Read the Official Description

Ez a fő célja, hogy fejlessze a fejlett műszaki tehetségeket és menedzsmentet az alapismeretek megszerzéséhez az Anyagtudomány és a Mérnöki tudás megszerzése érdekében, hogy a hallgatók vegyenek részt a tudományos kutatás, a technológiai fejlesztés, a folyamat és a berendezések tervezése, gyártása és működtetése és irányítása területén fémes anyagok és szervetlen nemfémes anyag.

A diákok részt vehetnek a tervezési, kutatási, gyártási, minőségellenőrzési és elemzési munkákban, az új anyagok kutatásában és fejlesztésében, valamint a fémes anyagok és szervetlen nemfémes anyagok új kézműves- és termelésirányításában a tudományos kutatóintézetekben, a tervezőintézetben és a nagy és közepes méretű vállalkozások a diploma megszerzése után.

A főiskolai hallgatók főleg a fémes anyagok és a szervetlen nemfémes anyagok alapvető elméleteit és gyártási folyamatát tanulmányozzák; a szövetek, a szerkezet, a teljesítmény és a feldolgozási technológia közötti kapcsolat megszerzésére, valamint az anyag tervezése, módosítása, tesztelése és új termékek, új technikák és új berendezések kifejlesztésének képességére.

Tananyag követelmény:

A diplomások szükséges ismerete és készsége:

 1. A természettudomány szilárd alapja és a humanista és társadalomtudomány jó alapja és minősége;
 2. Az Anyagtudomány és Műszaki Alapelemzés, az Anyagkészítés Elve és Technika, az Anyagszerkezet és a Tulajdonságok és az Anyagvizsgáló és Ellenőrzési Módszerek alapvető elméleteinek szisztematikus elsajátítása;
 3. Az anyag formázása és feldolgozása, valamint a technológiai gazdálkodás szakmai ismerete;
 4. Az alapvető ismeretek és készségek a gép, az elektromos és elektronikus technológia és a számítógépes alkalmazás szükséges ebben a fő.
 5. Ahhoz, hogy megismerjék a szakirányú szakmai technikákat ezen a szakterületen, és ismerjék meg a témakör élvonalát és fejlődését;
 6. Ahhoz, hogy erős legyen az öntanulás, az erős innováció és a magas átfogó minőség.

Főétel:

Fizikai kémia, leíró geometria és mérnöki grafika, alapmûszaki tervezés, mérnöki mechanika, CAD / CAM Alapítvány, Anyagtudományi Alapítvány, Anyagtudományi Alapítvány, vas- és acélanyagok, szilárd állapotú fázisátvitel, anyagtechnika, anyagtani tulajdonságok, fizikai tulajdonságok Anyagok vizsgálati módszere, Anyagkészítmények, Színesfém anyagok stb.

Alkalmazási követelmény

 1. HSK 4 szint
 2. Közjegyzői legmagasabb diploma (fotokopás): a várható okleveles nyertesek kötelesek a jelenlegi hallgatói okiratok hivatalos bizonyítékát benyújtani. A kínai vagy angol nyelveken kívüli más nyelvű dokumentumokat csatolni kell közjegyzői kínai vagy angol nyelvű fordításokhoz.

Alkalmazási anyagok

 • Az útlevél első 10 oldala másolata
 • A középiskolai érettségi bizonyítvány másolatát vagy az átiratot
 • A szponzor bankszámlakivonatának legújabb rekordja
 • Szponzorációs levél
 • Jelentkezési lap (kitöltve)
Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by Liaoning University of Technology »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
15,000 CNY
- évente
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date