Alapképzés az intézmények és a vállalkozások igazgatásában

Lithuania Business University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapképzés az intézmények és a vállalkozások igazgatásában

Lithuania Business University of Applied Sciences

Az intézmények és vállalkozások igazgatását olyan intézmények és vállalatok adminisztrátora készíti el, akik képesek lesznek a számítógépes munkák szakmai kezelésére, a vállalati tevékenység megszervezésére és összehangolására, az információs tevékenység irányítására, a személyzet vezetésére, irodák, fióktelepek vagy egyéb szervezeti egységek szervezésére tevékenység, felvétel, kiválasztás, elhelyezés, minősítés javítása, a munkakapcsolatokhoz kapcsolódó vállalati tevékenység dokumentációjának kezelése, anyagi és pénzügyi erőforrások kezelése, az intézmény vagy vállalkozás képének megteremtése, képzések szervezése az alkalmazottak szakértelme számára a munkavállalói motiváció formái.

Lehetőségek:

 • üzleti adminisztráció
 • Állami és közintézmények adminisztrációja

A program tartalma

Az intézmények és vállalkozások jövőbeli adminisztrátora általános egyetemi tantárgyakat és tanulmányi témaköröket tanulmányoz: idegen nyelv, bevezetés a filozófiához, matematika, kommunikációs pszichológia, vállalkozói készség, kutatási módszertan és adatelemzés, tevékenységdokumentáció, közgazdaságtanelmélet, információtechnológia, szervezet társadalmi felelőssége, üzleti etika, vállalkozások közgazdaságtan, számviteli bevezetés, kommunikáció bevezetése, szervezeti magatartás, bevezetés a vezetéshez, marketing. A speciális szakmai tantárgyak a kiválasztott szakiránytól függnek: üzleti adminisztráció vagy állam és közigazgatás.

A hallgatók összesen 30 tantárgyat tanulnak. A kreditek öt százalékát az opcionális modulok biztosítják. A tanulmányi program három szakmai gyakorlatot foglal magában: bevezető, tevékenységdokumentáció (számítógépen) és végleges. A teljes szakmai gyakorlat 30 kredit. E gyakorlatok során a diákok megszilárdítják és javítják piackutatási teljesítményüket, a személyzet vezetését, a tevékenységek és más készségek szervezését és összehangolását. A tanulmányi programot a szakmai alapképzés védelme végzi. A diplomások intézményi és vállalati adminisztrátori diplomával rendelkeznek.

Felvételi követelmények

Azok a pályázók, akik befejezték a vizsgát és nyerték az érettségi bizonyítványt, pályázhatnak az állam nem finanszírozott helyére (VNF). Az államilag finanszírozott tanulmányok felvétele közvetlenül az Alkalmazott Tudományok Egyetemen történik.

Azok, akik Litvániában az államilag finanszírozott és az ösztöndíjas (VNF / st) államilag elismert szakképző iskolákban kívánnak tanulni, 2012. június 1-jétől július 21-ig részt kell venniük az általános felvételi eljárásban az általános felvételi eljárás során valamennyi litván intézménynek felsőoktatás a www.lamabpo.lt oldalon A pályázók a LAMA BPO weboldalához csatlakoznak, és jelzik: Litvánia Üzemi Egyetem Alkalmazott Tudományok; a tanulmányi program; VNF / tanulmányi ösztöndíj *

* Tanulmányi ösztöndíjat kapnak a diákok minden szintjén, akik pályázhatnak a legmagasabb pontszámú államilag nem finanszírozott tanulmányi helyekre. Tanulmányi ösztöndíjat ítélnek oda az egész tanulmányi időszakra. Minden tanév végén a hallgató választhat, hogy ugyanabban a tanulmányi programban tanul egy másik felsőoktatási intézményben anélkül, hogy elveszítené az ösztöndíjat.

A tanulmányi ösztöndíjra (VNF / st) benyújtott államilag nem finanszírozott helyre pályázó versenyképességi pontszám és súlyozott együttható tárgyai és 2017-ben szerzett érettségi bizonyítványt:

 1. Matematika 0,4 (államvizsga)
 2. A litván nyelv és irodalom 0.2 (állami vagy érettségi vizsga)
 3. Idegen nyelv (angol, német vagy francia) (államvizsga)
 4. Történelem vagy földrajz 0,2 (állami vizsga vagy végleges éves jel)
 5. Idegen nyelv / Informatika / Biológia / Földrajz / Történelem / Művészet 0.2 (államvizsga vagy érettségi vizsga vagy éves zárójel)

Karrier

Miután a végzett diplomások képesek lesznek dolgozni:

 • Adminisztrátorok, állami, állami intézmények
 • Asszisztens menedzser.
 • Ügyfélszolgálati adminisztrátorok magán- vagy non-profit szervezeteknél, vállalkozásoknál vagy intézményeknél, osztályvezetőként vagy vezetői asszisztenseknél
 • Titkár - referensek

Az intézmények és vállalkozások igazgatásának elvégzése után a hallgatók képesek továbbtanulni az egyetemen és magasabb szintű képesítést folytatni a társadalomtudományok vagy a menedzsment területén.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 24, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Litvánia - Klaipėda, Klaipėda County
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Litvánia - Klaipėda, Klaipėda County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt