$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Élelmiszer és ital üzlet Graduális Tanulmányok 2022 Keresése

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok tö… Tovább

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Kérj Információt Távoktatás Élelmiszer és ital üzlet Alapdiplomák 2022

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japán

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmi ... +

Vállalkozás és üzletmenedzsment: A vállalkozói készség és a vállalkozási folyamat alapos megértésének fejlesztése, valamint a diákok számára a szálloda, az étterem, az élelmiszer, a bor, a turizmus, a vendéglátás vagy az eseményekhez kapcsolódó vállalkozás fejlesztésének koncepcionális tervezése és megtervezése vállalkozói szempontból. Bevezetés a vállalkozói szellembe és a vállalkozói evolúció elmélete A vállalkozói gondolkodásmód és jellemzők Etikai, társadalmi és fenntartható gyakorlatok Pathways Az ipar és a szervezet A marketingterv Pénzügyek: Készpénz; Indítási költségek; Nyereség és veszteség 2. Élelmiszer- és italköltség -ellenőrzés: Az iparág és a menedzser áttekintése Az élelmiszer -előállítási folyamatot irányító bevételek és költségek kezelése Élelmiszer- és italárak menü Menüelemzés Munkaköltség -ellenőrzési szabványok Diszkriminációs törvények, munkahelyi zaklatás és zaklatás bevételeinek ellenőrzése és használata Technológia 3. Élelmiszer -minőségirányítás: Mi az élelmiszer -minőség? Élelmiszer -termelés és az élelmiszerekben lévő allergének tartósításának ellenőrzése Élelmiszerbiztonsági program kidolgozása Az élelmiszer -biztonsági programot alátámasztó dokumentumok kidolgozása Élelmiszer -biztonsági program ellenőrzése 4. Éttermi koncepciók: Éttermi koncepciók és célpiacok Elhelyezkedés, hely, helymeghatározás A menü- és menütervezés Az elvek Az étterem kialakítása és elrendezése A konyha és a bárok felszerelése A pénzügyi terv és a jogi kötelezettségek Az üzleti terv -
Alapképzés
Japán
On-line