Hivatalos Leírás

Egyetemi Program: Nemzetközi Üzleti Program

Nemzetközi Üzleti Program célja a diákok érdekli a karriert nemzetközi környezetben. A program kielégíti az olyan üzletemberek és nők szükségességét, akik képesek nemzetközi üzleti életben dolgozni, és általános és szakosított tanfolyamokat tartalmaznak, amelyeket angol nyelven adnak meg. A program során olyan diákokat fog találkozni a világ különböző részeiben, amelyek kiváló alapot nyújtanak más kultúrák megértéséhez. Ha az előírtnál a lehetőséget, hogy külföldre menjen, az egyetemi csere és / vagy nemzetközi szakmai, akkor élményt tanuló és dolgozó nemzetközi környezetben. Ez biztosítja az Ön számára értékes tapasztalatot alkalmazása során a jövőbeni munkához.

Karrier lehetőségek A Nemzetközi Üzleti Program tanulmányozása után Ön képes lesz arra, hogy a vállalatok, szervezetek vagy az állami szektorban nemzetközi üzleti feladatokkal dolgozzon. A gyakornoki program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy külföldön dolgozhasson, ahol lehetőséged lesz gyakorlására és fejlesztésére a marketing, menedzsment vagy finanszírozás terén. A program lehetővé teszi az üzleti adminisztráció fejlett és posztgraduális tanulmányait.

Program Outline

Minden kurzust tanult egyesével, a vizsgát végén minden modulhoz. Általában minden kurzus modul 5 hét.

Tanfolyamok az első öt félév és részben a hatodik félévben kötelező.

• Nemzetközi üzleti adminisztráció (Nemzetközi üzleti környezet, marketing, szervezet és vállalatvezetés, vezetői számvitel)


• Statisztikák (Bevezetés a statisztikai minőségellenőrzéshez és statisztikai döntéselmélethez) és a gazdasági történelem (a gazdasági jelenségek történeti perspektívában történő fejlődéséről)


• Közgazdaságtan (korlátozott erőforrások kezelése)


• Nemzetközi üzleti adminisztráció B (Pénzügyi könyvelés B, vállalkozói és vállalati és vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, Kutatási módszertan az üzleti adminisztrációban, Pénzügy alapjai.


• Üzleti Adminisztráció C és választani (Ebben a szemeszterben, akkor tanulmányi 15 kredit C szinten, ahol választja a marketing és a pénzügyminiszter, és 15 kredit (választható kurzusok) minden olyan tantárgy, amíg teljesíti a követelményeket, és vannak helyek elérhető ez a kurzus. Ön garantáltan egy helyet az összes tanfolyamokat a következő intézmények: Business Administration, Economics, statisztika, jogi és gazdasági történelem. Ön is pályázhat más nyelvtanfolyamokon, a viselkedési tudományokon és az informatikaon. Ön is megy a csere külföldi tanulmányok ebben a félévben.


• Jogtudományi felmérés tanfolyam (Bevezetés a svéd jogba és az alapvető uniós jogba) és 15 kredit választható kurzus (a diákoknak lehetősége van külföldi szakmai gyakorlásra (opcionális), de ajánljuk, vagy választhatunk, hogy tanulmányi 15 kredit választani (azonos feltételek, mint a félév 5)

A hetedik félévben, akkor választhatnak specializációt közötti egyedi tanfolyamok minden hangsúly az üzleti adminisztráció. (Marketing, menedzsment, üzleti fejlesztés és nemzetköziesítés).

8. félév: mértéke a projekt. A mértéke a projekt egyeznie kell a hangsúlyt, mint a terület specializáció (kell írni egy másik hallgató).

Segítségnyújtás az írásos és szóbeli prezentáció angol nyelven fog kapni párhuzamosan tanfolyamok félév 1. és 4.

Állásajánlatok


A programot befejezõ hallgatók a szakképzettségüket nemzetközi vállalatokra, szervezetekre és hatóságokra használják. A program elkészíti a hallgatót egy nemzetközi munkakörnyezetre.

Alumíniumaink számos különböző és érdekes pozícióval rendelkeznek, itt vannak néhány példa:

Export Consultant, Marketing Manager, kutató, készpénz menedzser, Marketing- és Business Developer, Sales Manager, Media Manager, alelnök, Company tanácsadó, termelési igazgató, stb

Felvételi követelmények

Általános követelmények
Egy középiskolai felsőoktatási oklevél.

Nyelvi készségek szükségesek
A hallgatóknak külön angol nyelvi jogosultsággal kell rendelkezniük a svéd gimnázium angol B-jével. Ezt rendszerint egy nemzetközileg elismert angol nyelvtudás tesztje mutatja.

Konkrét követelmények
Ez a program külön követelményeket támaszt a következő témákban; Matematika, társadalomtudomány


D.4.1 (matematika kurzus C svéd torna-és társadalomtudományi természetesen a svéd gimnáziumban vagy az azzal egyenértékű kurzusok más országokból) C.1 (angol nyelvtanfolyam B svéd gimnáziumban vagy az azzal egyenértékű kurzusok más országokban.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
360,000 SEK
Tandíj; első részlet: SEK 45000
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Visit Umeå