Alapképzés az erőforrás menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

A fenntartható erőforrás menedzsment program a Grenfell Campus Memorial Egyetemen nem a művészettudományi diploma, és nem is tudományos fokozat.

Inkább az erőforrás-gazdálkodás főnöke (BRM), amely áthidalja a természeti erőforrásokkal kapcsolatos tudományos aggodalmakat a szakpolitika fejlesztésével és irányításával kapcsolatban. A négyéves képzési program a Grenfell Campus különböző programjai között megosztott tanfolyamokra támaszkodik, és új kurzusokat is bevezet.

Miért célszerű a fenntartható erőforrás-gazdálkodás tanulmányozása a Grenfell-en?

Mi a fenntartható erőforrás-gazdálkodás? Emberi igények értékes erőforrásainkra nő. Az erőforrások védelmének szükségessége nagyobb, mint valaha. Társadalmunk, gazdaságunk és bolygónknak olyan képzett szakemberekre van szükségük, akik megtalálják ezt az egyensúlyt.

A fenntartható erőforrás-gazdálkodás az értékes, megújuló és nem megújuló erőforrásaink jobb kezelésével foglalkozik. Holisztikus megközelítést alkalmaz, feltárva az etikát, a közgazdaságtant, a tudományt, az aktivizmust és a politikát. Ez egy olyan multidiszciplináris fokozat, amely megkönnyíti Önt, hogy felelősségteljes, szenvedélyes erőforrás-menedzserévé váljon. Az erőforrás-gazdálkodás széles körű elméleti perspektívát fog kapni, és megtanulod alkalmazni azt megújuló és nem megújuló erőforrásokra.

Néhány kurzus a következőket tartalmazza:

 • Biológia és kémia
 • Gazdaság és statisztika
 • földrajz
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Egy negyedéves kutatási szeminárium
 • Egy független kutatási projekt - kiváló előkészítés a mester- és doktori szintű kutatáshoz
 • Egy Bonve Bay-i tengeri állomáson

Helyi

A források megismerése nem korlátozható az osztályteremre. A Corner Brook-ban sok lehetőség nyílik arra, hogy első kézből láthassa a helyi ipar erőforrás-menedzsment kihívásait és lehetőségeit. Pép és papír, vízenergia, olaj és gáz, hal- és erdőgazdálkodási ipar van. Vannak nemzeti parkok, ökológiai tartalékok, erdei erdei hálózat és más védett területek.

A kutatókkal olyan kutatókkal is dolgozhat, mint a Humber River Basin Project, amely átfogó kutatási kezdeményezések gyűjteménye lehet, amelyek segítenek nekünk többet megtudni a vízellenes és földi erőforrásokról, amelyek távol vannak az egyetemen.

Megfizethető

Élvezni fogja a legalacsonyabb tandíjat angolul beszélő Kanadában. A tartományi kormány kiemelt fontosságot tulajdonít az oktatásnak, és széleskörű támogatást nyújt az Emlékegyetemnek. Ez a kötelezettségvállalás lehetővé teszi számunkra, hogy megfizethető, mégis magas színvonalú középfokú végzettséget biztosítsunk.

Ez személyes

Grenfellnél a professzorok név szerint ismerik. Alacsony tanuló-oktatói arányunk biztosítja, hogy a tanulás személyes és intim legyen. Az egyetemen több mint 1300 hallgatóval valós kapcsolatokat létesíthet az osztálytársaival, és fontos részévé válik a Grenfell közösségnek.

Az elsőéves hallgatók tájékoztatása

Grenfell diákként számos utazási lehetőséget kihasználhat. Utazás Belizebe, ahol tanulmányozhatja a fenntartható fejlődést, és szabadidejében felfedezheti a gátat. Részvétel a Nemzeti Student Exchange (NSE) programban, ahol Grenfell tandíjat fizet, és tanulmányoz egy másik NSE tagországi egyetemen Kanadában vagy az Egyesült Államokban. Vagy tanulni franciául a Frecker programban, St. Pierre és Miquelonban, a francia szigeteken Newfoundland partjainál. Meg lehet ugrani a tóban is ", és tanulni a Memorial's Harlow Campus-ban Angliában.

Belépés

Meg kell felelnie az Emlékegyetem általános felvételi követelményeinek, és kijelenti, hogy a környezeti tudomány a főnök, hogy elfogadja a programot.

Karrierlehetőségek

A diplomások elismert és globálisan dolgoznak számos területen:

 • Erőforrás-gazdálkodás a közszolgálatban vagy a magániparban
 • Környezetpolitikai fejlesztés
 • Ökológiai helyreállítás
 • A külföldi szolgálat
 • Nemzetközi üzlet
 • újságírás
 • tanítás
 • Kutatás
 • A nem kormányzati szervezetek

A diplomások is jól felkészültek a fejlett tanulmányok:

 • Erőforrás menedzsment
 • földrajz
 • Környezetvédelmi tanulmányok
Utoljára frissítve okt. 2017

Az iskoláról

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly ... Tovább

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly and safe learning environment. At Grenfell, our class sizes are small, so it's easy to get to know your professors and classmates - you'll feel at home in no time. Kevesebb