Hivatalos Leírás

Bachelor in Finance & Control (nemzetközi)

A Finance & Control tanítja Önt a nemzetközi szervezetek pénzügyi tevékenységének megszervezésére, végrehajtására és nyomon követésére.

A munkáltató gyárt kerékpárokat, és azt akarja, hogy hozzanak létre egy olyan termelő létesítmény Tajvanon. Ez a feladat kiszámításához jövőbeni nagy bevételeket, a termelési költségek és a nettó jelenértéke a projekt.

Vagy a cég akarja, hogy átvegye egyik versenytársa, és ez a feladat, hogy a kutatás a mérleg értékének meghatározásához a vállalat.

Mint nemzetközi vezérlő, tudod, minden a tervezési és monitoring pénz áramlik a nemzetközi munkakörnyezetet.

Te

Van számolási készségek. Szereted dolgozni számok. Arra is van jó kapcsolatteremtő képesség, és akkor beszélni és írni angolul folyékonyan. Van egy üzletszerű mentalitás, és megnézi a határokon túl.

A Finance & Control program (nemzetközi)

Lesz szerezzenek ismereteket menedzsment és számvitel, logisztika, pénzügyi és vezetői számvitel, közgazdaságtan, pénzügyi jog és az interkulturális menedzsment. Lesz mester statisztika és pénzügyi matematika Excel. A tanulmányi program tanítják teljes egészében angol nyelven. A nemzetközi cégek vettek részt a fejlesztési program, amely garantálja, hogy a szabványok a szakterület teljesülnek.Jellemzői a tanulmányi program

Ez az angol megfelelője a holland "Bedrijfseconomie" program. A nemzetközi hatókörű. Közösségünk nemzetközi. A diákok és oktatók érkeznek Hollandiában és külföldön. Oktatók és a személyzet tagjai rendelkeznek a nemzetközi szakmai tapasztalattal és valós eseteket. Akkor strukturálják 1,5 év folyamán magad. Miközben a szakmai gyakorlat, kisebb, Szakdolgozat vagy csereprogramban. A mi megközelítésünk személyes. Lesz kis csoportokban, és a saját személyes edző.

Felvételi követelmények

Alkalmazása előtt a Avans University of Applied Sciences, kérjük figyelmesen olvassa el a felvételi követelményeket az alábbiakban.

Angol követelmények nemzetközi diákok

Vizsga - minimális pontszám:

  • IELTS teljes zenekar: 6
  • IELTS hallgatás: 6
  • IELTS olvasat: 6
  • IELTS írás: 6
  • IELTS beszélünk: 6
  • TOEFL számítógép alapú: 213
  • TOEFL internet alapú: 80

Kiegészítő követelmények

A szint a korábbi tanulmányok már egyenértékűnek a holland HAVO, VWO vagy MBO 4 szinten. Angol lehetett az egyik tanfolyamok. Ha nem vagyunk tisztában a külföldi oklevél, NUFFIC, a holland szervezet nemzetközi elismerését oklevelet, majd ellenőrizze az olajszintet számunkra.


Kezdete tanulmányi program

Hónap: szeptember

Határidő EU: június 1

Határidő nem EU: augusztus 1

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date