Hivatalos Leírás

A Fizika Tanszék és csillagászat Geneseo ad lehetőséget, hogy tanuljanak és dolgozzanak ki egy olyan környezetben, elkötelezett a kiválóság. Szakmai és személyes kapcsolatokat között kar és a diákok egyaránt, és ki az a tantermi és laboratóriumi művelt a közös minisztériumi irányítás, megyei kollokvium előadások, kirándulások szakmai találkozók és informális társadalmi események.

A tanszék négyéves programokat kínál a fizika és az alkalmazott fizika területén, és egy (ötéves) 3-2 programot kínál a fizikában és a mérnöki munkában tíz különböző kollégiummal. Érettségi után, minden egyetemi fizika szakon vagy megkapja a BA vagy BS fokozatot fizikából. A fizika a program legalább 12 tanfolyam a fizika és négy tanfolyamok matematika, két másik labor tudomány, és egy a számítástechnikában.

Program Options

A fizika BA fokozatának tartalma és követelményei számos lehetőséget kínálnak egy alapképzés megtervezéséhez: felkészülés a fizikára vagy a kapcsolódó területekre, például a mérnöki képzésre, a másodlagos fizika oktatásra, a közvetlen kereskedelmi vagy ipari foglalkoztatásra való felkészítésre, a kooperatív mérnöki képzésre programok és interdiszciplináris szakok a geofizikában és a biofizikában.

A BS fokozatot a fizika irányítja inkább a diák, aki elvárja, hogy lépjen be a munkaerőpiacra közvetlenül az érettségi után. Ebben a programban a hallgatók kisebb bármelyik számítógép-tudomány, a matematika vagy más tudományos területen, és több, az alkalmazott fizika kurzusok, mint szükséges a BA fokozatot.

Állásajánlatok

A Geneseo fizika program készíti fel a széles körű karrierlehetőségek. Kétharmada a diplomások folytathatják tanulmányaikat a doktori iskola területén a fizika, a mérnöki, az anyagtudomány, számítástechnika, oceanográfiai, és az orvostudomány. A közelmúltban végzett diplomásokat olyan műszaki vállalatoknál alkalmazzák, mint a Kodak, a Xerox, a General Motors és a General Electric mint tervezőmérnökök, produkciós felügyelők és rendszerelemzők. Egyéb diplomások tanúsítottak fizika tanárok a középfokú oktatásban és dolgozik középiskolákban egész New York államban.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus The State University of New York at Geneseo »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Nappali
Price
32,540 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció