Nappali 3 - 4 év October 2019 Bulgária Varna

[+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Alapdiploma 2019. [-]

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

[+]

Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM.

Ez a Végrehajtó Bachelor (Ebba) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) természetesen készül a diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 3 év vezetői pozícióban, a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy hang ismerete a menedzsment számára. Diákok vannak ellátva hasznos egészségügyi ismeretek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetekkel az egészségügyi ellátás területén.... [-]


Bachelor International Fresh Business Management programban

Fontys University of Applied Sciences
Campus Nappali 48 hónapok September 2019 Hollandia Venlo

Friss termékek keresése a mai szupermarketekben abszolút normálisnak tekinthető. De hogyan jutnak el a fogyasztók bevásárló kosarakhoz? Hogyan gyártják, csomagolják, forgalmazzák, szállítják és értékesítik? Ki "fejleszti" az új élelmiszer-fogalmakat? És nagyon fontos, hogy garantált, hogy minden jó állapotban van, egészséges és "ár-érték arány"? [+]

Mi a Fresh Business?

Friss termékek keresése a mai szupermarketekben abszolút normálisnak tekinthető. De hogyan jutnak el a fogyasztók bevásárló kosarakhoz? Hogyan gyártják, csomagolják, forgalmazzák, szállítják és értékesítik? Ki "fejleszti" az új élelmiszer-fogalmakat? És nagyon fontos, hogy garantált, hogy minden jó állapotban van, egészséges és "ár-érték arány"? Mindezeket a kérdéseket és még sok másat a szakembereknek kell megválaszolni a friss üzlet világában.

A nemzetközi friss üzlet világa kiterjed minden friss termékre, mindenféle elképzelhető domainre: tejből, virágokból, növényekből, gombákból és diófélékből származó húsokig mindenféle gyümölcsökig és zöldségekig. A termelés mellett az elsődleges termékek feldolgozásának első lépései a friss üzleti világunk részét képezik. De ne felejtsd el a beszállítók, tanácsadók és a logisztikai szolgáltatók teljes környezetét, akik szerves részét képezik ebben a dinamikus üzleti területen. Igen, termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, de a lényeg az, hogy mindig az emberekre vonatkozik. Olyan emberek, akik kihívásként látják el a fogyasztók igazi igényeit az egész világon: egészséges és biztonságos étel, valamint egy szép és személyes díszített lakóterület.... [-]