Alapképzés az üzleti életben és a nyelveken - nemzetközi üzleti

Sopot University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapképzés az üzleti életben és a nyelveken - nemzetközi üzleti

Sopot University of Applied Sciences

MIÉRT Üzleti és nyelvismeret?

  • Ez egy egyedülálló mértékben országos szinten. Az interdiszciplináris tanulmányokat a Sopot Alkalmazott Tudományok Egyeteme és az Ateneum Egyetemen végzi, amely a széleskörű szakmai fejlődés alapját képezi, és előkészíti a diplomások munkáját egy multikulturális környezetben, többek között Nemzetközi vállalatok. Az üzleti gyakorlattal együttműködve kidolgozott tanulmányi program az egyetemek által kínált programok és oktatási tendenciákon alapul. Ez az üzleti és gazdasági tanulmányok kombinációja két nyelv intenzív tanulásával.
  • Idegen nyelvek - kötelező: angol; Választható: német, svéd, spanyol - Garantált gyakornoki a hatodik félévben, a legnagyobb lengyel és külföldi vállalattól a BPO / SSC szektorban (többek között: Bayer, Kemira, Thyssenkrupp, DNV, Arla).
  • A B & L végzettséggel rendelkezők két egyetem alapképzésében részesülnek, és lehetőségük nyílik másodfokú tanulmányok elvégzésére különböző területeken. A tanulmányi főmunkát a Sopot Egyetem Nyelvtudományi és Üzleti Főiskolai Karán végzi. Az elsőfokú tanulmányok 6 féléves hosszúak, befejezettek a főiskolai végzettséggel.
  • A diplomások szakmai készségeket és kompetenciákat szereznek: az angol és egy másik választott idegen nyelv megfelelő használata különböző nyelvtudományi kommunikációban, angolul és más választott nyelven kommunikálva különböző társadalmi helyzetekben, gazdasági és társadalmi értékelési és véleménynyilvánítási képességgel A gazdasági és adózási jog alkalmazására való képesség, a számviteli és adókönyvi gazdasági műveletek megszerzésének és mérésének képessége, pénzügyi beszámolók készítése és értékelése, mennyiségi módszerek és analitikai módszerek alkalmazása a gazdasági jelenségek és folyamatok tanulmányozásának eszközeként, a A vállalati működés alapelvei, az alapvető szervezeti és vezetési koncepciók és módszerek alkalmazása.

A tanulmányok célja, hogy szakembert képezzenek a nemzetközi üzleti életben. A diplomás felkészültséggel rendelkezik a globális üzleti tevékenység gazdasági, politikai és kulturális dimenzióinak értékelésére. A nemzetközi témák kiváló ismerete a tekintélyes tanulmányokban való részvételnek köszönhetően számos ajtót nyit az üzleti világban. A hároméves tanulmány során a hallgatók különböző projektekben vesznek részt, és fejlesztik a készségeket üzleti stratégiák kialakításával és gazdasági problémák megoldásával.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Locations
Lengyelország - Sopot, Pomeranian Voivodeship
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Lengyelország - Sopot, Pomeranian Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt