359 Bachelor Programok ban ben Hollandia for 2024

Bachelor Programok ban ben Hollandia for 2024Filter
    • Amsterdam, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A hagyományos üzleti oktatás megtanítja az elmélet memorizálására és megismétlésére. Hiszünk abban, hogy létezik jobb út: a releváns készségek elsajátítása és azok valós világban való alkalmazása. Az oktatásod, a vállalkozásod, a karriered. A legtöbb oktatás megtanítja túlélni a jelent, mi pedig felhatalmazzuk arra, hogy építsd a jövőd. Amikor elvégzi a Team Academy-t, világszerte elismert alapképzéssel, 4 éves munkatapasztalattal, nemzetközi hálózattal, készségekkel teli hátizsákkal, valamint felejthetetlen élményekkel és emlékekkel távozik a világ körüli utazásairól.

    • Amsterdam, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az üzletünk az alapja. Inter College Business School elkötelezett a jövő vállalkozói elméjének inspirálása iránt. Az 1979-ben alapított iskola éves tapasztalattal rendelkezik a vállalkozók számára készített, egyedi üzleti adminisztráció (BBA) kurzusok nyújtásában. Az Inter College Business School hallgatójaként biztosítani fogjuk, hogy ötletei és tehetségei cselekvéssé és gyakorlati tapasztalattá váljanak - mivel csak így lehet alkalmazni az értéket. A sokoldalú tanfolyam azt jelenti, hogy mindent megtanul a marketingtől, a közgazdaságtantól, a HR-től és a projektmenedzsmenttől az üzleti jogig, az egyesülésekig és felvásárlásokig, a pénzügyi menedzsmentig és a vállalatirányításig.

    • Haarlem, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Speciális készségek megszerzése, amely magában foglalja a számtalan médiaterület külső és belső kontextusának és céljának megértését, valamint jártasságot a legmodernebb digitális eszközökben!

    • Zwolle, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Azért akarsz cselekedni, mert nincs B bolygó? Induljon el a fenntartható jövő felé vezető átalakító úton a dinamikus Bachelor of Business Administration (BBA) programunkkal a globális projekt- és változásmenedzsment területén. A leendő nemzetközi projektmenedzserek és változásvezetők képessé válnak arra, hogy az ENSZ 17 fenntartható fejlődési céljához igazodva szembeszálljanak a sürgető globális kihívásokkal.

    • Leiden, Hollandia

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Pszichológia BS célja, hogy biztosítsa a biológiai, kognitív, személyiségi és társadalmi összefüggéseket az egyének viselkedésének megértése érdekében egész életük során. Azok a hallgatók, akik sikeresen elvégzik a BS-t a pszichológiában, megalapozzák, kutatási készségeiket és adatelemzési szakértelmüket megszerzik a MA / Ph.D. sikeréhez. pszichológia posztgraduális program (pl. klinikai pszichológia, kísérleti pszichológia stb.). A pszichológia tudományok alapképzésén (BS) végzett hallgatóknak diplomát kell szerezniük, mielőtt megszerezhetnék a szakmai engedélyt. A diákokat arra ösztönzik, hogy ellenőrizzék a posztgraduális programok belépési követelményeit, mielőtt befejezik a BS-t a Websterben, abban az esetben, ha további tanfolyamokra van szükségük.

    • Groningen, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A területrendezés és -tervezés alapképzési programja Hollandiában egyedülálló. A témák széles körét lefedi, és lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy felfedezzék saját érdeklődési körüket a fizikai és intézményi kialakításon belül. Ez a fokozat lehetővé teszi a nemzetközileg elismert és magasan képzett tanároktól való tanulást.

    • Apeldoorn, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Wittenborgi Alkalmazott Tudományok Egyetemén a BBA Vendéglátóipari üzleti adminisztráció szakon minden hallgató egy sor széleskörű üzleti modult végez, amelyek kiegészítik a választott szakirányt.

    • Breda, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Érdekel az IT, technológia és folyamatfejlesztés? És szeretsz emberekkel dolgozni? Légy hajtóerő Logisztikai Mérnöki alapképzésünkkel! A logisztika az áruk, információk és emberek áramlásának a leggyorsabb és legalacsonyabb költséggel történő megszervezéséről és tervezéséről szól. Ebben a folyamatban a fenntarthatóságot is figyelembe veszik.

    • 's Hertogenbosch, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert

    Angol

    A Kertészet és üzletmenedzsment zöldségek, gyümölcsök és növények kereskedelmi előállításáról szól. A nemzetközi vállalkozásról, a technológiáról, az innovációról és a fenntarthatóságról szól.

    • The Hague, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor's in Security Studies-ben tanulmányozza a 21. századi biztonsági kihívásokat, és megtanulja stratégiai megoldások kidolgozását egy összetett világ számára.

    • Amsterdam, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Az IB Fast-Track program hároméves alapképzési program, amelyet teljes egészében angol nyelven tanítanak. A program ugyanazokat a tervezett tanulási eredményeket nyújtja, mint a négyéves program, csak akadémikusabb jellegű, az irodalom és az üzleti elmélet szélesebb körére hivatkozva. Készüljön fel a személyes, szakmai és globális készségek kidolgozására, és számítson arra, hogy megtanulja az üzleti élet lényegeit.

    • Amsterdam, Hollandia
    • Famagusta, Ciprus

    Részidő

    3 évek

    Összekevert

    Angol

    Készüljön fel a technológiai kor legforróbb munkájára a szoftvermérnöki készségek elsajátításával

    • Meppel, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Holland

    Az NHL Stenden University of Applied Sciences International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) programja keretében kombinálhatod az általános iskolai oktatás iránti szenvedélyedet a különböző kultúrák felfedezésével. Fejlessze nevelési, pedagógiai és oktatási készségeit oly módon, hogy megmutassa személyes képességeit és lehetőségeit.

    • Velp, Hollandia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Amsterdam, Hollandia
    • Breukelen, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Szeretnél a következő sikeres vállalkozó lenni Amszterdamban, vagy barátokat szerezni egy életre a breukeleni egyetemen? Ha az a törekvése, hogy vezető szerepet játsszon a holnap üzleti világában, akkor hároméves akadémiai Bachelor of Science in (International) Business Administration (BScBA) lehet az Ön számára! Intenzív programunk az Ön vezetői fejlesztését célozza. Alapképzésünk az akadémiai üzleti ismeretek, a gyakorlati relevancia és a személyes fejlődés egyedülálló kombinációját kínálja.