212 Bachelor Programok ban ben Franciaország for 2024

Bachelor Programok ban ben Franciaország for 2024Filter
    • Paris, Franciaország
    • Madrid, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Science in Computer Science felkészíti a hallgatókat arra, hogy nemzetközi kontextusban erős kommunikátorok legyenek, elemző és kritikus gondolkodók legyenek szilárd matematikai, számítástechnikai és adatelemzési ismeretekkel, döntéshozatali és problémamegoldó készségekkel, valamint társadalmilag felelősségteljesek legyenek, egyértelműen összpontosítva fenntarthatóság.

    • Nice, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A BESIGN School egyedülálló lehetőséget kínál diákjainak, hogy kitűnjenek azzal, hogy szakosodjanak már a Bachelor's program második évében. Ezt a specializációt a harmadik évben folytatják. A diákoknak lehetőségük van elmerülni az izgalmas felfedezések világában, három különböző specializációs lehetőséggel. A BESIGN Schoolban a tervezési oktatás továbbra is átfogó, de minden diáknak lehetősége van arra, hogy saját, személyre szabott tanulási útját alakítsa egyedi céljainak elérése érdekében.

    • Grenoble, Franciaország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Grenoble IAE alapképzési menedzsmentje a gazdasági és menedzsment szak 3. éve, és az első lépés a Pathway Management School-ban. Feladata, hogy a hallgatók alapvető menedzsment készségeket szerezzenek a menedzsmenttudományi mesterképzésre való felkészülés során, amely speciális vagy általános vezetői pozíciókat eredményez. A menedzsment minden aspektusát technikai szempontból, de koncepcionális megközelítésen keresztül is lefedik, amelynek célja a vezetői pozíciókban kulcsfontosságú nyitottság és gondolkodási képesség fejlesztése. Az egyéves menedzsment alapképzés azoknak a hallgatóknak szól, akik már 120 ECTS kreditet teljesítettek egy üzleti vonatkozású tantárgyból, és minimum B2 szintű angol nyelvű képesítéssel rendelkeznek.

    • Paris, Franciaország
    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Meghívjuk Önt, hogy lépjen be egy olyan világba, ahol a sport és annak értékei mindenütt jelen vannak. Lépjen be a szenvedélyek, érzelmek és érzések világába. Integráljon egy olyan piacra, amely soha nem szűnik meg újra feltalálni magát. Az AMOS választása azt jelenti, hogy csatlakozni kell a sportmenedzsment úttörő iskolájához Európában, amely 2007 óta kíséri szenvedélyes diákjait a sportiparhoz való csatlakozásban. Olyan képzéseket kínálunk, amelyek magas szintű elismert minősítésekhez vezetnek.

    • Toulouse, Franciaország
    • Barcelona, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia, Spanyol

    A(z TBS Bachelor's program egy 3 éves menedzsment szak, amely szakmai és kultúrák közötti fókuszt tartalmaz. A kurzus célja, hogy a leendő diplomásoknak olyan vezetési készségeket adjon, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megfeleljenek a franciaországi és világszerte működő vállalatok üzleti követelményeinek. A program 3 éves értékes tapasztalatokat és találkozásokat kínál olyan tanterv köré épülve, amely minden hallgató számára lehetőséget ad arra, hogy folytassa tanulmányait, vagy egyenesen egy kifizetődő szakmai karrierbe lépjen.

    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program interdiszciplináris tanfolyamokat kínál matematikából, számítógépes programozásból, algoritmusokból és számítógépes architektúrából, az elektronika, a fizika és az emberi tudományok mellett. Ez egy 3 éves program, amelyet 100% -ban angolul tanítanak Párizsban. A programon részt vevő hallgatóknak lehetőségük lesz 1 félévet a fedélzeten tölteni.

    • Berlin, Németország
    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az innovatív, három-négy éves kurzus célja a következő generációs üzleti vezetők fejlesztése, akik képesek eligazodni a poszt-covid világ kihívásaiban. A nemzetközi üzleti és menedzsment kurzus egy innovatív program, amely az üzleti és a menedzsment feltörekvő trendjeivel és kihívásaival foglalkozik új globális üzleti vezetők kialakítása érdekében.

