Hivatalos Leírás

Ez a fő célja, hogy fejlessze a fejlett műszaki tehetségeket és menedzsmentet az alapismeretek megszerzéséhez az Anyagtudomány és a Mérnöki tudás megszerzése érdekében, hogy a hallgatók vegyenek részt a tudományos kutatás, a technológiai fejlesztés, a folyamat és a berendezések tervezése, gyártása és működtetése és irányítása területén fémes anyagok és szervetlen nemfémes anyag.

A diákok részt vehetnek a tervezési, kutatási, gyártási, minőségellenőrzési és elemzési munkákban, az új anyagok kutatásában és fejlesztésében, valamint a fémes anyagok és szervetlen nemfémes anyagok új kézműves- és termelésirányításában a tudományos kutatóintézetekben, a tervezőintézetben és a nagy és közepes méretű vállalkozások a diploma megszerzése után.

A főiskolai hallgatók főleg a fémes anyagok és szervetlen nemfémes anyagok alapelméleteit és gyártási folyamatát tanulmányozzák; elsajátítja a szövetek, a szerkezet, a teljesítmény és a feldolgozási technológia közötti kapcsolatot, és szerezze meg az anyagok tervezésének, módosításának, tesztelésének és új termékek, új technikák és új berendezések kifejlesztésének képességét.

Tananyag követelmény

A diplomások szükséges ismerete és készsége:

 1. Szilárd alapja a természettudománynak és a humán- és társadalomtudomány jó alapja és minősége;
 2. Az Anyagtudomány és Műszaki Alapelemzés, az Anyagkészítés Elve és Technika, az Anyagszerkezet és a Tulajdonságok és az Anyagvizsgáló és Ellenőrzési Módszerek alapvető elméleteinek szisztematikus elsajátítása;
 3. Az anyag formázása és feldolgozása, valamint a technológiai gazdálkodás szakmai ismerete;
 4. Az alapvető ismeretek és készségek a gép, az elektromos és elektronikus technológia és a számítógépes alkalmazás szükséges ebben a fő.
 5. Ahhoz, hogy megismerjék a szakirányú szakmai technikákat ezen a szakterületen, és ismerjék meg a témakör élvonalát és fejlődését;
 6. Ahhoz, hogy erős legyen az öntanulás, az erős innováció és a magas átfogó minőség.

Főétel:

Fizikai kémia, leíró geometria és mérnöki grafika, alapmûszaki tervezés, mérnöki mechanika, CAD / CAM Alapítvány, Anyagtudományi Alapítvány, Anyagtudományi Alapítvány, vas- és acélanyagok, szilárd állapotú fázisátvitel, anyagtechnika, anyagtani tulajdonságok, fizikai tulajdonságok Anyagok vizsgálati módszere, Anyagkészítmények, Színesfém anyagok stb.

Alkalmazási követelmény

 1. HSK 4 szint.
 2. Közjegyzői legmagasabb diploma (fotokopás): a várható okleveles nyertesek kötelesek a jelenlegi hallgatói okiratok hivatalos bizonyítékát benyújtani. A kínai vagy angol nyelveken kívüli más nyelvű dokumentumokat csatolni kell közjegyzői kínai vagy angol nyelvű fordításokhoz.

Alkalmazási anyagok

 • Az útlevél első 10 oldalának másolata,
 • A középiskolai érettségi bizonyítvány vagy az átirat,
 • A szponzor bankszámlájáról szóló közelmúltbeli rekord,
 • Támogatási levél,
 • Jelentkezési lap (kitöltött).
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Liaoning University of Technology »

Utoljára frissítve April 6, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
15,000 CNY
- évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date