Agricommerce bachelor

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A nagy mezőgazdasági üzemek működtetésétől egészen a nemzetközi élelmiszer-kereskedelemig a szakértelem és az üzleti ismeretek megszerzése segít az Új-Zéland elsődleges termelési ágazatának előrehaladásában.

Gyakorlati tapasztalatok

A diploma alatt több mint 300 órányi fizetett munkatapasztalatot szerez. Ez előnyhöz juttatja a potenciális munkáltatókat.

Csatlakozzon az iparághoz vezető szinten

Az új-zélandi gazdaságot a mezőgazdaság és az élelmiszer uralja - ez évente 37 milliárd dollárnyi exportbevételt eredményez, és a nemzetközi kereslet várhatóan tovább növekszik. Csatlakozzon a Massey-diákok nagy csoportjához, akik már végzettek a munkahelyükkel. Továbbra is vezetőkké váltak az iparágban.

Csatlakozzon a világ vezető egyeteméhez

A Massey világszerte rangsorolt és az új-zélandi felsőoktatási egyetem a mezőgazdaságban a QS (Quacquarelli Symonds) rangsor szerint. A ShanghaiRanking az Akadémiai Tantárgyak Globális rangsorában világszerte a világ 150 legjobb egyetemén helyezkednek el.

Büszke rekordunk 1927-ben nyúlik vissza, amikor Új-Zéland első fokozatait kínáltuk a mezőgazdaságban és a kertészetben. Új-Zélandon van a legnagyobb Young Farmer's Club.

A Massey Business School is világszerte rangsorolt - az üzleti iskolák világszerte két százalékos aránya, és nemzetközi szinten elismert közgazdasági és pénzügyi szakemberek által akkreditált AACSB.

Fontos nemzetközi ismeretek

A világ vezető oktatói és oktatói szakértelméből nyerhetsz. Agrárgazdasági programjaink a világ vezető szakértelmét egyesítik mind az üzleti, mind a mezőgazdasági területeken. Massey diplomások és munkatársak segítenek meghatározni nemzetünk mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozásainak jövőjét.

A Massey AgriCommerce programja összehangolja magát az agrárgazdasággal az egész világon - biztosítva, hogy a diplomások rendelkezzenek a készségekkel és az iparági ismeretekkel foglalkozó munkáltatókkal.

Mit tanulsz?

Ez a hároméves világszínvonalú program:

 • Taníts meg neked a mezőgazdasági termelési rendszerekről, az ellátási lánc menedzsmentről, a marketingről, az élelmiszer-gazdaságokról és a nemzetközi agrárgazdaságról
 • Erős megértése, hogy mit kell tartani a fenntartható és versenyképesnek az élelmiszer-értékláncban, valamint a globális élelmiszer- és rostpiacokon.
 • Adja meg a jövőbeni munkahelyek megvalósításához szükséges ismereteket és készségeket
 • Tájékozódjon Önnek a szárazföldi rendszerekről és az agrárvállalkozásokról, valamint az agrárvállalkozás egyik területére vonatkozó speciális ismeretekkel
 • Taníts meg, hogy alkalmazza és integrálja a tudományos, technológiai és üzleti ismereteket, hogy megfeleljen a piac igényeinek
 • Győződjön meg róla, hogy jó analitikus gondolkodó lesz, aki képes az információk megteremtésére a megbízható és innovatív megoldások kidolgozásában.
 • Adja meg az etika, a multikulturális és a nemzetközi környezet megértését
 • Segítsen hatékony kommunikátornak és önálló, független tanulóvá fejlődni
 • Adja meg az irányítási készségeket az elsődleges iparágakban

Új tudományos, technológiai és üzleti ismereteket integrálhat, hogy világosabb jövőt alakítson ki egy olyan vállalati terület számára, amely mindannyiunkat fenntartja.

Ajánlólevél

Cameron Walker
AgriCommerce Bachelor, Vidéki Értékelési Főorvos

„A diplomám befejezése után nagyon könnyű voltam munkát szerezni. Nagy a kereslet a mezőgazdaság diákjai iránt általában, de inkább a vidéki értékelő hallgatóknál… ”

A Massey Egyetemen mind a társaimmal, mind a mentorokkal megpróbáltam megküzdeni, hogy képesek legyek elérni.

A vidéki értékbecslés számomra fellebbezést nyújtott be, mivel karrieremet akartam a mezőgazdaságban, amely sokféle munkát ajánlott, és lehetővé tette számomra, hogy találkozzam és találkozzam egy sor emberrel mind az irodában, mind a helyszínen.

A diplomám kihívást jelentett, de rendkívül kedvező. Minden olyan kurzus, amely annak részét képezte, a mezőgazdaság egyik aspektusa volt, amit meg akartam hallani, minden bizonnyal látom az értéket.

A Massey-on töltött időm felejthetetlen volt. A legjobb rész az emberek, akikkel találkoztam, mind a diákok, mind az oktatók. Nagyszerű, hogy hasonló gondolkodású emberek vesznek körül, akik szintén szenvednek a mezőgazdasággal.

A Massey Fiatal Gazdálkodók Klubjának alelnöke volt az egyik legkedvezőbb tapasztalat, lehetővé tette számomra, hogy fejlesszem vezetői és interperszonális készségemet. A második a Red Meat Network része volt; felbecsülhetetlen értéket adott nekem az új-zélandi mezőgazdasági vállalkozásoknak és az iparág élvonalában álló embereknek.

A legértékesebb tanács, amit adhatnék, az, hogy minden lehetőséget megragadok. Csatlakozzon egy klubhoz, vegyen részt egy kezdeményezésben, és ami a legfontosabb, hálózat a diákokkal és az iparág szakembereivel, akik rendelkezésére állnak.

Karrier

Az új-zélandi agribusiness szektor virágzik, és a diplomások iránti nagy kereslet, a nagy mezőgazdasági üzemek működtetésétől a nemzetközi kereskedelemig. Munkatársaink aktív kutatók. Ezért a Massey AgriCommerce programja integrálja a legutóbbi fejleményeket és gondolkodást a tanulásba.

Több karrierútra is fel fogsz jönni a tudás és alapítványi készségekkel.

 • Nemzetközi marketing
 • Közgazdaságtan
 • Vidéki banki szolgáltatások
 • Vidékértékelés
 • Kormány
 • Üzleti
 • Sales
 • beszerzési
 • tanácsadás
 • Tanyagazdálkodás
 • Gazdasági tulajdon
 • Beszerzési menedzser

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Tovább

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Kevesebb
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Több Kevesebb