    • Strasbourg, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia, Német

    Az EM Strasbourgban a nemzetközi üzleti alapképzés kiválasztása azt jelenti, hogy elkötelezzük magunkat egy kiválósági program mellett, és aktív szerepet játszunk az oktatásban. Nemzetközi menedzser pályánk magas szintű tudományos és operatív oktatást kínál a felelős vezetők kiképzéséhez. Az elméleti ismeretektől a gyakorlati know-how-ig fejleszteni fogja nyelvtudását és fejlődik egy nemzetközileg összpontosított környezetben. Ez a képzés magában foglal legalább kilenc hónap szakmai gyakorlatot Franciaországban vagy külföldön, annak érdekében, hogy felfedezzék egy vállalat működését, új készségeket szerezzenek és finomítsák karrier céljait.

    • Châteauroux, Franciaország
    • Baar, Svájc

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az adatvezérelt döntéshozatal korszakában a Bachelor of Data Science programunk az Ön kapuja egy dinamikus és izgalmas karrierhez a technológia, a matematika és az üzleti élet találkozásánál. Ahogy a világ egyre inkább az adatokra támaszkodik jövőnk tájékoztatása és alakítása érdekében, nagy kereslet mutatkozik az adatok erejét hasznosító szakemberekre.

    • Troyes, Franciaország
    • Metz, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Francia

    A l'issue du Bachelor in Tourism Management, vous serez opérationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du secteur mondial qu'est le turizmus.

    • Paris, Franciaország
    • Budapest, Magyarország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ismerje meg az üzleti tevékenység fő területeit, és fejlesszen ki releváns, keresett vezetői készségeket a nemzetközi karrier széles körében. Kínálunk egy gyakorlati környezetet, amely aktív szerepet játszik a valós üzleti élet elsajátításában, és fokozza kreativitását olyan professzorok mellett, akik egyedülálló oktatási tapasztalatokat fejlesztettek ki az ESSCA Haladó Pedagógiai Intézetével.

    • Nantes, Franciaország
    • Paris, Franciaország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A BBA Big Data & Management felkészíti a hallgatókat, hogy keresztfunkcionális vezetői pozíciókat töltsenek be. Erős vezetői készségeket (pénzügy, menedzsment, marketing, stratégia) és fejlett technikai készségeket egyaránt elsajátítanak az adatok üzleti teljesítményre vonatkozó gyűjtésében, elemzésében és felhasználásában. Az Audencia és a Centrale Nantes által közösen kidolgozott kurzus mindkét intézmény tudományos kiválóságára támaszkodva erős nemzetközi és szakmai fókuszú programot kínál.

    • Paris, Franciaország
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az angol oktatott Bachelor in Real Estate Business Management a párizsi egyetemen folyik. Ez a program magasra értékelt szakmai oktatást nyújt az ingatlanügyekben. Az érintett szakmai, szakpolitikai és üzleti közösségekkel szorosan együttműködve fejlesztették ki, és célja, hogy intenzív, gyors hozzáférést biztosítson a szakmai karrierhez. Alapos ismereteket szerez az ingatlankezelésről, értékesítésről, közös tulajdonú ingatlankezelésről és vagyonkezelésről. A program az aktív tanulási módszerek kombinációjával valósul meg, és az ipar jelentős mértékben hozzájárul tanítási programunkhoz vendégelőadásokon és szemináriumokon keresztül. Az ingatlanügyletek dinamikus, társaságkedvelő és jól kereső szakma. Felöleli a legtöbb kereskedelmi (ipari, irodai és kiskereskedelmi) és lakóingatlan területét. Gyere és tanulj a Groupe ESPI vel!

    • Lille, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Francia

    A kommunikációs alapképzés elengedhetetlen ahhoz, hogy szilárd általános kultúrát szerezzen a jog, a közgazdaságtan és a menedzsment alapjainak elsajátításával, valamint a fejlett kommunikációs készségek fejlesztésével. Ezzel nem csak személyiségét csiszolja, hanem dinamikus vállalkozói szellemet is ápol.

    • Dijon, Franciaország
    • Cachan, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Francia

    Az ESTP PARIS Bachelor Építőipari Menedzser egy 3 éves képzés, amely egy bac+3 diplomához vezet, amely jogosítványt ad. Az ESTP alapképzés célja a teljes átalakulásban lévő ágazat és a környezeti kihívások igényeinek kielégítése érdekében a tágabb értelemben vett, műszaki, tudományos és vezetési szempontból hatékony, felelős, globális látásmóddal rendelkező építésvezetők képzése. szakmájuk szabályozási és etikai vonatkozásainak operatív ellenőrzése.