Agglegények a számítástechnikában

Southeastern Oklahoma State University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegények a számítástechnikában

Southeastern Oklahoma State University

A Computer Science program a Department of Chemistry, számítógép, és Fizikai Tudományok célja, hogy felkészítse a nagy kiadók megszerezni a tudást és készségeket, hogy sikerül a technológiai munkahelyeken a 21. században. A CS program célja, hogy építsen a problémamegoldó készség, hogy megbirkózzanak a megbízók az etikus viselkedés és a szakmai integritás, valamint ösztönözni kell az elhatározás, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás elmélete és alkalmazásai számítástechnika.

célok

  • Diplomások kell alkalmazni a számítógép-tudományi ismeretek és készségek, hogy hozzon létre olyan problémák megoldásait utat az ipar, a kormány vagy a tudományos élet és a sikeres, hosszú életű, számítástechnika alapú karrierjét.
  • Diplomás lesz a szükséges szakmai tudás és az oktatás, hogy folytassa a szakmai fejlődés sikeres vagy posztgraduális program sikeres
  • Diplomások is aktívan kell keresniük az élethosszig tartó tanulás
  • Pályakezdő tudatában vannak etikai felelősség, mint a szakmai

Tanulási eredmények / Célok

1.. Egy tudás alkalmazásának a számítástechnika és a matematika megfelelő fegyelem 2. A képesség, hogy elemezze a problémát, és azonosítja és meghatározza a számítástechnikai követelményeket indokolt a megoldás 3. A képesség, tervezésére, kivitelezésére és értékelésére a számítógép-alapú rendszer, folyamat, alkatrész, vagy a program kívánt igényeket kielégítő 4. Annak megértése, szakmai, etikai, jogi, társadalmi és biztonsági kérdéseket és feladatokat 5. A felismerés, hogy szükség van, és a képesség, hogy vegyenek részt a folyamatos szakmai fejlődés 6. A képesség, hogy használja a jelenlegi technikák, készségek és eszközök szükségesek a számítási gyakorlat 7. Alkalmazásának képessége a matematikai alapok, az algoritmikus elveket, és a számítástechnika elmélet a modellezés és tervezés számítógépes alapú rendszereket olyan módon, hogy bemutatja megértését arányt a tervezési döntéseket. 8.. Alkalmazásának képessége tervezési és fejlesztési elvek az építőiparban szoftver rendszerek különböző összetettségű.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Oklahoma City, Oklahoma
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Oklahoma City, Oklahoma
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt