Agglegények Idegenforgalmi és Szálloda Menedzsment

Cyprus Science University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegények Idegenforgalmi és Szálloda Menedzsment

Cyprus Science University

Idegenforgalmi és szálloda

Program leírás

Turizmus Tanszék és Hotel Management

A turizmus a leggyorsabban növekvő ágazat a világon. A ciprusi Science University egy Bachelor diploma idegenforgalmi és szálloda szakon, amely egyedülálló készül egyének számára a globális karrier. Az osztály segít a diákoknak fejleszteni a vezetői képességek és üzleti értelemben. Az idegenforgalmi és szálloda szakon osztály egy négyéves főiskolai szak. A diákok tanulmányozzák az általános munka filozófiája a turizmus és a menedzsment, amelynek szüksége van a siker megszerzése egy idegen nyelv, mint például a német, valamint a tanterv is tanítják angolul.

Az idegenforgalmi és szálloda szakon osztály megteremti a lehetőséget arra, hogy a gyakorlatban a fogalmak, modellek és módszerek, amelyek átadták elméletileg a tanfolyamok, a számítógép-használat, a laboratóriumok és konyha a diákok számára. Ez Bachelor diploma befejezése egy sor specializáció alanyok köréből szállodai menedzsment, amelyben a tanulók ki vannak téve a fejlett szálloda menedzsment kérdések kezdve szállodaépület tervezés a teljesítmény menedzsment és kidolgozott stratégiai üzleti lehetőségeket. Pályakezdő ez az osztály nem jogosult használni a „Turizmus menedzser” vagy „Hotel Manager”. Figyelembe véve, hogy az, hogy Ciprus egy turisztikai paradicsom, diplomások ez az osztály soha nem lesz probléma az álláskeresésben.

Összhangban a misszió a ciprusi Science University, a tanszék célja, hogy egy tudományos és karrier-orientált végzettség, amely létrehoz egy szebb jövőt a diákok számára.

Menetrend

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 3, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt